Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Hoe is het met: Naomi van Hoeijen

20 augustus 2020

Alle blogs

Samen met haar gezin woont ze in Amersfoort, ze omschrijft zichzelf als nieuwsgierig en sportief. Als interim professional wil ze zich inzetten als veelzijdige financial die overal haar steentje kan bijdragen. De business kant van Finance in combinatie met daadwerkelijke cijfers maakt dat deze ervaren professional zich als een vis in het water voelt. Tijd om meer over haar ambities te weten te komen!

 

 

Naomi van Hoeijen - Interim Finance ProfessionalWat doe je graag in je vrije tijd?

Uiteraard breng ik graag tijd met mijn gezin door en daarnaast sport ik graag en veel. Hoewel ik nu nog aan het herstellen ben van een blessure, mag ik graag hardlopen en hockeyen. Ook watersporten zoals windsurfen en duiken vind ik fantastisch. Ik zit zeker niet stil! Niemand bij ons thuis want ook mijn dochters sporten allebei veel.

 

Waar mogen we je voor wakker maken?

Liever niet! Als ik iets moet noemen een mooie reis, maar dat is dan ook het enige. Ik ga graag met mijn gezin erop uit en New York staat zeker hoog op mijn lijstje. Amerika heb ik wel bezocht maar New York nog niet.

 

Hoe ben je bij Finanxe terecht gekomen?

Ik heb al eerder ervaring opgedaan in de detachering, in die periode heb ik andere collega’s wel eens over Finanxe gehoord. Toen ik voor de zomer overwoog om weer terug te keren in het ‘interimvak’, heb ik contact opgenomen. Kantoor Utrecht is voor mij dichtbij en zo ben ik met Philip Ties in contact gekomen. Dat voelde goed, er was een klik.

 

Waarom past dit werk goed bij je?

Elke opdracht is anders en overal leer je iets bij vanuit een andere invalshoek. Je moet flexibel zijn en aanpassingsvermogen hebben. Daarnaast merk ik dat je met interim werk ook je eigen doelen sneller behaald. Je krijgt opdrachten als interim professional die je (vaak) als vaste medewerker niet goed krijgt. Dat zijn de opdrachten die mijn nieuwsgierigheid wekken. Ik heb het gevoel dat bij een vaste aanstelling alles iets langzamer gaat. Voor mij is dat iets ‘te’ overzichtelijk heb ik gemerkt. Geef mij de afwisseling en snelle ontwikkeling maar!

 

Wat zijn jouw doelen en ambities?

Ik wil een volwaardig financieel expert worden. Een functie als bijvoorbeeld directeur, is voor mij geen must. Overal genoeg van weten, overal ingezet kunnen worden, dat is wat ik graag wil. Zoals gezegd houd ik enorm van afwisseling, ik wil op elk vlak in Finance een expert worden zodat ik die afwisseling ook goed aankan.

 

 

Wat vind je zo leuk aan Finance?

De stempel die Finance soms heeft, is dat het droge stof is. Maar juist in het interim gebied is dit helemaal niet het geval! Het is veel breder. Ik kan goed praten, ideeën overbrengen en de business kant ligt mij ook. Dat maakt dat ik ook het commerciële stuk kan oppakken en graag meedenk in strategieën en processen. Anno 2019 is Finance niet alleen maar keiharde cijfers, het is veel meer dan dat. Je moet steeds meer een gezicht worden, dat past mij zeker.

Wil jij net als Naomi aan de slag als interim professional? Uitdagende opdrachten, jezelf volop ontwikkelen en doorgroeien naar een rol waarin jij al je energie en kwaliteiten kwijt kunt? Check dan deze vacature en neem contact op met een consultant van Finanxe. 

VACATURE