Iman Mirzad

Welkom bij Finanxe: Iman Mirzad

30 september 2019

Alle blogs

Welkom in het Young Talent Program: Iman Mirzad! In oktober gaat deze enthousiaste trainee voor Finanxe aan de slag. Een jaar lang werkervaring opdoen bij verschillende organisaties en daarnaast een boeiend programma vol interessante masterclasses gericht op persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Iman: “Ik wil gaan ontdekken waar mijn kracht ligt en waar ik het meest van toegevoegde waarde kan zijn.” 

Iman MirzadNaam:                              Iman Mirzad

Leeftijd:                         27 jaar

Wonen:                           in Leeuwarden

Werken:                         Start in oktober in het Young Talent Program

 

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd houd ik me bezig met fitness,  dat doe ik ongeveer drie keer per week. Daarnaast houd ik ervan om met vrienden te gamen, we spelen dan voornamelijk FIFA. Als we helemaal opgaan in een wedstrijd dan willen we nog wel eens tot in late uurtjes doorgaan… Deze zomer ben ik met vrienden naar Blanes in Spanje geweest, dat was een erg leuke vakantie!”

 

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

“Het liefst word ik helemaal niet wakker gemaakt. Ik slaap liever door…”

 

Hoe ben je bij Finanxe terecht gekomen?

“Op LinkedIn had ik aangegeven dat ik mijn opleiding Bedrijfseconomie had afgerond en naar aanleiding daarvan heeft Jelte van Finanxe Groningen mij benaderd. Mijn interesse voor het Young Talent Program was gewekt en daarom hebben we een afspraak ingepland. Ook een tweede gesprek verliep goed en in oktober ga ik starten!”

 

Waarom kies je voor het Young Talent Program?

“Het feit dat je bij verschillende organisaties aan de slag gaat in relatief korte tijd, dat spreekt me aan. Ik hoop op die manier te ontdekken waar mijn kracht ligt en waar ik een toegevoegde waarde kan zijn, aangezien ik nog niet precies weet wat bij me past. Mijn stages heb ik beide keren bij een productiebedrijf afgerond en daarin was ik meer bezig met onderzoeken dan met echt meedraaien op een financiële afdeling. Ik heb zin om nu die werkervaring op te gaan doen en te ontdekken wat ik het leukste vind om te doen! Het ontmoeten van de andere trainees in het Young Talent Program lijkt me erg leuk, je kunt met elkaar in gesprek over opdrachtgevers en van elkaar leren. De aandacht die er daarnaast is voor je eigen persoonlijke doelen spreekt me aan.”

 

Wat vind je zo leuk aan het vakgebied finance?
“Op de Havo koos ik voor het profiel Economie & Maatschappij, vakken als M&O en Economie  vond ik toen al erg leuk, ik was er nieuwsgierig naar. De opleiding bedrijfseconomie past goed bij mij. Het leukste vind ik om verbanden te leggen tussen cijfers en daarover uiteindelijk adviezen aan het management te geven.”

 

Waarom past dit werk bij jou?

“Met cijfers werken vind ik erg leuk, om ze zo te vertalen dat anderen het ook begrijpen. Ik ben nauwkeurig en dat is wel handig als financial… Ik ben benieuwd hoe interim werk me gaat bevallen, ik werk naast mijn studie al 10 jaar bij de Albert Heijn en dat is natuurlijk heel wat anders dan steeds een nieuwe werkgever. Ik heb zin om veel te gaan leren en ontdekken!”

 

Wat zijn je ambities?

“In de toekomst wil ik graag als controller aan de slag. Om daar naar toe te groeien heb ik brede werkervaring nodig in verschillende functies dus dat is mijn doel voor de komende jaren. Ik heb daarin nog geen specifieke branche of type organisatie in gedachten, juist daarom ben ik blij met deze mogelijkheid, om dat te gaan ontdekken!”

Wil jij net als Iman ontdekken wat bij je past? Je razendsnel ontwikkelen op jouw persoonlijke doelen in ons Young Talent Program? Lees hier meer over de mogelijkheden!

 

Vacature