Ontwerp zonder titel (5)

Finanxe Academy

Dreams don’t work unless you do

Ontwerp zonder titel (3)ffMake the good better

Bij Finanxe werken we met een team van finance professionals die vanuit intrinsieke motivatie de beste willen zijn en zich verder willen ontwikkelen.

We bieden onze collega's de ruimte en faciliteiten om te groeien. Onze collega's volgen hiervoor passende programma's. Om op juiste wijze te kunnen ontwikkelen is een balans nodig tussen business, soft- en social skills. Deze balans wordt bij Finanxe weergegeven in bouwstenen, welke samen het fundament vormen.

De Finanxe Academy biedt onze collega's ontwikkeling, kennis en groei. Daarnaast biedt het onze opdrachtgevers interim professionals met up to date en vernieuwende kennis en doorontwikkelde soft- en social skills.

Dit alles borgen wij in onze Finanxe Academy.

Bouwstenen Finanxe

Young Talent Program

Ontwikkelen van jong talent

Ons unieke programma voor de starters op de arbeidsmarkt, bestaande uit intensieve coaching, maandelijkse masterclasses en bijeenkomsten.

Veel starters starten graag binnen een traineeship  omdat je dan de trainingen krijgt om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak te kunnen ontwikkelen. Ons Young Talent Program biedt dit. Hierna kun je doorstromen naar het volgende programma, become a finance pro. 

Become a finance pro

Doorontwikkelen als interim professional

Wanneer je als vakvolwassen  interim finance professional bij ons start heb je toegang tot dit programma. Je kunt op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen en krijgt tools aangeboden om je te blijven onderscheiden. Zo bieden we Xperiences aan en heb je toegang tot ons eigen E-learning platform.  Waar je 24/7 toegang hebt tot meer dan 40 opleidingen en ook PE punten mee kunt behalen. 

We richten ons op de toekomst

Wat kun je dan concreet verwachten aan bijeenkomsten? We zijn van mening dat de finance professional van vandaag voorbereidt moet zijn op de toekomst van morgen. Zo hielden wij op 12 december  2019 in samenwerking met Henk Dunnink van ING een masterclass voor onze finance professionals op het gebied van fintech. We verdiepten ons in de digitalisering van finance. We werden welkom geheten door pepper de robot en konden via VR brillen in de toekomst kijken. Henk Dunnink gaf een presentatie en daarnaast hebben enkele professionals hun eigen idee over de invloed van fintech op de rol van een financial in 2030 gepresenteerd. Waarbij de beste presentatie beloond werd met €1000 aan studiebudget.

 

Marion Kok - Managing Consultant - Finanxe

Twijfel je nog? Marion Kok vertelt je graag nog meer.