Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Even voorstellen: Laura Suithoff

4 juni 2019

Alle blogs

Binnenkort start Laura bij ons in het Young talent Program. Ze is gedreven om veel te gaan leren en wil graag van toegevoegde waarde zijn voor een bedrijf. Deze enthousiaste dame stelt zich graag aan je voor. 

Laura SuithoffVertel eens, wie is Laura?

Mijn naam is Laura Suithoff, 22 jaar oud en woonachtig in Wildervank. Afgelopen maand ben ik afgestudeerd aan de opleiding Finance & Control aan de Hanzehogeschool Groningen. Als net afgestudeerde kijk ik er naar uit om te starten als Finanxe trainee. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gitaar te spelen en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Ik ben altijd in voor lekker uiteten gaan en te borrelen met vrienden. Ik ben regelmatig op stedentrip en wil nog veel verre reizen maken, waarbij ik graag fotografeer. 

 

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Finance & Control gedaan aan de Hanzehogeschool Groningen. Na mijn afstudeerscriptie bij de RDW heb ik de kans gekregen om een aantal maanden invalwerk te doen bij Hooghoudt BV op de crediteurenadministratie. Hier heb ik tijdens mijn studie ook meermaals geholpen tijdens drukke periodes en in de vakantieperiode.  Daarnaast heb ik stage en werkervaring opgedaan bij Frank BV als financieel administratief medewerker. Zowel voor Hooghoudt BV als de RDW heb ik een onderzoek gedaan naar het verbeteren van processen in de bedrijfsvoering. 

 

Wat kan een opdrachtgever van jou verwachten?

Een opdrachtgever kan van mij een frisse blik op zijn organisatie verwachten, waarbij ik een aanvulling wil zijn op de organisatie en veel wil leren. Samenwerken en luisteren naar mijn toekomstige collega's om opdrachten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. 

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste vind ik om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven. Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen om te weten wat het beste bij mij past. 

Ik ben ambitieus en wil graag een mooie carrière opbouwen, het Young Talent Program is een unieke kans om dit te verwezenlijken!