Benny van der reijden

Even voorstellen: Benny van der Reijden

16 januari 2019

 Benny van der Reijden, een Junior Controller van 24 jaar is vanaf 1 februari beschikbaar voor een opdracht. We stellen deze gedreven en enthousiaste finance professional graag aan je voor. 

De gangmaker, maar ook de vader die ervoor zorgt dat iedereen veilig thuis komt, zo omschrijven vrienden van Benny hem. Voor een citytrip wil hij ’s nachts zijn bed wel uitkomen en als oud professioneel basketbalspeler weet hij dat je als team verder komt. 

Voor FRANK.nl naar Kiev

Benny vd Reijden 4

Benny is als boekhouder begonnen bij FRANK.nl. Op een gegeven moment was hij toe aan nieuwe impulsen, een nieuwe uitdaging. Na een gesprek met de directeur kreeg hij de mogelijkheid om in Kiev een kantoor op te zetten. Een geweldige uitdaging. Hoe kun je daar alle administratie op orde krijgen en de juiste mensen vinden voor het werk? "Ik werd daar heel enthousiast van."

 

Krijg je daar energie van, nieuwe zaken ondernemen?

“Ik houd van nieuwe impulsen, nieuwe dingen leren, ontdekken. Ik heb eigenlijk altijd een prikkel nodig om het onderste uit de kan te halen. Als ik het proces door heb wil ik graag verder. Ik vind het belangrijk om in mijzelf te blijven investeren en zal het ook aangegeven als ik denk dat ik meer kan en toe ben aan een nieuwe uitdaging.”

 

Met lef kom je verder

Benny van der Reijden 56Benny is iemand met lef, hij weet wat hij wil en zal zijn best doen om het beste resultaat uit zichzelf te halen. Als teamplayer is hij erg gedreven om de volgende stap te zetten. “Ergens de uitdaging in zien en dan ook eruit halen wat erin zit. Dat is iets wat ik geleerd heb tijdens mijn sportcarrière. Mijn talent is dat ik goed kan inschatten wat er nodig is om de klus te klaren en wat mijn acties van gevolg hebben. Wat is het probleem en hoe kunnen we dat oplossen. En laten we dat vooral samen doen.”

Drie jaar geleden is Benny gestopt met professioneel basketballen bij Donar. In zijn vrije tijd speelt hij nu nog steeds basketbal. Verder spreekt hij graag af met vrienden en gaat hij met veel liefde op reis. Het ontdekken van nieuwe culturen vind hij erg leuk. 

 

Ergens de uitdaging in zien en dan ook eruit halen wat erin zit. Dat is iets wat ik geleerd heb tijdens mijn sportcarrière. Mijn talent is dat ik goed kan inschatten wat er nodig is om de klus te klaren en wat mijn acties van gevolg hebben. Wat is het probleem en hoe kunnen we dat oplossen. En laten we dat vooral samen doen."

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

"Bij FRANK.nl zat ik aan de andere kant van de tafel en heb ik samen met jullie Consultant Mark Naberman ervoor gezorgd dat er een geschikte nieuwe collega aangenomen kon worden. De klik met Mark was er direct. Dit in combinatie met de juiste arbeidsvoorwaarden en de opdrachtgevers waarmee Finanxe werkt zorgde ervoor dat ik met jullie in zee ging. Als je op persoonlijk vlak een verbinding kan maken, kan dat op zakelijk niveau ook. Dat vertrouwen had ik direct. Het leukste kopje koffie dat ik heb gedronken was met Finanxe."

 

HET LEUKSTE KOPJE KOFFIE DRONK IK MET FINANXE.”

Finanxe Mark_0388Wil jij meer te weten komen over Benny of heb je een interessante opdracht voor hem neem dan contact op met Mark Naberman via of  0641215645.