Voetencentrum wender

Voetencentrum Wender zoekt Junior Controller

2 mei 2022

In gesprek met Tom Olde Boerrigter, Controller bij Voetencentrum Wender.


Altijd een stap verder

Ruim 25 jaar geleden is Voetencentrum Wender ontstaan met 1 locatie, maar inmiddels is de onderneming doorgegroeid tot een bedrijf met 360 vestigingen in Nederland. Kernwaarden van de onderneming zijn: aandachtig, innovatief, ondernemend en gespecialiseerd. Wekelijks worden er nieuwe ontwikkelingen geïmplementeerd binnen de organisatie, verdeeld over alle afdelingen, waardoor het bedrijf kan doorgroeien.  

Voetencentrum Wender biedt complete voetzorg. Dat is hun kracht. Voor de patiënt is onder één dak georganiseerd, waardoor de patiënt wordt ontlast. Wat kenmerkt dit bedrijf? Ze varen hun eigen koers, nemen graag een duik in het onbekende en leren van hun fouten.

In een wereld waarin de zorg regelmatig onder druk staat, kiest Wender ervoor om te anticiperen op de toekomst door zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn en efficiënt te werken. Het automatiseren van processen is dan ook een terugkerend item. Ze hebben alles in eigen beheer: van productie, logistiek, ICT tot aan de dienstverlening naar de klant. Ze staan in nauw contact met revalidatieartsen, vaatchirurgen, orthopedisch schoenmakers en schoenwinkels om zo de klant volledig te kunnen bedienen. Bij Wender geen ‘van het kastje naar de muur’, maar volle aandacht voor de patiënt. Hun gezondheid en welzijn staat voorop.

“Brainstormen, samen met de toekomst bezig zijn, de drijfveer om het nóg beter te willen doen en met het oog op tijd- én kostenbesparing. Wij investeren veel geld in ICT, omdat we dat belangrijk vinden. We zijn vooruitstrevend, gericht op ontwikkeling en automatisering. Juist daarom lopen wij voorop en kunnen patiënten op ons vertrouwen.”

Innovatief en vooruitstrevend

Dat zijn ze! Innovatie staat hoog in het vaandel. Kijken altijd naar de modernste technieken om de kwaliteit hoog te houden. Kunnen de processen efficiënter? Wat kunnen ze automatiseren? Kunnen er nog meer kosten worden bespaard? Het is aan de orde van de dag. Ze ontwikkelen hun eigen software waar alle collega’s mee werken. Het elektronische patiëntendossier is zo ingericht dat er weinig administratieve handelingen zijn. Dat zorgt voor efficiëntie, continuïteit en focus. Momenteel zijn ze druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw systeem dat, op basis van de klachten van een patiënt, een gerichte therapie aanraadt waarvan de slagingskans van tevoren al bekend is. Uniek! Want op deze manier kunnen ze de patiënt zo goed mogelijk helpen. Hoe komen ze op deze goede ideeën? Tom: “Brainstormen, samen met de toekomst bezig zijn, de drijfveer om het nóg beter te willen doen en met het oog op tijd- én kostenbesparing. Wij investeren veel geld in ICT, omdat we dat belangrijk vinden. We zijn vooruitstrevend, gericht op ontwikkeling en automatisering. Juist daarom lopen wij voorop en kunnen patiënten op ons vertrouwen.”

 

 

Samen op de lange latten

Wintersport! Al jaren een topuitje bij Wender. Veel jonge, sportieve collega’s, uit elke hoek van Nederland, roetsjen samen de blauwe, rode en zwarte pistes af. Het hotel ligt boven op de berg waar ook andere activiteiten worden georganiseerd en iedereen geniet van een hapje en drankje. “De saamhorigheid is super en het is vooral heel gezellig”, vertelt Tom. Is dat op de werkvloer ook zo? “Jazeker. De werksfeer is goed, er is een open deur-cultuur, collega’s zijn behulpzaam, willen graag van elkaar leren en er is veel ruimte voor initiatief, graag zelfs! Er wordt niet snel ‘nee’ gezegd als je nieuwe ideeën hebt. En dat kenmerkt de organisatie: gericht op groei en verbetering. Heb je interesse in een cursus of opleiding? Het is allemaal bespreekbaar”.

Doorgroeifunctie

In deze functie kun je alle kanten op. Het hangt helemaal van jou af. Maar… als Junior Controller sta je eerst ‘met de voeten in de klei’. Je begint bij het begin en gaat alle administratieve taken en processen bekijken en toepassen, afdelingen en mensen leren kennen en je onderdompelen in alle informatie die op je afkomt. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, krijg je al snel meer vrijheid. Dan ga je bijvoorbeeld aan de slag met een project. Gaat dat je goed af? Dan krijg je verantwoordelijkheid over één van de ondernemingen binnen de groep van Wender. Dé perfecte kans om zelfstandig het reilen en zeilen binnen zo’n bedrijf te ervaren. Van het inkoopproces tot aan betalingen.

Wat is het uiteindelijke doel? Zelfstandig een onderneming aansturen of als je ambitie hebt… door te groeien naar de functie van Controller.

“We zoeken iemand die de kar trekt, eropuit gaat en verder kijkt dan alleen de eigen afdeling.”

Wie past er in het financiële team? Iemand die initiatief neemt, graag nieuwe dingen leert en makkelijk contact met anderen maakt. Enthousiast wordt van een organisatie die zich continu wil verbeteren en ontwikkelen. Dat moet echt bij je passen. Tom: “We zoeken iemand die de kar trekt, eropuit gaat en verder kijkt dan alleen de eigen afdeling.”

Heb jij ambitie? Ben je leergierig? Denk je graag mee en weet je je weg makkelijk te vinden in een organisatie? Dan pas je er goed bij.

Een ding is zeker: je wordt warm ontvangen en goed begeleid. Voetencentrum Wender kijkt uit naar je komst! 

Bekijk hier de vacature!


Sander Alberink

 

 

Heb jij zin om aan de slag te gaan bij Voetencentrum Wender?
 

Neem contact op met Sander Alberink via 06-510 68 896 of s.alberink@finanxe.nl