Lindsay Uytdewilligen

Welkom als interim collega Lindsay Uytdewilligen!

5 juli 2019

Lindsay UytdewilligenNaam:     Lindsay Uytdewilligen
Leeftijd:   23 jaar
Wonen:   Samen met vriend in Wagenborgen (Groningen)
Werken:  Via Finanxe bij PostNL, gaat starten als interim professional

Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?

Sporten en leuke dingen ondernemen met vrienden vullen mijn tijd. Je kunt me 2 tot 3 keer week in de sportschool vinden waar ik fitness en bodypump doe. Daarnaast vind ik het heel leuk om stedentrips en andere reizen te maken, met mijn vriend, familie of vriendinnen. Een nieuwe bestemming ontdekken, heerlijk! Dit jaar ben ik naar Milaan en Londen geweest, maar ook verre reizen zoals vorig jaar naar Azië, Brunei & Dubai. Binnenkort ga ik een weekend naar Dublin, een fijn vooruitzicht”

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

“Mij wakker maken voor een reisje mag altijd. En dan liefst naar Amerika. De precieze locatie maakt me eigenlijk niet uit, Los Angeles, Florida, er zijn daar zoveel interessante plekken!”

Hoe ben je bij Finanxe terecht gekomen?

“Op dit moment wacht ik op het cijfer van mijn laatste tentamen, dat kan elk moment binnenkomen. Daarmee heb ik mijn bachelor bedrijfseconomie afgerond. Tijdens mijn derdejaars stage ben ik aan de slag gegaan bij JPB Groep in Appingedam, daar werkte ik als assistent controller. Heel leuk om te doen, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging! Via LinkedIn werd ik benaderd door Finanxe en zijn we in gesprek gegaan over de mogelijkheden. Vervolgens ben ik gestart als senior Accounts Payable bij PostNL.”

Senior Accounts Payable bij PostNL, wat houdt dat in?

“Ik ben aanspreekpunt voor mijn team, als er problemen zijn of fouten kunnen ze bij mij terecht. Ik houd de werkvoorraad in de gaten en bedenk oplossingen voor fouten die gemaakt worden. Meedenken over automatiseringsmogelijkheden en ondersteunen in projecten die voorbij komen behoren ook tot mijn taken. Het is een afwisselende functie waarin ik zelf nog extra uitdaging zoek door bijvoorbeeld bij andere afdelingen betrokken te zijn.

Na een jaar bij PostNL wordt mijn contract nu omgezet zodat ik als Interim Finance Professional aan de slag kan! Interim werk lijkt me een heel mooie stap om me verder te ontwikkelen en een bredere kijk te nemen in de financiële wereld. Ervaring op doen, binnenkijken bij verschillende organisaties en ontdekken wat ik echt leuk vind om te gaan doen in te toekomst.”

Wat vindt je zo leuk aan finance en wat zijn je ambities?

“Je kunt zoveel informatie halen uit cijfers, ik vind het interessant en mooi om te zien hoe dat zich opbouwt. Daar analyses uit halen en sturen op resultaten, daar houd ik van. De cijfers zelf vind ik gewoon erg leuk!

Finance is veelzijdig, je kunt er veel mee en daarom past het bij mij. Ik ben nauwkeurig, alles moet kloppen, maar ik houd wel van afwisseling en het behandelen van verschillende aspecten van Finance. Ik wil me dan ook breed ontwikkelen. PostNL is natuurlijk een hele grote organisatie en dat is super interessant. Maar ook een middelgrote organisatie als JPB heeft zijn charmes. In de toekomst zou ik graag doorgroeien richting een functie als Business- of Financial Controller.”

 

Wil jij net als Lindsay ervaring opdoen bij verschillende organisaties? Ontdekken welke plek in de financiële wereld het beste bij jou past?

Neem contact op met een van onze consultants en check de vacature.

Vacature