IStock_78151051_XXXLARGE

Thuis bij: Finanxe Academy Trainee Sybrand Dijkstra

5 november 2018

Hoe ziet de werkweek van Sybrand Dijkstra eruit? Kijk mee in zijn fotoboek: op de fiets naar zijn werk, een trip naar Denemarken en waterpoloSybrand startte begin 2018 als interim professional bij Finanxe  en is inmiddels ingestroomd in de Finanxe Academy. Zijn eerste opdracht bij Landal bevalt heel goed! Werken als interim professional heeft veel voordelen, waaronder de flexibiliteit die maakt dat je kunt kiezen voor een werk-privé balans die jij prettig vindt. Navigeer door onderstaande carrousel om de werkweek van Sybrand te bekijken:

Aangenaam, ik ben Sybrand Dijkstra. Mijn studie Bedrijfseconomie in Zwolle heb ik dit jaar afgerond en begin 2018 ben ik bij Finaxe gestart. Inmiddels ben ik ingestroomd in de Finaxe Academy en ook dat bevalt erg goed. Na het afronden van mijn studie had ik zelf nog niet een heel duidelijk beeld van wat ik precies wilde. Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel kanten die je op kunt! Detachering spreekt me aan omdat ik zo bij verschillende bedrijven kan rondkijken, kan ontdekken hoe een bedrijf in elkaar zit en wat voor functies ik leuk vind. Optimalisaties en verbetertrajecten hebben mijn interesse, maar wat vind ik daarnaast leuk en wat vind ik niet leuk, dat wil ik graag ontdekken.
Aangenaam, ik ben Sybrand Dijkstra. Mijn studie Bedrijfseconomie in Zwolle heb ik dit jaar afgerond en begin 2018 ben ik bij Finaxe gestart. Inmiddels ben ik ingestroomd in de Finaxe Academy en ook dat bevalt erg goed. Na het afronden van mijn studie had ik zelf nog niet een heel duidelijk beeld van wat ik precies wilde. Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel kanten die je op kunt! Detachering spreekt me aan omdat ik zo bij verschillende bedrijven kan rondkijken, kan ontdekken hoe een bedrijf in elkaar zit en wat voor functies ik leuk vind. Optimalisaties en verbetertrajecten hebben mijn interesse, maar wat vind ik daarnaast leuk en wat vind ik niet leuk, dat wil ik graag ontdekken.
’s Ochtends begint mijn dag eigenlijk altijd op het fietsje, met een kleine 15 minuutjes fiets ik van huis naar kantoor. Zelf ben ik geen ochtend mens, maar een stukje fietsen om helemaal wakker te worden is wel een goed begin van de dag. Bij Landal heb ik gelukkig de vrijheid dat ik wat later kan beginnen en wat langer kan doorgaan.
’s Ochtends begint mijn dag eigenlijk altijd op het fietsje, met een kleine 15 minuutjes fiets ik van huis naar kantoor. Zelf ben ik geen ochtend mens, maar een stukje fietsen om helemaal wakker te worden is wel een goed begin van de dag. Bij Landal heb ik gelukkig de vrijheid dat ik wat later kan beginnen en wat langer kan doorgaan.
Bij Landal werk ik op de accounting afdeling in een leuk team waar ik verschillende mogelijkheden krijg. Ik ben begonnen omdat het team onderbezet was, maar heb vervolgens de mogelijkheid gekregen om mij bezig te houden met verschillende projecten en de optimalisatie van de processen binnen de afdeling. Momenteel ben ik druk bezig met de implementatie van de nieuw overgenomen parken in Denemarken.
Bij Landal werk ik op de accounting afdeling in een leuk team waar ik verschillende mogelijkheden krijg. Ik ben begonnen omdat het team onderbezet was, maar heb vervolgens de mogelijkheid gekregen om mij bezig te houden met verschillende projecten en de optimalisatie van de processen binnen de afdeling. Momenteel ben ik druk bezig met de implementatie van de nieuw overgenomen parken in Denemarken.
Ik ben voor Landal naar Denemarken gevlogen om kennis te maken met het finance team daar. Het hoofddoel van mijn trip was om een aantal trainingen te geven over hoe onze administratie er uit ziet en hoe wij bepaalde financiële transacties verwerken. Op de foto zie je de vergaderzaal in Denemarken waar ik mijn trainingen heb gegeven. Dit is voor mijzelf een mooie uitdaging geweest om het team beter te leren kennen en kennis uit te wisselen.
Ik ben voor Landal naar Denemarken gevlogen om kennis te maken met het finance team daar. Het hoofddoel van mijn trip was om een aantal trainingen te geven over hoe onze administratie er uit ziet en hoe wij bepaalde financiële transacties verwerken. Op de foto zie je de vergaderzaal in Denemarken waar ik mijn trainingen heb gegeven. Dit is voor mijzelf een mooie uitdaging geweest om het team beter te leren kennen en kennis uit te wisselen.
Ik ben drie dagen in Denemarken geweest waarbij ik ’s nachts kon overnachten op een van onze nieuwe parken. Dit soort ervaringen zijn altijd goed om een nog beter beeld te krijgen bij het product dat je als bedrijf verkoopt.
Ik ben drie dagen in Denemarken geweest waarbij ik ’s nachts kon overnachten op een van onze nieuwe parken. Dit soort ervaringen zijn altijd goed om een nog beter beeld te krijgen bij het product dat je als bedrijf verkoopt.
Sinds dit seizoen ben ik weer begonnen met waterpolo, de sport die ik vroeger jarenlang speelde. Het team, de sfeer en het trainen bevallen mij direct heel goed en ik zit al weer helemaal in het ritme. Aan mijn conditie moet ik nog even goed werken, zodat die binnenkort ook weer helemaal op peil is. De eerste wedstrijd is gespeeld en dat ging gelukkig voortreffelijk!
Sinds dit seizoen ben ik weer begonnen met waterpolo, de sport die ik vroeger jarenlang speelde. Het team, de sfeer en het trainen bevallen mij direct heel goed en ik zit al weer helemaal in het ritme. Aan mijn conditie moet ik nog even goed werken, zodat die binnenkort ook weer helemaal op peil is. De eerste wedstrijd is gespeeld en dat ging gelukkig voortreffelijk!
Omdat ik begin dit jaar afgestudeerd ben woon ik nog op kamers. Ik woon samen met 3 andere huisgenoten, we eten vaak samen of drinken een drankje. Ik woon hier bijna vijf jaar met veel plezier, maar inmiddels wordt mijn kamer me toch iets te klein en ben ik naar wat anders op zoek.
Omdat ik begin dit jaar afgestudeerd ben woon ik nog op kamers. Ik woon samen met 3 andere huisgenoten, we eten vaak samen of drinken een drankje. Ik woon hier bijna vijf jaar met veel plezier, maar inmiddels wordt mijn kamer me toch iets te klein en ben ik naar wat anders op zoek.

Wil jij net als Sybrand bij de Finanxe Academy aan de slag?  Check dan deze:
 
VACATURE  
 

Of neem contact op met een Finanxe consultant! 

Lees hier waarom onze financials kozen voor een baan als interim professional.