Header FRL Finanxe

FRL Groep zoekt een enthousiaste en ervaren Administrateur

22 november 2022

Het maakt niet uit waar je in Nederland woont, de FRL Groep bezorgt overal. Als je in Friesland woont, zie je het logo op bestelbusjes of fietstassen misschien weleens voorbijkomen. En daarbuiten maken zij gebruik van de 20 externe rijders die met hun samenwerken. Het kan dus maar zo zijn dat jouw kaartje in de bus door FRL Groep is bezorgd! Wij spraken met Algemeen Directeur Klaas Halma over de organisatie én over de openstaande vacature van Administrateur


Partners in bezorging en logistiek

Een bedrijf in transitie. Waar ze in 1993 begonnen met post- en pakketbezorging In Leeuwarden en omstreken, hebben ze hun diensten de afgelopen jaren flink uitgebreid. Daarom is hun naam onlangs veranderd van FRL Post naar FRL Groep. “Dat dekt veel meer de lading”, zegt Klaas Halma, Algemeen Directeur. Wat doet de FRL Groep? Het aanbod is groot. Ze zijn voor de zakelijke markt een betrouwbare partner voor postbezorging (ook 24-uurspost), het distribueren van pakketten (wereldwijd!), het verzenden van pallets en het verspreiden van huis-aan-huis (reclame) drukwerk. Ook warehousing en fulfilment behoren tot het uitgebreide dienstenpakket van FRL.

Hun ambitie? Nog meer naamsbekendheid. En er is nog voldoende ruimte voor groei in het bezorggebied. Daarnaast zouden ze in Friesland graag nog meer ‘in de keten’ van de klant zitten. Het totaalproces overnemen; van opslag tot aan bezorging.

Persoonlijk contact

Ze onderscheiden zich van andere bezorgdiensten door het persoonlijk contact. Je krijgt snel iemand aan de telefoon en vaak dezelfde persoon ook nog. Geen kastje naar de muur of lange wachttijden zoals dat bij grote postbedrijven soms wel gaat. “We zijn heel servicegericht. Omdat we een kleine organisatie zijn, kunnen we snel schakelen. We denken graag met de klant mee en komen hun wensen zoveel mogelijk tegemoet”, vertelt Klaas.

Open organisatie

Een operationele organisatie waar 24/7 hard wordt gewerkt en met veel plezier. Het is een gemêleerd gezelschap van dames en heren van verschillende leeftijden. Het managementteam is een relatief jong gezelschap. Dertigers. En toegankelijk. Heb je ideeën die je wilt delen? Dat kan altijd.

FRLgroep 2

De kernwaarden? Vertrouwen, samen, energie. De lijnen zijn kort, je kunt de directeur gewoon op de werkvloer tegenkomen en er hangt een positieve sfeer. Klaas: “Ik ben Algemeen Directeur, maar ben niet te beroerd om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik kom niet langs om te controleren, want vertrouwen, is in onze organisatie heel belangrijk.”

Uiteraard wordt er ook weleens een feestje gevierd. Minstens twee keer per jaar organiseert de personeelsvereniging iets leuks: een activiteit, lekker eten en borrelen met elkaar. En medewerkers regelen onderling ook leuke dingen.

Het is een veelzijdige, zelfstandige functie waarin je naast het sparren, de cijfermatige taken ook een HR-medewerker aanstuurt.

Enthousiaste Administrateur 

Ga jij makkelijk een gesprek aan? Ben jij een ervaren financial die van aanpakken houdt en verder kijkt dan alleen de cijfers? Vind je het leuk om naast finance ook HR taken op te pakken? En zeker zo belangrijk; lijkt het jou superleuk om te werken voor een midden- en kleinbedrijf dat zich bezighoudt met operationele en praktische zaken? Dan zoekt FRL Groep jou!

Klaas: “Het is een belangrijke functie in de organisatie. We verwachten dat iemand de trends goed in de gaten houdt en het MT daarover proactief informeert. Het is een veelzijdige, zelfstandige functie waarin je naast het sparren, de cijfermatige taken ook een HR-medewerker aanstuurt.”


Klik hier om direct naar de vacature te gaan.


 

Hoekstra, Bouwina

 

 

Denk jij nu: wat een toffe organisatie en die functie is mij op het lijf geschreven? 

Neem contact op met Bouwina Hoekstra via 06-53865521 of