BerkayJoost

Twee nieuwe financials bij Finanxe Utrecht staan klaar voor gave opdrachten

21 april 2021

Per 1 mei hebben we weer twee nieuwe Interim Finance Professionals aan boord. En daar zijn we blij mee. Want steeds meer bedrijven voelen de behoefte aan tijdelijke ondersteuning op de financiële afdeling. En met ons team van professionals kunnen wij in die behoefte voorzien. Vandaag vertellen Berkay en Joost in het kort over hun achtergrond en op wat voor opdracht zij hopen. 

Zoekt u tijdelijke ondersteuning op uw afdeling? Misschien kan één van deze professionals iets voor u betekenen. Of een andere collega. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Welkom Berkay Aktepe

Berkay Aktepe - Interim Finance Professional"Dankjewel! Ik start per 1 mei bij Finanxe als Interim Finance Professional. Heb er ontzettend veel zin in. Eind juni heb ik mijn studie, Finance & Control aan Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch, in een keer succesvol afgerond. Vervolgens heb ik mijn carrière afgetrapt als verkoopadministrateur bij Van Mossel te Tilburg. Zes maanden later kwam hier een eind aan met goedkeuring van beide kanten. Daarna ben ik benaderd door Philip and here we are."

En ook welkom Joost Cijsouw

Joost Cijsouw - Interim Finance Professional"Thanks. Ik start, net als Berkay, ook per 1 mei bij Finanxe." Waar konden we jou de afgelopen jaren vinden? " Voornamelijk in de schoolbanken. Of achter Teams, haha. Ik heb namelijk de master Finance gedaan in Groningen en dáárvoor de bachelor Economics & Business economics. Naast mijn studie had ik een bijbaan bij de financiële administratie van de Rijksuniversiteit Groningen. Hier deed ik factuur/declaratieverwerking bij de crediteurenafdeling en verrichtte ik ondersteunende werkzaamheden voor de financial controllers."

Op wat voor opdracht hoop je Berkay?

"Ik hoop een opdracht te krijgen waarbij ik mijn eerste stappen kan zetten in mijn Finance carrière. Graag zou beginnen met een rol als debiteuren- of crediteurenadministrateur bijvoorbeeld inboeken en verwerken van facturen. Zo kan ik een goed fundament neerzetten waar ik vervolgens verder op kan bouwen en de processen vanaf het begin kan volgen. Ik hoop dat ik de kans krijg om mijzelf bij de opdrachtgever te ontplooien en ervaring op te doen. Na verloop van tijd zou ik steeds meer taken en verantwoordelijkheden willen oppakken."

Naar wat voor opdracht mogen we voor jou op zoek gaan?

“Ik hoop op een opdracht waarbij ik veel kan leren over de functie van (business) controller. Aangezien het mijn eerste opdracht is weet ik niet heel goed wat ik moet verwachten, ik wil eigenlijk vooral veel ervaring opdoen bij verschillende bedrijven zodat ik mijn sterke en minder sterke eigenschappen kan ontdekken en ontwikkelen.”

 

En over pak hem beet 5 jaar, waar hoop je dan te staan?

“Dan hoop ik actief werkzaam te zijn als financial controller en veel werkervaring te hebben opgedaan. Ik hoop veel vakinhoudelijke kennis en kunde te beheersen. Daarom wil ik mijzelf tot die tijd zo goed mogelijk ontwikkelen, uiteraard ook na vijf jaar, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.”

Wat zijn jouw ambities Joost?

“Wat voor functie ik over 5 jaar precies bekleed durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen, maar ik hoop als interim finance professional flink wat ervaring opgedaan te hebben bij een diversiteit aan bedrijven. Ik zou graag een adviserende rol aannemen waarin ik bedrijven help bij het nemen van beslissingen om hun strategie te bepalen en hun doelen te behalen, dit zou bijvoorbeeld als business controller kunnen zijn.”

Philip Ties - Managing Consultant - FinanxeBent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning op de financiële afdeling? Onze interim finance professional beschikken over de kennis en kunde die nodig is om orde op zaken te stellen en rust te creëren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Philip Ties via 06-10094770 of per mail via