Headers website nieuwe stijl  Aangepast formaat (1)

Een bijbaan bij Finanxe

25 mei 2023

Alle blogs

Hoe is het om naast je studie een bijbaan te hebben waarbij je relevante werkervaring opdoet? We vroegen het: Max Gütlich, een van de werkstudenten die bij Finanxe op interim-basis heeft gewerkt. 

Hij studeerde Economics & Business Economics en doet nu de master International Business aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tja, als student kun je overal wel een bijbaan vinden. Maar hoe tof is het als je naast je studie direct relevante werkervaring krijgt? Max Gütlich deed het. Hij ging als ‘werkstudent’ aan de slag bij Finanxe, want dat interim-werk sprak hem wel aan.

Je krijgt de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt.

Hoezo Finanxe? “Goede sfeer, positieve uitstraling, mooie, inspirerende website, er worden veel leuke dingen met collega’s georganiseerd zoals gezellige borrels, etentjes en activiteiten. En je krijgt de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt. Ik kreeg er een warm gevoel van”, vertelt Max. Hij heeft zelfs één van zijn beste vrienden aan Finanxe gekoppeld, die vervolgens ook in dienst trad.

 

Hij kreeg een opdracht bij het internationaal bedrijf: Dunlop Protective Footwear. Hij heeft het er naar zijn zin en maakte al mooie stappen. Waar hij eerst voorzichtig was en aardig gevonden wilde worden, kreeg hij steeds meer zelfvertrouwen en leerde hij hoe je in verschillende situaties anders kunt communiceren om tot een beter resultaat te komen. Hij nam op sommige momenten zelfs de leiding in gesprekken en ook naar klanten toe wist hij steeds beter hoe hij het wilde aanpakken. Daarnaast wordt hij ook steeds handiger in het maken van waardevolle Excel-overzichten die weer gebruikt worden voor efficiency.

 

Is interim-werk als bijbaan bij Finanxe een aanrader? Max zegt van wel! Het is dé ideale manier om ‘leuk’ geld te verdienen en om erachter te komen wat bij je past. Geen bedrijf is hetzelfde dus je leert overal iets. Nog een pluspunt: het is goed voor je cv. Toch slim voor de toekomst. Hij vult aan: “En de samenwerking bij Finanxe is heel goed. Ze laten je niet zwemmen en checken regelmatig hoe het met je gaat. Heb je vragen of zit je ergens mee? Je kunt altijd bij hen terecht.”


Finanxe logo

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier voor de vacature.