IStock_78151051_XXXLARGE

Even voorstellen: Koen Hogeboom

30 juli 2019

Alle blogs

Een heel hartelijk welkom voor onze nieuwe Interim collega Koen Hogeboom! Maak kennis met deze positieve en sportieve financial die open staat voor alle mooie opdrachten die als interimmer op zijn pad gaan komen. Meer weten over Koen, zijn kwaliteiten en ambities? Lees dan dit interview!

 

Koen HogeboomNaam:         Koen Hogeboom 

Leeftijd:      23 jaar

Wonen:       Met twee beste vrienden in centrum Groningen

Werken:      Start in september als interim professional

 

 

 

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

“Met de twee vrienden waarmee ik een huis deel onderneem ik vaak wat gezelligs. We doen graag leuke dingen en sporten ook samen. Zelf sport ik zeker 5 keer per week, deels in de sportschool en daarnaast voetbal ik bij VV Potetos (https://www.vvpotetos.nl/) in een vriendenteam. Heel leuk en dit jaar zijn we ook nog eens kampioen geworden, feest! Deze zomer ga ik met mijn ouders een week naar Valencia om een jubileum te vieren en waarschijnlijk ga ik nog met vrienden op stedentrip naar Praag. De komende jaren zou ik wel een aantal verre reizen willen maken. 3 weken in Thailand vorig jaar hebben me enthousiast gemaakt om meer te zien en andere culturen te ontdekken. Cuba staat bijvoorbeeld op mijn verlanglijstje. Maar, eerst maar eens aan het werk!”

 

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

“Voor een goeie pot voetbal mag je me wakker maken en dan het liefst dat Ajax erbij is.”

 

Hoe ben je bij Finanxe terecht gekomen?

“Mijn klasgenoten vertrekken eigenlijk allemaal richting de Randstad na het afronden van hun Master, maar ik heb het naar mijn zin in Groningen en wil liever hier in het noorden blijven. Op LinkedIn zag ik regelmatig updates van Finanxe voorbij komen en naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen. Mark van Finanxe Groningen overtuigde me ervan dat Finanxe de mooiste organisatie is om aan de slag te gaan hier in het noorden!”

 

Wat vind je zo leuk aan finance en interim werk?

“In mijn keuze wat betreft een eerste baan was ik heel open-minded. Het is niet zo dat ik vastbesloten was om als interimmer aan de slag te gaan. Maar naarmate ik er meer mee bezig was werd ik enthousiaster over het feit dat je bij verschillende bedrijven aan de slag gaat. Vooral in het begin van mijn carrière lijkt me dat een hele mooie ervaring omdat je ontzettend veel kan leren. 

 

Ik heb stage gelopen bij ING en afgestudeerd bij United Care, een MKB bedrijf, bewust twee heel verschillende organisaties. Beide vond ik leuk, alles heeft zijn voor- en nadelen. Ik sta echt open voor de dingen die als interim professional op mijn pad gaan komen!”

 

Waarom past dit werk bij jou?

“Mensen helpen, problemen oplossen, daar krijg ik energie van. Het is iets wat ik in het dagelijks leven ook doe, ik neem snel de leiding. Bij projecten tijdens mijn studie gebeurde dat op een heel natuurlijke manier. Ik coach mensen, ik geef bijvoorbeeld voetbaltraining om teamgenoten beter te maken. Ik ben positief en probeer mijn positieve energie over te brengen op anderen. Ik stap er met enthousiasme in en dat maakt anderen ook enthousiast.

Daarnaast ben ik altijd al goed geweest met cijfers, vakken als M&O, economie en wiskunde boeiden me en de keuze voor bedrijfseconomie lag voor de hand. In de Master Finance kon ik me heel breed verder ontwikkelen en met de combinatie van praktisch (HBO) en analytisch (Master) ben ik zelf heel blij. Het vak past bij me, ik krijg er energie van. In goed overleg zorgen dat projecten tot een goed einde komen, dat zit in me en wil ik graag doen.”

 

Wat zijn je ambities? 
 

“In de toekomst zou ik graag een managersfunctie bekleden binnen een organisatie en mijn ultieme doel is ooit in een directiefunctie terecht te komen. Met mensen in contact zijn, ze helpen, het beste uit mensen halen. Het lijkt me mooi dat uiteindelijk in zo’n functie te kunnen doen.”

Wil jij net als Koen je carrière een vliegende start geven en ontzettend veel leren?

Neem contact op met een van onze consultants en check de vacature!

 

 

VACATURE