Welkom bij Finanxe Tim Visser

Welkom bij Finanxe Tim Visser

12 mei 2021

Attent, sociaal, vriendelijk en gezellig. Zo omschrijven zijn vrienden hem. Karaktereigenschappen die goed passen bij zijn horecaverleden. Maar hij ontdekte een vakgebied dat nog meer bij zijn ambities past: Finance! Hij is recentelijk verhuisd naar Huissen maar komt oorspronkelijk uit Arnhem. Afgelopen maandag startte hij als Interim Professional bij Finanxe, een goed moment om eens verder kennis te maken!

Tim Visser - Interim Finance ProfessionalWie: Tim Visser

Wat? 29 jaar

Waar? Huissen

Wanneer? 10 mei 2021 gestart hij als Interim Finance Professional

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Ik vind het leuk om gezellig met vrienden op pad te gaan. Samen een hapje eten buiten de deur, een avondje de kroeg in of een biertje drinken op het terras. Daarnaast sport ik regelmatig, ik heb altijd gevoetbald maar tegenwoordig doe ik aan crossfit: een intensieve sport maar wel heel leuk! Gelukkig is het ook mogelijk om dit in kleine groepen buiten te doen, daardoor kan het ook in deze tijd doorgaan.”

Mogen we je ergens voor wakker maken? Een mooie reis of iets anders?

“Eigenlijk word ik liever nergens voor wakker gemaakt haha! Ik vind reizen overigens wel leuk maar zou mijzelf niet als extreem reislustig omschrijven. Ik heb wel een reis naar Canada gemaakt. Dat soort lange reizen doe ik liever dan korte (zomer)vakantietrips. Als het straks weer kan, zou een vakantie naar Zuid Afrika me wel wat lijken.”

Hoe omschrijven je vrienden jou?

“Ik denk dat ze zouden zeggen: attent, zorgzaam, staat altijd voor iemand klaar, vriendelijk en gezellig!”

Daarin komen ook een paar horeca eigenschappen naar voren. Klopt het dat je ooit bent begonnen in de horeca?

“Ja dat klopt! Ik ben in de horeca begonnen en heb ook verschillende opleidingen op dat gebied gedaan. Hierbij zag ik dat de boekhouding een belangrijk onderdeel is, zeker als je een eigen zaak zou willen. Op die manier ben ik beland bij de opleiding Accountancy, eerst de voltijdopleiding en later ben ik overgestapt naar de duale variant. Dat beviel zo goed dat ik in dit vakgebied verder ben gegaan.”

Zie je ook overeenkomsten?

“Zeker! In mijn werk nu blijf ik ook servicegericht werken en kan ik mensen helpen. Al is het op een heel ander vlak natuurlijk.”

En nu ga je aan de slag bij Finanxe, vertel! 

“Een tijd geleden ben ik door Bart (Consultant kantoor Arnhem) voor een vaste rol benaderd. Dat leek interessant maar was het toch niet helemaal iets voor mij. Het contact met Bart verliep wel heel goed en vanuit daar kwam ook het voorstel om als Interim Finance Professional aan de slag te gaan bij Finanxe. Ik denk dat het goed bijdraagt aan mijn ontwikkeling om meerdere afwisselende opdrachten te gaan doen. Daarnaast zullen ook de masterclasses van de Finanxe Academy hieraan bijdragen.”

En hoe kijk je naar de toekomst? 

“Heel positief! Al laat ik wel open wat er op mij af gaat komen. Ik heb nu de ambitie om mij in eerste instantie te gaan ontwikkelen als Interim Professional. Ik verwacht binnen een jaar al veel te hebben geleerd en nog zelfstandiger te kunnen werken.”