Ontwerp zonder titel (5)

Finanxe Academy

Dreams don’t work unless you do

Ontwerp zonder titel (3)ffMake the good better

Bij Finanxe werken we met een team van finance professionals die vanuit intrinsieke motivatie de beste willen zijn en zich verder willen ontwikkelen.

We bieden onze collega's de ruimte en faciliteiten om te groeien. Onze collega's volgen hiervoor passende programma's. Om op juiste wijze te kunnen ontwikkelen is een balans nodig tussen business, soft- en social skills. Deze balans wordt bij Finanxe weergegeven in bouwstenen, welke samen het fundament vormen.

De Finanxe Academy biedt onze collega's ontwikkeling, kennis en groei. Daarnaast biedt het onze opdrachtgevers interim professionals met up to date en vernieuwende kennis en doorontwikkelde soft- en social skills.

Dit alles borgen wij in onze Finanxe Academy.

FINANXE ACADEMY (4)

 

  • YOUNG TALENT PROGRAM

Ontwikkelen van jong talent

Ons unieke programma voor de starters op arbeidsmarkt, bestaat uit intensieve coaching en maandelijkse masterclasses. 

Veel starters starten graag binnen een traineeship  omdat je dan trainingen krijgt om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak te ontwikkelen. Ons Young Talent Program biedt dit.

  • BECOME A FINANCE PRO

Doorontwikkelen als interim professional

Onze vakvolwassen financials blijven op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en krijgen tools aangeboden om zich te kunnen blijven onderscheiden als interim professional.

Aftermovie Fintech X Finanxe 

Op 12 december hielden wij in samenwerking met Henk Dunnink van ING een masterclass voor onze finance professionals op het gebied van fintech. We verdiepten ons in de digitalisering van finance. We werden welkom geheten door pepper de robot en konden via VR brillen in de toekomst kijken. Henk Dunnink gaf een presentatie en daarnaast hebben enkele professionals hun eigen idee over de invloed van fintech op de rol van een financial in 2030 gepresenteerd. Waarbij de beste presentatie beloond werd met €1000 aan studiebudget. Sander van der Eijk ging er met de prijs vandoor.