Philip Ties & Mark van Rooijen

Finanxe Utrecht zoekt een collega Senior Consultant

1 februari 2021

Finanxe Utrecht zoekt een Senior Consultant om het team te versterken. Het is een mooie functie waarin je veel kansen en vrijheid krijgt en de daarbij horende verantwoordelijkheden hebt. Maar hoe is het om in deze functie voor Finanxe te werken? Met wie ga je in zee en wat kun je verwachten? Eigenaar Martijn Bakker en Consultant collega’s Philip en Mark vertellen.

Finanxe UtrechtFinanxe Utrecht is een kantoor met veel energie. Er wordt hard gewerkt en de focus is sterk. Daarnaast is er altijd ruimte voor een potje pool en vliegen er met regelmaat grappen en grollen over de tafel. Want om te kunnen presteren moet er ruimte zijn voor ontspanning. Het team bestaat uit 2 consultants en regelmatig schuift er een vrouwelijke collega van de afdelingen HR, Marketing & Communicatie of de Academy aan.

Het kantoor zag in 2018 het daglicht en is daarmee onderdeel van één van de zes Finanxe vestigingen. We geloven in regionale betrokkenheid. Utrecht is een stad vol ambities en wij als Finanxe helpen graag deze ambities realiseren. Ben jij als arbeidsprofessional toe aan een nieuwe uitdaging en trekt het vakgebied van Finance? Lees vooral verder...

Martijn, kan jij als oprichter van Finanxe iets meer vertellen over de organisatie?  

Martijn Bakker - Owner & Consultant @ Finanxe“Dat kan ik zeker. Finanxe is specialist op het gebied van detachering, werving & selectie en freelance (zzp) bemiddeling van finance professionals. Met een enthousiaste groep mensen, met ruime ervaring in recruitment van financieel talent, zijn we dagelijks op zoek naar goede matches. We bemiddelen startend talent tot ervaren finance professionals in zowel specialistische als management rollen. Dat doen we inmiddels vanuit zes kantoren, namelijk Groningen, Zwolle, Arnhem, Utrecht. Heerenveen en Hengelo. We groeien de laatste jaren flink, zowel in omzet als in aantal medewerkers. En voor nu zijn we dus op zoek naar een Senior Consultant voor de vestiging Utrecht. Een enthousiasteling, een gedreven collega, iemand met ervaring binnen de arbeidsbemiddeling zou goed passen."

Philip, jullie zijn op zoek naar een nieuwe collega. Kan je ons allereerst iets meer vertellen over Finanxe Utrecht.

Philip Ties - Managing Consultant - Finanxe"Uiteraard. Wat wil je weten? Er valt van alles te vertellen. Zelf ben ik sinds het begin betrokken bij Finanxe Utrecht. Daar waar we eerst vooral bezig waren om 'naam en faam' te maken, merk ik dat we steeds beter gevonden worden. Ons netwerk groeit, we nemen steeds meer interim finance professionals aan en weten mooie matches te maken met klanten. Dat is ook het leukste aan ons vak, het mes snijdt altijd een twee kanten. Zowel de professional als de klant tevreden stellen, dat is waar we het voor doen.

Verder vind ik het mooie aan deze vestiging dat er nog veel kansen liggen. Zoals gezegd hebben we ons netwerk de afgelopen jaren aardig weten uit te breiden, maar er voor zorgen dat straks iedereen in de omgeving ons kent, dat is een doel op zich. Zo ver zijn we nog niet. En daar hebben we versterking bij nodig."

Wat zoek je precies?

"We zoeken iemand die écht een bijdrage wil en kan leveren aan deze groei. Een aanpakker, iemand die weet hoe je kanalen inzet voor het werven van nieuwe collega’s, iemand met een relevant netwerk die weet wat er speelt binnen de markt." 

Mark, hoe bevalt het jou bij Finanxe?

Mark van Rooijen - Managing Consultant - Finanxe"Goed, heel erg goed. Ik zit hier op mijn plek. Ik ben hier twee jaar geleden in dienst getreden en vanaf dag één heb ik een bijdrage kunnen leveren aan de groei van kantoor Utrecht. Samen met Philip houd ik me bezig met het uitbouwen van ons netwerk en het vergroten van onze naamsbekendheid. We schakelen veel met andere kantoren, vooral met Arnhem omdat we elkaars werkgebied regelmatig 'raken'. Verder worden er sessies georganiseerd, op dit moment uiteraard online, die zorgen voor verbinding met collega's onderling. Daarnaast spreekt de manier waarop Finanxe met mensen omgaat me aan. Down-to-earth, niet te veel poespas en hard werken. Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen." 

Hoeveel verantwoordelijkheid heb je als consultant?

"Je krijgt de kans om je eigen netwerk op te bouwen en bent van A tot Z verantwoordelijk voor werving- en selectietrajecten en de aanname en begeleiding van onze interim collega’s. Als team hebben we een doelstelling waarvoor we beiden verantwoordelijkheid dragen."

 

Wat zijn jullie plannen voor het komende jaar? Waar ligt de uitdaging?

Finanxe UtrechtPhilip: "Stap voor stap gaan we onze groei verder verwezenlijken. Hier hebben we een plan voor, maar de snelheid hiervan hangt van meerdere factoren af. We willen verder groeien in aantal opdrachtgevers maar ook meer professionals aan ons verbinden om zo onze opdrachtgevers snel te kunnen voorzien van goede medewerkers. Ons Young Talent Program is hier voor opdrachtgevers een erg mooie oplossing waarvoor we op kantoor Utrecht hard ons best voor doen.

De uitdaging blijft om van Kantoor Finanxe Utrecht een begrip te maken hier in de omgeving in de bemiddeling van finance professionals."

Heb jij zin om aan de slag te gaan als Consultant bij Finanxe?

Check dan de vacature op onze site en neem contact op met Philip Ties via  of telefonisch via 06-10094770
 

VACATURE

Philip Ties Mark van Rooijen - Finanxe Utrecht