Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Hoe is het met Dennis van Drie?

29 oktober 2017

Alle blogs

In september startte Dennis van Drie als Finanxe finance professional. Zijn eerste klus bij Accon bevalt goed. Maak kennis met onze sportieve en enthousiaste collega!

DennisDennis van Drie
Ik ben Dennis , ik woon in Putten, samen met mijn vriendin. Ik sport graag, ik tennis en ga regelmatig mountainbiken. Ik vind het heerlijk om samen met vrienden gezellig een biertje te gaan drinken. Daarnaast houd ik van koken (voornamelijk Italiaans), voor mijzelf en mijn vriendin, maar een keer in de zoveel tijd ook met een groep vrienden. Skiën is een andere grote hobby. Ik probeer zoveel mogelijk richting de sneeuw te gaan. Zoals het er nu uitziet gaan we in december samen, in de voorjaarsvakantie met familie en waarschijnlijk ook nog een weekendje met vrienden.

Wat wil ik eigenlijk?
Ik ben mijn loopbaan begonnen op de controleafdeling bij Meeuwsen ten Hoopen en ben na 5 jaar overgestapt naar Deloitte. Het werk vroeg steeds meer van me, waardoor de balans tussen werk en privé uit evenwicht was. Dan ga je toch eens nadenken wat je eigenlijk wilt en belangrijk vindt. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om te sporten en activiteiten met vrienden te ondernemen. Toen heb ik besloten te stoppen en me op iets anders te gaan richten.

Interim professional
Tijdens het schrijven van mijn masterscriptie kwam ik in contact met Finanxe. Het mooie aan werken als interim professional vind ik dat ik op verschillende plekken mijn rugzakje met ervaring kan vullen. Je houdt de afwisseling van verschillende organisaties die je ook binnen de accountancy hebt, je kan overal een kijkje in de keuken nemen en dat vind ik leuk. Het contact en het werken met allerlei verschillende mensen spreekt me aan. Ik ben nu bij Accon aan de slag en het bevalt goed, ik heb leuke collega’s om me heen. Ik werk als senior/controleleider en houd me daar voornamelijk bezig met lopende controledossiers.

Adviseren
Ik heb het altijd al leuk gevonden, cijfers en de processen die erachter schuil gaan. Ik vind het leuk om ondernemers te adviseren. Helpen bij probleemstukken, oplossingen zoeken, kijken hoe dingen beter en efficiënter kunnen. Ik vind het interessant om te zien hoe een bedrijf in elkaar steekt. Ik ben sociaal aangelegd en vind het leuk om met mensen om te gaan, ik help ze graag.

Ambitie
Ik wil graag doorgroeien in de richting van controller/businesscontroller. Voordeel van werken in de detachering is dat ik bij verschillende organisaties aan de slag kan gaan en zo ook kan ontdekken wat ik leuk vind en wat bij me past. De cultuur binnen een bedrijf is daarbij voor mij belangrijk. Open communicatie, korte lijnen. Ik hecht waarde aan hoe mensen met elkaar omgaan en werk graag binnen een organisatie waar je eigen ontwikkeling centraal staat, zowel persoonlijk als professioneel. En waar ik de juiste balans tussen werk en privé kan vinden.

Zoveel mogelijk ervaring op doen vind ik belangrijk, met als doel om in de loop der tijd bij een leuke, uitdagende en dynamische onderneming terecht te komen. In de verre toekomst is emigreren naar Oostenrijk een andere droom, wie weet komt het er ooit van. Maar, voorlopig is het in Nederland nog te leuk…