HGC BlauweStoelen

Hyperbaar Geneeskundig Centrum Rijswijk zoekt financieel administratief medewerker

4 augustus 2020

Het Hyperbaar Geneeskundig Centrum Rijswijk (HGC) is een specialistische zorginstelling die zich specifiek richt op de behandeling van patiënten met complexe wonden, weefselschade na bestraling en/of geïnfecteerd botweefsel. Momenteel zijn zij op zoek naar een financieel administratief medewerker. In dit interview vertelt Marco Huigen over de organisatie en de ontstane vacature.

"In 2016 trad ik in dienst bij HGC. Dat was drie jaar nadat HGC haar deuren in Rijswijk opende. Ik ben hier verantwoordelijk voor eigenlijk alles wat met financiën te maken heeft; administratief, adviserend en controlerend. Daarnaast voer ik ook andere taken uit, onder andere op het gebied van IT en houd ik me bezig met het vastleggen van dataonderzoek. Erg afwisselend dus, echt heel leuk. Ik heb het hier enorm naar mijn zin."

Jullie zijn op zoek naar een nieuwe collega?

Sinds de opening van het centrum in Rijswijk loopt het hier eigenlijk al storm. Nu is het moment gekomen dat we op zoek zijn naar uitbreiding, iemand waar ik een deel van mijn taken aan kan overdragen. Iemand die verantwoordelijk is voor de cijfers in Rijswijk en affiniteit heeft met ICT. Het is de bedoeling dat ik meer de helikopterview oppak en me richt op andere zaken. Ik ben natuurlijk als vraagbaak en sparringpartner beschikbaar voor de nieuwe collega."

Op wat voor type collega hoop je?

HGC Wondzorg"In deze functie is het belangrijk dat we een proactief type weten te vinden. Iemand die niet alleen taakuitvoerend bezig gaat, maar vooral ook zelf op zoek gaat naar waar de kansen en mogelijkheden liggen. Iemand die zelf constateert waar verbeteringen mogelijk zijn en taken zelfstandig en proactief oppakt. Verder bij voorkeur iemand met een aantal jaren werkervaring, die zelf zijn of haar weg weet te vinden binnen HGC. Persoonlijk hoop ik op iemand die actief aanwezig is, niet iemand die in een hoekje gaat zitten en alles op zich af laat komen. Iemand die van zich laat horen, durft te zeggen wat hem of haar opvalt en meedenkt.”

Vrijheid

“HGC biedt en vraagt medewerkers flexibiliteit. In overleg kunnen de werkdagen en tijden bepaald worden. Aan de andere kant verwachten wij ook dat een collega indien nodig en het werk dit vraagt, zich aanpast qua aanwezigheid.”

HGC GebouwHet Hyperbaar Geneeskundig Centrum (afgekort HGC Rijswijk) is een specialistische, moderne zorginstelling die zich specifiek richt op de behandeling van patiënten met chronische wonden (weefselschade door bestraling, complexe wonden en geïnfecteerd botweefsel). Bij de behandeling van deze aandoeningen maakt HGC Rijswijk gebruik van een holistisch zorgmodel waarin hyperbare zuurstoftherapie een belangrijke pijler is. Door samenwerking met ziekenhuizen, huisartsen en andere ketenzorgpartners, in combinatie met prompte en integrale zorg, streeft HGC Rijswijk naar de optimale behandeling voor zijn patiënten. Medici en paramedici krijgen hiertoe een aanvullende scholing waarin het belang van vakkennis, zorgvuldig en doortastend handelen, betrokkenheid en het voorkomen van infectie stevig verankerd is. Met deze inzet en manier van werken bewerkstelligen zij een aanzienlijk snellere genezing. Er werken 25 tot 30 medewerkers, met name met een parttime dienstverband. HGC kenmerkt zich door een informele sfeer. 

Philip Ties - Managing Consultant - FinanxeHeb jij zin om bij HGC aan de slag te gaan als financieel administratief medewerker

Bekijk de vacature en neem contact op met Philip Ties via 06 - 100 94 770 of via 

 

VACATURE