Finanxe  Justin banner

Even voorstellen: Justin Boers

13 oktober 2020

Alle blogs

We laten je graag kennis maken met onze nieuwe collega Justin. Deze sportieve finance professional komt uit Laren, is net afgestudeerd en start in ons Young Talent Program. In zijn vrije tijd sport hij zo’n 4 x keer week. Dat heeft als resultaat dat hij 70 kilo is afgevallen, iets waar hij best trots op is!

Benieuwd naar zijn ambities en plannen? Lees gauw verder!

.Finanxe_Justin1

Naam: Justin Boers

Leeftijd: 22 jaar

Woonplaats: Laren (GLD)

.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?

Ik ben sportief en doe veel verschillende sporten, het liefst samen met vrienden of in teamverband. Ik sport zo’n 4 keer per week. Eigenlijk ben ik hier altijd mee bezig geweest, zo zwom ik vroeger veel en heb ik altijd gevoetbald. Maar in het afgelopen jaar heb ik een knop om gezet en ben ik meer gaan sporten en extra op mijn voeding gaan letten. Dat heeft als resultaat dat ik 70 kilo ben afgevallen, iets waar ik best trots op ben!

Wauw wat een resultaat! Sporten en voeding is dus iets waar je veel mee bezig bent?

Ja zeker! Ik heb de smaak goed te pakken en naast het sporten ben nu ook veel met mijn voeding bezig. Waar het in het begin vooral op afvallen gericht was, probeer ik nu vooral gevarieerd en gezond te eten. De juiste voedingsstoffen die goed zijn voor mijn lichaam en passen bij mijn levensstijl. Erg interessant om te zien wat de invloed van voeding is.

Waar mogen we je voor wakker maken?

Haha ik houd nogal van mijn slaap dus dit is een lastige vraag! Maar ik wil graag nog eens een reis maken naar de Verenigde Staten, daar kom ik graag vroeg mijn bed voor uit. En leuke dingen doen met vrienden, daar mag je me ook eigenlijk best voor wakker maken.

Welke studie heb je gedaan?

Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd op het Saxion. Dat ik goed in cijfers ben, bleek al op de basisschool. Op de middelbare school veranderde dat niet, ik kreeg juist meer interesse in cijfers maar ook in onderwerpen zoals bijvoorbeeld aandelen, een studiekeuze was daarom niet heel moeilijk. Ik heb de opleiding vlot doorlopen en in vier jaar afgerond. Dat er ook IT in de opleiding verweven zat vond ik een groot pluspunt, daar ligt zeker ook mijn interesse.

Je bent net klaar met school en start in ons Young Talent Program, wat zijn je verwachtingen?

Ik zie het als een mooie start van mijn carrière. De mogelijkheid om verschillende bedrijven te zien, diverse werkzaamheden op te pakken en daarbij ook te werken aan persoonlijke ontwikkeling past goed bij mij. Ik ben momenteel veel bezig met sport, dus een masterclass Bokscoaching spreekt mij erg aan. Die zag ik al voorbij komen op jullie website en daar ben ik echt benieuwd naar. Daarnaast heb ik tijdens mijn stages wel wat gezien van de praktijk maar is het nu tijd om echt werkervaring op te gaan doen!

Wat zijn jouw ambities?

Ik ben nog jong en wil eerst goed beginnen aan mijn eerste jaar in het Young Talent Program. Alles ervaren en ontdekken wat in het werkveld goed bij mij past. Daarnaast kan ik mij voorstellen dat ook de sport en voeding een grote rol blijft spelen, ik sluit niet uit dat ik daar in de toekomst ook nog meer mee ga doen. Mogelijk in combinatie met het begeleiden en coachen van mensen. Maar alles op zijn tijd, eerst het Young Talent Program!