Eva vd Veeken

Even voorstellen: Eva van der Veeken

3 juni 2019

Alle blogs

‘Terug op het oude nest': Eva van der Veeken. Haar eerste échte baan was er een viaMartijn Bakker. Na een uitstapje als HR-adviseur is ze uiteindelijk gaan werken bij een garantieverzekeraar in de automotive als General Manager en nu dus terug bij “where it all started”. Lees hier het interview met Eva.

Vertel eens, wie is Eva?

Eva vd Veeken"Daadkrachtig, doelgericht, scherp op kwaliteit, kritisch, vooruitstrevend met focus op mensen. Iedere dag op zoek zijn naar hoe de dingen die ik en mijn team doen leuker, beter en meer toegevoegde waarde kunnen leveren. Het bourgondische bloed stroomt door mijn aderen. Geboren maar vooral getogen in Brabant. In mijn vrije tijd plunder ik graag de Hanos en ga met de buit aan de slag in de keuken. Verder wil ik nog wel eens een balletje slaan op de tennisbaan en ben ik een echt buitenmens en houd ik van dieren."

Hoe ben je in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen?

"Mijn eerste échte baan heb ik gekregen via Martijn Bakker. Hij heeft me aangenomen bij Unique, als Jr. Consultant, na een pittige sollicitatieprocedure. Via een uitstapje als HR-adviseur ben ik uiteindelijk gaan werken bij een garantieverzekeraar in de automotive als General Manager en nu dus terug bij “where it all started” Finanxe als Projectmanager."

Wat ga je precies doen binnen Finanxe?

"Mijn eerste project bij Finanxe is eigenlijk meteen eentje buiten de deur. Komende tijd is mijn opdracht als Manager Back Office om van de Back Office een professionele en proactieve organisatie te maken met toegevoegde waarde voor de aangesloten werkmaatschappijen, bestuurders, professionals en consultants. Een leuke en uitdagende taak waar ik samen met het team met veel enthousiasme aan ben begonnen. Voor het eind van het jaar moet de Back Office Services (BOS) een plek zijn waar je met een gerust hart al je vragen neerlegt en verrast wordt door de mate van ontzorging die in het antwoord zit."

Wat vind je het leukste aan je werk?

"Vooruitgang, verbinding, verbetering creëren. Samen bouwen en onderweg zijn naar mooier, beter, professioneler maar vooral leuker. Dat is waar ik mijn energie uithaal. Ik kan ontzettend trots zijn op momenten waarin een team boven zichzelf uitstijgt… dat is het mooiste wat er is. Met de energie die dan vrijkomt kun je echt het verschil maken met elkaar."

Wat zijn je ambities?

"Blijven doen wat ik leuk vind met mensen die goed zijn in wat ze doen! Hopelijk ook binnen de Finanxe organisatie zelf, want dat is echt een prachtig bedrijf!"