Website  Header website  (3)

Finanxe Academy

samen groeien

Mensen maken het verschil.

Daar zijn wij van overtuigd.

Wij zijn Finanxe. Een bruisende community van talenten en steengoede professionals in de finance. En om dat te kunnen waarborgen biedt Finanxe haar collega's passende opleidingstrajecten aan.

Bij ons groei je sneller. Hier zet je de volgende stap in je carriere. Van young talents tot leiders die de toekomst
bepalen. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop. Onze Academy zorgt voor de beste opleidingstrajecten, helemaal op maat. Daar kan je op rekenen. 

De Finanxe Academy biedt onze collega's en opdrachtgevers ontwikkeling, kennis en groei. 

Ontwerp zonder titel


Start je carrière in het Young Talent Program.

En groei sneller.

Ons unieke programma voor de starters op de arbeidsmarkt, bestaande uit intensieve coaching, maandelijkse masterclasses en bijeenkomsten.

Veel starters starten graag met een traineeship  omdat je dan de trainingen krijgt om jezelf op persoonlijk vlak en vakinhoudelijk te kunnen ontwikkelen. Ons Young Talent Program biedt dit. Hierna kun je doorontwikkelen naar interim finance professional.

Doorontwikkelen als interim professional.

Maak nóg meer impact.

Blijf als interim finance professional op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij bieden jou de tools om je te blijven onderscheiden.

Zoals Masterclasses, bijeenkomsten en toegang tot ons eigen E-learning platform.  Waar je 24/7 toegang hebt tot meer dan 40 opleidingen en ook PE punten mee kunt behalen. 

We richten ons op de toekomst

We zijn van mening dat de finance professional van vandaag voorbereidt moet zijn op de toekomst van morgen. Zo hielden wij in samenwerking met Henk Dunnink van ING een masterclass voor onze finance professionals op het gebied van fintech. We verdiepten ons in de digitalisering van finance. We werden welkom geheten door pepper de robot en konden via VR brillen in de toekomst kijken. Daarnaast hebben enkele professionals hun eigen idee over de invloed van fintech op de rol van een financial in 2030 gepresenteerd. Waarbij de beste presentatie beloond werd met €1000 aan studiebudget.

 

Karin Circlex

 

 

 

Wil je graag meer weten? Karin kan jou als projectmanager van de Academy heel goed helpen. 

06-15125082