Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Welkom bij Finanxe: Bert Jan Kiezebrink

25 maart 2019

Alle blogs

Bert Jan Kiezebrink, een leergierige collega die graag Finance en IT processen samenbrengt. We stellen deze finance professional graag aan je voor.

Vertel eens, wie is Bert Jan Kiezebrink?

Bert Jan Kiezebrink - Interim Finance Professional"Ik ben een leergierig persoon met een gezonde drive om organisaties te helpen met het verbeteren van hun processen. Daarvoor maak ik graag gebruik van allerlei moderne IT-systemen. Ik beschik over een goed gevoel voor humor. Ik ben vader van een dochter van twee en binnenkort mogen we onze tweede wonder verwelkomen. Ik ben sinds 7 jaar getrouwd met Lisette.”

Wat is jouw achtergrond?

“Na het afronden van de MEAO ben ik gaan werken als assistent accountant bij Countus Accountants + Adviseurs. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak mogen leren en heb ik zodoende een helikopterview ontwikkeld. Na een aantal jaar in de accountancy te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Door de jaren hebben ik me meer en meer kunnen ontwikkelen als financial. Ik heb ook voor een korte tijd in het buitenland gewerkt om een administratie die was ge-outsourced weer terug te halen naar Nederland. Bij Allinq heb ik als key-user een mooie bijdrage kunnen leveren aan het implementeren van een nieuw ERP-systeem.”

Hoe kwam je in contact met Finanxe

“Ik zag via linkedIn regelmatig vacatures voorbijkomen en besloot de stoute schoenen aan te trekken en ze te benaderen of wij wat voor elkaar konden betekenen. Na een goed gesprek met Arjen Baarda begon ik warm te lopen om als interim professional voor Finanxe aan de slag te gaan.”

Wat voor soort opdrachten vind je het interessants?

“Het mooiste vind ik een combinatie van Finance en IT. Dat kan zijn een implementatie van een nieuw ERP-systeem maar ook het optuigen van een informatiesysteem. Ook denk ik graag mee met organisaties om samen te kijken waar er efficiencyslagen mogelijk zijn en samen tot een plan van aanpak te komen."

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Door middel van het uitvoeren van analyses op de cijfers en verbanden leggen complexe vraagstukken oplossen.”

Wat zijn je ambities?

“Ik hoop dat ik over een aantal jaar aan de slag ben als Business Controller of Business Analyst.”

Waar mogen we je voor wakker maken?

“Voor een broodje kroket.”

 

Arjen Baarda - Managing Consultant - FinanxeNeem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Arjen Baarda via of telefonisch via 06- 34 99 33 49