Jelte de Haan

Welkom bij Finanxe: Jelte de Haan

10 april 2019

Alle blogs

Finanxe Groningen heeft het druk. We zijn daarom heel erg blij dat Jelte het team van Jerwin, Mark, John, Robert en Demi (tegelijk gestart met Jelte) komt versterken. Lees hier meer over deze gemotiveerde collega, die bijzonder goed in het team past.

Jelte de HaanVertel eens, wie is Jelte?

“Ik ben 31 jaar en geboren in Enschede, maar al vrij snel verhuisd naar Winschoten. Hier woon ik inmiddels met mijn vrouw Patricia en onze twee kinderen Luca en Bente. Eind 2017 hebben we een andere woning gekocht waar ik nog veel aan het klussen ben. Sporten is voor mij een belangrijke uitlaatklep en ik ben dan ook twee keer per week terug te vinden in de boksschool. Ik kan moeilijk stil zitten en vind het heerlijk om er lekker op uit te trekken in de natuur, samen met mijn gezin.”

 

Hoe ben je in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen?

“Als je me een aantal jaar geleden vroeg wat ik wilde op het gebied van werk, kon ik je geen panklaar antwoord geven. Ik wist het niet goed. Totdat een goede vriend van mij vertelde over zijn werk bij een uitzendbureau. Het dynamische karakter, de commerciële inslag en van betekenis zijn voor mensen in hun dagelijkse leven sprak mij erg aan. Mijn carrière binnen de arbeidsbemiddeling is begonnen bij Adecco in Winschoten. Het was een erg afwisselende functie: sales, recruitment, ziekteverzuim, Werving & Selectie en ik was verantwoordelijk voor de productieplanning van een aantal grote klanten.

Na Adecco ben ik bij Yacht begonnen als Recruitment Consultant binnen de Supply Chain en Inkoop. Het bemiddelen van hoger opgeleiden binnen deze branche was een mooie nieuwe uitdaging. Het opbouwen en onderhouden van een sterk netwerk en het begeleiden van professionals waren uitdagende maar bovenal leuke werkzaamheden.

Ik vind het belangrijk om mezelf continu te blijven uitdagen en te ontwikkelen. Het verhaal en de ontwikkeling van Finanxe als organisatie sluit hier perfect op aan en na een aantal gesprekken ben ik dan ook erg blij om hier nu werkzaam te zijn. Het ondernemende karakter, de vrijheid binnen de functie, de bevlogen collega’s en het geboden perspectief waren hierin doorslaggevend.”

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het verschil kunnen maken door niet alleen te kijken naar de ‘harde’ eisen, maar door ook de nadruk op de ‘soft skills’ te leggen. In een functie maakt de persoon het verschil en hierin zijn de competenties doorslaggevend. Professionals begeleiden tijdens hun loopbaan en ze ondersteunen bij hun ontwikkelingen geeft mij erg veel voldoening. Wanneer je een professional ziet groeien, zowel op zakelijk als privé niveau, dat vind ik geweldig om mee te maken.

In ons werk ben je continu bezig met het creëren van bijzondere ontmoetingen. Ontmoetingen waar vaak mooie relaties door ontstaan. Dat is waar ik energie van krijg.”

 

Wat zijn je ambities?

“Ik ben een persoon die altijd (opbouwend) kritisch naar processen en structuren kijkt. In de sterk groeiende organisatie van Finanxe wil ik hierin graag van meerwaarde zijn.”