PriscillaPhilip

Welkom bij Finanxe: Priscilla Groenestein

13 februari 2019

Alle blogs

Vandaag maken we kennis met Priscilla Groenestein! Priscilla maakte onlangs de overstap van een klein accountantskantoor naar Finanxe. Sinds twee weken is ze begonnen met haar eerste klus bij Van Braak Accountants in Scherpenzeel. Lees hier meer over Priscilla:

Vertel eens, wie is Priscilla Groenestein?

PriscillaLI"Hoi! Ik ben Priscilla, 25 jaar en woonachtig in Amersfoort. Ik sta graag in de keuken en tover dan ook graag wat lekkers uit de oven. Je snapt dus wel dat er verwacht werd dat ik een taart kwam brengen zodra ik mijn handtekening onder m’n contract had gezet;). Daarnaast houd ik van (food)fotografie en ben ik geregeld in de sportschool te vinden."
 

Wat is jouw achtergrond?

"Voordat ik bij Finanxe terecht kwam heb ik ongeveer 5 jaar op een klein accountantskantoor in Amersfoort gewerkt als assistent accountant. Hier ben ik als ‘’groentje’’ komen binnen wandelen en al werkend heb ik mijn opleiding MBA en PDL gevolgd en afgerond. Heb daar dus een mooie kans gekregen om het vak in te rollen!"


Hoe kwam je in contact met Finanxe

"Ik werd via LinkedIn benaderd door Philip Ties en dacht een keer op gesprek gaan kan nooit kwaad. Ik was eigenlijk wel benieuwd wat ze me konden bieden. Het voelde eigenlijk gelijk al goed! Per 1 februari 2019 ben ik bij Finanxe gestart, mijn eerste opdracht is bij Van Braak Accountants in Scherpenzeel."


Wat vind je het leukste aan je werk?

"Het leukste aan mijn werk vind ik het directe klantcontact, meedenken met de klant, leren hoe bedrijven in elkaar steken en het analyseren van de jaarcijfers. Daarnaast is het takenpakket als assistent-accountant best wel divers en ik hou van die afwisseling! Verder zou ik me graag nog wat meer willen ontwikkelen in het adviseren van klanten op financieel gebied, hiervoor heb ik ook goed de gelegenheid bij mijn huidige opdracht. Ik hou er wel van om mezelf in een nieuwe uitdaging te gooien!"


Wat zijn je ambities?

"Doordat ik als Interim Finance Professional werk, krijg ik een mooie kans om dit te ontdekken! Dat is ook een van de redenen dat ik hiervoor heb gekozen. Is een accountantskantoor het voor mij? In wat voor organisatie voel ik mij het prettigst? Klein, groot?"


Waar mogen we je voor wakker maken?

"Toetjes en pizza! Oh, en een lekkere strandvakantie… Mag ook altijd!"