Headers website nieuwe stijl  Aangepast formaat (5)

Pandriks Zoekt Assistent Controller met ambitie

30 augustus 2022

Alle blogs

In gesprek met Finance Manager Ramon Kauw, en Remco Blomsma, Business Controller

Lekkerste afbakbroodjes 70-bew_300DPI-LR

Koop jij in de supermarkt weleens een lekker, vers, knapperig afbakbroodje? Dan is de kans groot dat hij van Pandriks komt! Pandriks wint jaar-op-jaar prijzen met haar ovenheerlijke broodjes. Een jong, dynamisch productiebedrijf dat zich onderscheidt door middel van hoge kwaliteit bake off- producten en hiermee de concurrentie achter zich laat als het gaat om (biologische) afbakbroodjes. Ze hebben het beste, 100% natuurlijke desembrood, gebakken via een uniek en ambachtelijke proces. “Bereid met tijd en vakmanschap, én dat proef je!

Internationale groei

Pandriks staat niet stil! Er wordt flink aan de weg getimmerd. Ze denken áltijd in kansen en mogelijkheden en kunnen – door de korte lijnen -intern snel schakelen. Elk jaar groeien ze zo’n 15-20%. Het hoofdkantoor mét productielocatie staat in het Drentse Meppel. Maar ook buiten de Nederlandse grenzen is Pandriks te vinden. Zo staat er ook een bakkerij in Duitsland en leveren ze aan meerdere retailers in Europa.

 

 ​We houden van gezelligheid, soms spontaan wat leuks doen. De collegialiteit is hoog.”

Gezellig bedrijf

Als je hier komt werken, ga je het ‘Pandriks-gevoel’ ervaren: collega’s hebben veel voor elkaar over, er is weinig hiërarchie, de deur van de directie – en van iedereen - staat altijd open en de sfeer is gezellig. Uiteraard wordt er ook hard gewerkt. Ze ontwikkelen en maken hun producten zelf. Dus samen de schouders eronder.

“Elke dag voelt als een feestje”, zegt Ramon lachend. In de zomer steken ze de BBQ aan en in de winter is er uiteraard een nieuwjaarsborrel. Ook gaan sommige collega’s spontaan met elkaar Meppel in voor een hapje en drankje. En… elke eerste vrijdag van de maand is het tijd om met elkaar te ontspannen: lekker met een drankje en een bitterbal even ontspannen. Ook wordt iedereen op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

“We houden van gezelligheid, soms spontaan wat leuks doen. De collegialiteit is hoog”, zegt Remco.

Mouwen opstropen

Daar houden ze bij Pandriks van. De collega’s pakken door en willen dat het bedrijf zich verder ontwikkelt, verbetert en blijft groeien. Een mooie drijfveer.

Ramon: “We zoeken iemand die de drive heeft om in een organisatie te duiken, onderzoekt, met iedereen in gesprek gaat, probeert de processen te begrijpen en ziet waar het nog efficiënter kan. Als assistent controller ben je verantwoordelijk voor dagelijkse financiële zaken: betalingen verwerken, crediteurenbeheer, voorbereiding van de maandcijfers, procesverbeteringen, allerlei aangiften doen. Om processen te verbeteren heb je regelmatig contact met andere afdelingen. Oog hebben voor het automatiseren en verbeteren van processen hoort ook bij jouw rol. Genoeg te doen dus! Lukt iets niet? Trek dan aan de bel en samen met je collega’s los je het op.

Je mag een aantal jaren werkervaring hebben, maar hoeft niet per se. Als je maar weet hoe een boekhouding in elkaar steekt.

Uitdaging? Zeker! De internationale groei gaat maar door waardoor werkzaamheden van collega’s aan jou overgedragen kunnen worden, waardoor je kan blijven groeien binnen Pandriks. Ook een prettige samenwerking met een stagiair en een juiste verdeling van taken kan jou ruimte geven. “Elk half jaar komt er een stagiair bij ons. We willen een goed leerbedrijf zijn en investeren daar graag in”, zegt Ramon.

Ambitie?

Absoluut! Verduurzamen staat hoog op de agenda en daarnaast wil Pandriks nog verder groeien met productielijnen en eventueel productielocaties. De groei naar andere landen, moet Pandriks nog meer op de internationale kaart zetten.

Gaan jouw handen jeuken als het gaat om verbeterprocessen? Ben je recht voor z’n raap? En durf jij voor jezelf én afdelingen op te komen? Heb je energie, hou je van een gezellige teamspirit en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Dit is ‘em. Jouw baan!

Klik hier voor de vacature Assistent Controller.

 

Ontwerp zonder titel (1)

 

Neem contact op met  
Agnes Heutink
06-25166822