Whatsapp

APPEN MET: Finanxe Professional Patrick Winters

28 mei 2019

Alle blogs

Persoonlijk contact vinden we belangrijk bij Finanxe. Er wordt regelmatig gebeld, gemaild en geappt. En jij kunt meekijken!

Vandaag duiken we in de telefoon van consultant Philip Ties die aan het appen is met Patrick Winters. Hij is onlangs verhuisd en is daarom op zoek naar een opdracht in de regio Utrecht.

Philip - Finanxe
Hé Patrick! Hoorde van Mark dat je bent verhuisd naar Badhoevedorp, de mooiste regio van Nederland :-) !! Gaaf!
Philip - Finanxe
Vanaf nu gaan we dus vanuit kantoor Utrecht op zoek naar gave opdrachten.
Patrick
Klopt ja, ik verhuis van Badhoevedorp met de ambitie om te groeien door zowel te gaan werken als te gaan studeren. Het Westen biedt daarvoor betere mogelijkheden, daar komt bij dat ik na mijn ervaring in London weer graag in een vergelijkbare stad wil gaan wonen.
Patrick
Ik heb dus werkervaring opgedaan in London, daar begon ik als stagiair en na vier maanden bekleedde ik de functie van Finance Assistant.
Philip - Finanxe
En je hebt voor Finanxe bij Venko gewerkt begreep ik van Mark? Wat heb je daar precies gedaan?
Patrick
Klopt ja. Daar startte ik als een administratief medewerker waar ik de afdeling assisteerde bij de wekelijkse en maandelijkse activiteiten. Hier was ik, weliswaar in mindere mate, bezig met procesoptimalisatie. Halverwege mijn opdracht ontstond er voor mij de mogelijkheid om de combi rol van projectadministrateur/projectcontroller op me te nemen. Ik werd het financiële aanspreekpunt voor alle financiële vragen van mijn divisie. Verder was ik bezig met o.a. het verwerken van manuren/procesoptimalisatie/periodeafsluitingen en diverse kleine werken.
Philip - Finanxe
En nu gaan we dus op zoek naar een nieuwe opdracht? Waar hoop je op?
Patrick
Tja, ik functioneer het beste in een dynamische en drukke omgeving, ik hou namelijk van uitdaging in mijn werk. Tot op heden heb ik gewerkt bij een technisch detacheringsbureau (V-HR) en een schilderbedrijf (Venko), aangezien ik mijn horizon wil blijven verbreden gaat mijn voorkeur uit naar een ander type onderneming. Ik graag wil groeien in de rol van controller zou ik graag een opdracht willen uitvoeren waarbij de activiteiten in lijn liggen met deze functie.
Philip - Finanxe
Nou, we gaan voor je op zoek. Denk dat het goed als we allebei onze hengels uitgooien en van de week even bellen om te kijken of er wat tussen zit?
Patrick
Goed plan! Doen we! Ik spreek je!
Philip - Finanxe
Spreek je!