Header website  (1)

SZR zoekt Financial Controller

24 november 2022

Alle blogs

De ouderenzorg is zó boeiend. Zeker bij SZR. Want we hebben aandacht voor jouw talenten. Je bent belangrijk voor de bewoners en voor jouw collega’s.

Wie SZR

De missie van SZR is kwaliteit toevoegen aan het leven van kwetsbare ouderen en mensen met een complexe zorgvraag in de regio Rivierenland. SZR helpt ouderen om zo zelfstandig mogelijk te leven, zowel thuis als in de vijf woonzorgcentra. SZR biedt zorg en behandeling aan mensen met een langdurige lichamelijke zorgvraag, dementie, niet-aangeboren hersenletsel en palliatieve zorg. En daarnaast Zorg thuis, dagvoorzieningen, behandeling en revalidatie voor cliënten die thuis wonen in de regio Rivierenland. SZR werkt met professionals op het gebied van zorg, medische en paramedische behandeling en psychosociale begeleiding en onderscheidt zich door het volledige aanbod en veel kennis en kunde. Cliënten, familie en verwijzers kiezen voor SZR, omdat SZR dit totale aanbod goed regelt in een prettige sfeer. Zij ervaren de organisatie als gastvrij, betrokken, deskundig en op SZR kunnen rekenen is voor hen al een hele zorg minder.  

SZR wil voor de mensen uit de regio een gewilde partij zijn en blijven. Haar visie op zorgverlening kenmerkt zich door: 

  • Aandacht voor de cliënt; 
  • Eigen regie voorop; 
  • Ondersteuning en hulp waar nodig; 
  • Familie en vrienden (mantelzorgers) doen ertoe. 

Waar kom je te werken

Vrijthof is een ruim opgezet woonzorg- en behandelcentrum in Tiel. Op deze hoofdlocatie van SZR vind je alle specialismen onder één dak, voor mensen met dementie, mensen een somatische aandoening en mensen die revalideren. Ook is er een hospice. Als medewerker heb je maximaal contact met je collega’s; je loopt zo bij elkaar naar binnen. Dit stimuleert de samenwerking. In Vrijhof heerst een hartelijke en gezellige sfeer. Mensen voelen zich er thuis. Vrijthof is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het ligt op 10 minuten fietsafstand van het station.

Een bijzondere werkplek

Bij SZR kom je op een dynamische plek te werken. De kantoren bevinden zich op de gangen tussen de woonafdelingen in. Dit maakt dat je veel contact hebt met de bewoners en hun naasten.  Elke dag sta je in contact met de mensen waarvoor je dit werk doet. Dat maakt werken bij SZR extra bijzonder. 

Het verschil maken

Als Financieel Controller maak je bij SZR écht het verschil. “We hebben behoefte aan een kartrekker die op een innovatieve manier, kritisch durft te kijken naar de werkprocessen en samen met het team een verbeterslag wil maken’’.  Je komt te werken met gemotiveerde collega’s die net zo als jij gedreven zijn om het beste uit het werk en elkaar te halen. Zodat we de beste zorg kunnen blijven bieden aan de bewoners en cliënten van SZR.

Dit bieden we jou

  • Goede balans tussen werk en privé

We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit. We zorgen dat jij je werk goed en prettig kunt doen. Ook thuiswerken behoort bij de mogelijkheden.

  • Hulp om fit en vitaal te blijven

Teamcoaches en fit- en vitaalcoaches. Zij zetten zich graag voor je in, zodat je je lekker voelt én lekker werkt.

  • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Maar dan ook écht. Als medewerker van SZR kun je trainingen en opleidingen volgen waarmee je verder komt. Daarbij bekijken we ook hoe we het leren behapbaar houden voor je.

  • Jouw mening telt

Prettig: We werken met zelforganiserende teams. Als zorgmedewerker ben je net zo onmisbaar als  je kantoorcollega’s. Je kunt meepraten en meeslissen op alle niveaus: binnen je eigen team en in werkgroepen. En heb je een goed idee, laat dit dan zeker weten.

Kortom

De ouderenzorg is zó boeiend. Zeker bij SZR. Want we hebben aandacht voor jouw talenten. Je bent belangrijk voor de bewoners en voor jouw collega’s. Elke dag, elk moment is weer anders. Soms ingrijpend, soms zó bijzonder. Een andere keer wordt er lekker gelachen; humor is belangrijk in ons werk. Je raakt bij ons nooit uitgeleerd. Wil jij dat ook? Dan leren we je graag kennen.
Wil jij dat ook? Neem dan contact op met Guido van Rijn of klik hier voor de vacature. 

 

AC8A1211

 

Neem contact op met  
Guido van Rijn
06 - 34106269