Anne

WELKOM BIJ FINANXE: Anne Bongers

7 januari 2019

Het afgelopen jaar heeft Finanxe geïnvesteerd in de Finanxe Academy: een groep talentvolle HBO- en WO-afgestudeerden die bij Finanxe in dienst zijn  getreden en op projectbasis ingezet worden bij gerenommeerde organisaties. Finanxe biedt hen een interessant en afwisselend persoonlijk ontwikkelprogramma. Een flinke klus waar nieuwkomer Anne Bongers zich de komende tijd voor gaat inzetten. Maak kennis met deze enthousiaste en positieve dame die staat te springen om al haar ideeën uit te rollen.  

Vertel eens, wie is Anne Bongers?

Ik ben dus Anne, 30 jaar en sinds januari werkzaam bij Finanxe. Ik woon samen met mijn vriend en onze kinderen Guus (5) en Cato (3) in Zwolle, een van de vestigingen van Finanxe is letterlijk bij mij om de hoek. Naast het drukke gezinsleven en mijn werk vind ik het leuk om erop uit te gaan met vrienden en sta ik graag in de keuken. 

Wat ga je bij ons doen?

Ik ga me volledig richten op de Finanxe Academy. Na een goede start in het afgelopen jaar is het tijd om dit mooie concept verder uit te werken, een taak die ik graag op me neem. Ik kijk ernaar uit om het verder op- en uit te bouwen en te professionaliseren. Ideeën genoeg dus we gaan er iets moois van maken!

Wat vind je het leukste aan je werk? 

Zonder afwisseling en dynamiek ga ik me snel vervelen, ik word dan ook oprecht gelukkig van het cliché: Geen dag hetzelfde! In de arbeidsbemiddeling is dat ook niet snel aan de orde en daarom past dit werkveld mij goed. Het blijven ontwikkelen en verbeteren vind ik persoonlijk erg belangrijk, zonder ambitie ben je nergens! Daarom vind ik het gaaf om bij Finanxe de Academy verder op te bouwen en daar al mijn creativiteit bij in te zetten. 

Waar mogen we je wakker voor maken?

Eigenlijk nergens voor, haha! En mocht je het willen proberen, neem dan een bakje koffie mee ;), dan ben ik daarna wel te porren voor een goede vakantie, weekendje weg of heel lekker eten.