Finaxe_kleur kleiner formaat

KANTOOR GRONINGEN ZOEKT EEN COLLEGA CONSULTANT

11 februari 2019

Alle blogs

Finanxe Groningen zoekt een Consultant om het team te versterken. Het is een mooie functie waarin je veel kansen en vrijheid krijgt en de daarbij horende verantwoordelijkheden hebt. Maar hoe is het om in deze funtie voor Finanxe te werken? Met wie ga je in zee en wat kun je verwachten? Eigenaar Martijn Bakker en Consultant collega’s Mark en John vertellen.  

Finanxe Groningen is een kantoor met veel energie. Er wordt hard gewerkt en de focus is sterk. Daarnaast is er altijd ruimte voor een potje pool en vliegen er met regelmaat grappen en grollen over de tafel. Want om te kunnen presteren moet er ruimte zijn voor ontspanning. Het team bestaat uit 4 consultants en elke dag van de week schuift er een vrouwelijke collega van de afdelingen HR, Marketing & Communicatie of de Academy aan. 

 

Martijn Bakker - Owner & Consultant @ FinanxeMartijn, kan jij als oprichter van Finanxe iets meer vertellen over de organisatie?  
“Dat kan ik zeker. Finanxe is specialist op het gebied van detachering, werving & selectie en freelance (zzp) bemiddeling van finance professionals. Met een enthousiaste groep mensen, met ruime ervaring in recruitment van financieel talent, zijn we dagelijks op zoek naar goede matches. We bemiddelen startend talent tot ervaren finance professionals in zowel specialistische als management rollen. Dat doen we inmiddels vanuit vier kantoren, namelijk Groningen, Zwolle, Arnhem en Utrecht. We groeien de laatste jaren flink, zowel in omzet als in aantal medewerkers. En voor nu zijn we dus op zoek naar een Consultant voor de vestiging Groningen. Een mooi kantoor met leuke, enthousiaste en gedreven collega's. Ik ben daar zelf ook regelmatig aanwezig.”

Finanxe is hard gegroeid, welke dromen heb je nog? 

"Ik zie een bedrijf dat op 6 of 7 plekken in het land gevestigd is en dat binnen de finance kolom (uiteraard ook de combi met IT) full service specialist is. We bemiddelen elke discipline, van starter tot eindfuncties en er zijn zo’n 250 tot 300 financials aan ons verbonden. Zo kunnen we organisaties ontzorgen door projecten uit handen te nemen. Natuurlijk zijn we nog steeds de regionale MKB ondernemer van dienst! Jong talent krijgt bij ons een podium en met de Academy blijven we investeren in onze mensen. Onze interim professionals volgen mooie meerjarige trajecten vol interessante opdrachten, kennis en inspiratie. Bovenal zijn en blijven we een bedrijf dat meegaat met de tijd, de ogen open houdt in een markt die in beweging is. Het vak verandert en er zijn talloze invloeden van buitenaf, maar die gaan ons juist verder helpen in onze missie: we worden (zijn) de beste en leukste arbeidsmarktspecialist in finance!"

 

02B1C2BC-69CB-4AEA-AE08-EC0988702BC9


Team Groningen 

 

John van Dalen - Managing Consultant - Finanxe

John van Dalen - Managing Consultant - Finanxe Groningen

Ik ben een nuchter, sociaal, maar ook een doelgericht persoon die graag resultaten boekt. Door mijn achtergrond in de topsport weet ik wat er van je verwacht wordt als je dagelijks moet presteren. Als team een doel hebben en hier voor de volle 100% voor gaan is wat me in de sport, maar ook bij Finanxe enorm aanspreekt. Uiteraard in combinatie met een gezonde dosis humor, sfeer en plezier, want dat vind ik zeker zo belangrijk. 

Het leukste aan mijn werk vind ik om zowel met klanten als met kandidaten een relatie op te bouwen. In gesprek zijn met professionals en kijken wat je voor die persoon kunt betekenen, daar krijg ik energie van. Buiten mijn werk ben ik te vinden op het voetbalveld, doe ik leuke dingen met mijn gezin of drink ik een  biertje met  vrienden.

Jerwin ten Caat - Managing Consultant @ Finanxe

Jerwin ten Caat - Managing Consultant - Finanxe Groningen

Ik ben een vriendelijke, proactieve en professionele verbinder. Door mijn jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling binnen finance weet ik klanten en finance professionals goed te doorgronden en de échte behoefte en ambitie bloot te leggen. Het verder denken dan morgen stelt mij in staat om te anticiperen op de arbeidsmarkt in de toekomst. Als persoon ben ik direct, doe ik mijn werk met een stuk humor en past het credo “what you see is what you get” erg goed bij mij. Verder ben ik een Bourgondiër pur sang, heb ik veel sociale contacten, houd ik van fanatiek sporten en ben ik altijd in voor een goed feest.

 

Mark Naberman - Managing Consultant - Finanxe

Mark Naberman - Managing Consultant - Finanxe Groningen

Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling. Woorden die mij omschrijven zijn flexibel, proactief en commercieel. Daarnaast ben ik assertief en een tikkeltje eigenwijs. Ik ben ondernemend en kan niet stilzitten, afwisseling en hectiek in mijn werk vind ik heerlijk. Bij Finanxe heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat past goed bij me. De diversiteit van mensen die ik spreek vind ik geweldig, van starters tot ervaren mensen. Het creëren van een win-win situatie, een tevreden klant en kandidaat, is mijn streven. Ik hecht waarde aan een goede werksfeer en blijf in mijn communicatie open en eerlijk. Ondernemend ben ik ook buiten mijn werk, ik houd van reizen, stedentrips, snowboarden, dagjes weg. Daarnaast ga ik graag met vrienden naar foodfestivals en ben regelmatig op een dancefestival te vinden.  

Robert van Bruggen - Managing Consultant Finanxe

Robert van Bruggen - Managing Consultant Finanxe Groningen 

Samenwerken, betrokkenheid en vrijheid vormen voor mij dé manier om het verschil te maken. Dit doe ik op mijn eigen wijze door de juiste mensen om mij heen te verzamelen en verantwoordelijkheid te nemen. Vanuit mijn ervaring als trainer en consultant wil ik het verschil maken om onze professionals te laten ontwikkelen naar de juiste werkplek die bij ze past. Dit doe je niet alleen door naar ervaring te kijken maar ook naar de persoon achter een CV. Wat maakt jou nu echt gelukkig om vol energie te starten op je nieuwe werkplek?

Werken bij Finanxe betekent in een klein team het verschil maken voor professionals en onze klanten. Dat is een gave uitdaging! In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin en zit ik graag op de fiets voor zowel een ontspannen rondje als een rondje koers.

Leer de rest van het Finanxe team kennen 


Mark en John werken beide al een geruime tijd bij Finanxe. Ze zijn op zoek naar een collega die goed bij het team past, maar ook de nodige ervaring meebrengt. John woont samen met zijn vriendin en twee kinderen in Eelderwolde. Mark woont samen met zijn vriendin en dochter in Groningen. 

Wil je meer over je toekomstige collega's te weten komen? Lees dan de persoonlijke interviews met John en Mark

 

0FF83710-1F51-49DD-A41E-EEA803DC0916Wat bevalt jullie aan het werken bij Finanxe?
John: “Dat het team jong en dynamisch is bevalt heel erg. We hebben een leuk team en een hele goede werksfeer. Houd je van een beetje competitie, een functie met verschillende verantwoordelijkheden en veel afwisseling dan moet je zeker onze collega worden!” Mark voegt daaraan toe: “De organisatie, het team, de vrijheid en verantwoordelijkheden die daarbij komen spreken mij heel erg aan. Je komt in een hard werkend, gemotiveerd team die elke dag het verschil wil maken met daarbij de nodige dosis humor.” 
 

Kunnen jullie iets meer over de werkwijze vertellen?

John: “We werken in een snel groeiende organisatie waar je alles van elkaar mag vragen. We zijn direct naar elkaar waardoor we snel kunnen schakelen als team. Waar nodig krijg je de begeleiding die nodig is, verder krijg je vooral de ruimte om je werk te doen zoals jij dat het beste kan.

Mark: “We vinden het heel belangrijk om zelf initiatieven te nemen en zelf op ontdekkingsreis te gaan. Je hebt veel verantwoordelijkheden. Alles is mogelijk, zo lang de doelen behaald worden en afspraken worden nagekomen.”
 
182FBE64-AB12-4185-9F32-61F87740DC0DHoe gaan jullie met klanten en interimmers om? 
“Je bedoelt onze externe collega’s? We willen ze graag binden en boeien en zijn erg betrokken met wat er allemaal gaande is. We zien ze echt als collega. Relatiebeheer is op het moment dat je veel mensen aan het werk hebt een groot onderdeel van je werk. Je wordt gezien als waardig sparringpartner voor financiële vraagstukken. We vinden het belangrijk om open en eerlijk naar onze klanten te zijn. Dit duurt het langst voor een goede relatie.”
 
 
Hoeveel verantwoordelijkheden heb je als consultant? 
"Je krijgt de kans om je eigen projecten te gaan draaien. Als team heb je een doelstelling waarvoor je allemaal een bepaalde verantwoordelijkheid draagt. "D325DF8A-6607-41C1-98E8-2DF1AAA75001
 
Successen worden gevierd! Maar niet altijd alles kan goed gaan, hoe gaan jullie met teleurstelling om? 
"1 team 1 taak, succes vier je samen en teleurstellingen beleef je ook samen. Samen is niet alleen."
 

Heb jij zin om aan de slag te gaan als Consultant bij Finanxe? Check dan de vacature op onze site en reageer! 

Vacature