2019-05-01 Mark Finanxe018-Web

Welkom bij Finanxe: Mark van Rooijen

1 mei 2019

Alle blogs

Sinds vandaag is Mark van Rooijen gestart bij Finanxe Utrecht en versterkt daarmee het team van Philip en Stanley. Deze enthousiaste, positieve en gedreven consultant stelt zich graag aan je voor. 

2019-05-01 Mark Finanxe018-WebVertel eens, wie is Mark?

Mark van Rooijen, recentelijk 30 geworden en geboren en opgegroeid in Gorinchem. Na mijn 22ste was ik toe aan iets nieuws en ben ik verhuisd naar Utrecht. Hier heb ik op kamers gewoond en mijn HBO studie afgerond. Vandaag de dag woon ik er nog steeds. Inmiddels niet meer op kamers maar in een leuk appartement in de Vogelenbuurt samen met mijn vriendin Nikki. Als het weer goed is kun je mij vinden in één van de vele leuke parken van de stad. Om het vele zitten te compenseren ga ik twee keer in de week naar de sportschool en loop ik regelmatig hard.
 

Hoe ben je in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen?

Een maand voor ik afstudeerde werd ik benaderd door een oud klasgenoot die werkzaam was bij een recruitment bureau in Amsterdam. Zij hadden een in-house dag georganiseerd om nieuwe collega’s te werven. Volgens haar was recruitment écht iets voor mij en ik besloot eens te gaan kijken. Zodra ik mijn voet over de drempel zette wist ik dat ik onderdeel wilde worden van de organisatie. Het jeugdige team, de sfeer, de drukte op de vloer en het enthousiasme waarmee gewerkt werd kan ik mij nog goed herinneren. 
 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Organisaties hebben altijd behoefte aan goede mensen. Omgekeerd zijn er altijd professionals die toe zijn aan een volgende stap of nieuwe uitdaging. De blije gezichten van zowel de klant als professional wanneer er een match is geven mij energie. Een simpele optelsom van 1+1=3. 
 

Wat zijn je ambities?

Mijn ambitie voor de komende jaren is het succes van Finanxe Utrecht verder uitbouwen. In dit proces wil ik de professionals helpen aan een volgende carrièrestap en begeleid ik hun in het realiseren van hun ambities. Aan de klantzijde help ik organisaties door de juiste match te maken. Ik kijk nu al uit naar de energie die ik daarvan krijg.