Lisa ten Have - Interim Finance Professional

Even voorstellen: Lisa ten Have

27 mei 2019

Lisa ten Have - Interim Finance ProfessionalVertel eens, wie is Lisa?

“Ik ben een heel leergierig persoon, iemand die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging; niet alleen in mijn werk maar ook in andere aspecten van mijn leven. Zo probeer ik nieuwe sporten en landen te ontdekken en te ervaren, en mijn kennis te verbreden door nieuwe diploma’s en certificaten te behalen. Ik heb dan ook zeker niet het idee dat ik ooit uitgeleerd raak. Daarnaast vind ik het leuk om muziek te maken en ik speel daarom ook met veel plezier in een gezellig orkest. “

 

Hoe ben je in de financiële wereld terecht gekomen?

“Tijdens het volgen van de opleiding HAVO kwam ik in aanraking met het vak Management en Organisatie. Mijn interesse voor dit vak en het vak Economie hebben er voor gezorgd dat ik de opleiding Bedrijfseconomie ben gaan volgen. Na mijn afstudeeronderzoek, naar de Dash Blockchain-technologie en haar consequenties voor het businessmodel van Nederlandse leveranciers van pinautomaten, kon ik direct als Junior Financial accountant aan de slag binnen een interessant productiebedrijf. Dit heb ik bijna een jaar met veel plezier mogen doen.”

 

En hoe kwam je bij Finanxe terecht?

“Ik ben bij Finanxe terechtgekomen doordat ik op een vacature heb gereageerd waar zij de werving voor deden. Deze vacature was helaas al ingevuld maar naar aanleiding van het telefoongesprek ben ik op gesprek gekomen voor de functie van Junior Finance Professional bij Finanxe en ik ben blij te mogen zeggen dat ik deze nieuwe uitdaging per 1 juni aan mag gaan.”

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Ik haal energie uit het werken met verschillende afdelingen en verschillende mensen. Sociaal contact is voor mij erg belangrijk en ik vind het dan ook superleuk om mensen en afdelingen te leren kennen. Daarnaast kan ik erg vrolijk worden van dingen uitzoeken en oplossen; dat ene klusje dat iedereen laat liggen omdat het te lastig is, los ik graag op! Ik haal erg veel voldoening uit de waardering die anderen uitspreken over zulke zaken en ben niet bang om verantwoordelijkheden naar me toe te trekken.”

 

Wat zijn je ambities?

“Ik streef in mijn werk naar het hoogst haalbare. Ik wil constant blijven leren en nieuwe dingen ontdekken, om uiteindelijk mijn top te bereiken. De weg die ik moet volgen om hier te komen heb ik nog niet helemaal uitgestippeld, maar ik weet in ieder geval zeker dat ik er alles aan ga doen om die te behalen.”

 

Waar mogen we je voor wakker maken?

“Voor het plannen van een nieuwe reis, een mooie duik of boottocht. Maar stiekem ook voor een oliebol.”