Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Even voorstellen: Mark Fekken

11 juni 2019

Mark Fekken - Interim Finance ProfessionalVertel eens, wie is Mark?

Mijn naam is Mark Fekken, ik woon samen met mijn (zwangere) verloofde in Midwolda. Hiervóór heb ik in onder andere Veendam, Schildwolde en Winschoten gewoond. Mijn hobby’s zijn voetbal, tv series kijken, hardlopen, fitness en uiteraard alles gemoeid met finance. Als ik mijzelf in kernwoorden zou moeten omschrijven dan kom ik op de volgende woorden:  analytisch; collegiaal; enthousiast; flexibel en gemotiveerd.

Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen. Mede daarom ben ik na het voltooien van mijn HBO-opleiding Bedrijfseconomie verder gegaan met een studie aan de universiteit. Tijdens mijn studie heb ik tevens besloten een traineeship te gaan volgen, omdat ik hiermee mijzelf nog verder heb kunnen ontwikkelen. 

 

Aan wat voor opdracht heb je de afgelopen maanden gewerkt?

Gedurende de afgelopen circa 2,5 jaar heb ik zeer uiteenlopende werkzaamheden mogen verrichten als ondersteuner van de controller Sociaal Domein van de gemeente Het Hogeland (en daarvoor de BMWE-gemeenten). Mijn taken zijn/waren onder andere: maken van verschillende prognoses; bestandsvergelijkingen (bijvoorbeeld zorgregels CAK tegenover factuur zorgaanbieder en/of de beschikking); afletterwerkzaamheden; controles op dubbele betalingen en de onderlinge verplichtingen binnen de BMWE-gemeenten; het coördineren van de monitor Sociaal Domein en de paragraaf Sociaal Domein.

 

Wat kan een opdrachtgever van jou verwachten?

Men kan van mij grote inzet verwachten. Ik ben leergierig en flexibel, wil mijn collega's graag helpen en voer met enthousiasme mijn werk uit.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind ik het lastig om één aspect te benoemen. Om een paar aspecten te noemen:

- Bestandsvergelijkingen en prognoses;

- Het verkregen inzicht in processen;

- De voldoening die ik haal uit het verrichten van werkzaamheden;

- Het helpen van derden met uiteenlopende vragen;

- Het sneller en efficiënter uitvoeren van werkzaamheden of mensen hierbij helpen.