Welkom bij Finanxe Tino Bruls

Welkom bij Finanxe Tino Bruls

30 april 2021

Onze nieuwe collega Tino is een échte Vitesse fan! Hij kan dan ook niet wachten tot de hekken voor supporters worden geopend bij het GelreDome. Dan mogen we hem zelfs 's nachts wakker maken! Naast voetballiefhebber is Tino een financial die al vroeg op de middelbare school wist dat dit vak goed bij hem past. Tijdens een uitstap richting de verzekeringswereld merkte hij dat hij het financiële vakgebied toch wel mistte. Hij staat te popelen om zijn finance kennis en kunde in te zetten bij onze opdrachtgevers en zich verder te ontwikkelen binnen Finanxe en de Finanxe Academy.

Tino Bruls - Interim Finance ProfessionalWie? Tino Bruls

Wat? Financial, 26 jaar

Waar? Arnhem

Wanneer? Start 3 mei bij Finanxe als Interim Professional

 

Hi Tino, leuk je te spreken! Vertel eens wat over jezelf.

"Ik ben Tino, 26 jaar. Ik woon in een leuk appartement in Arnhem en ga graag op stap met mijn vrienden. Daarnaast ben ik best sportief, zo fitness ik regelmatig en ben ik vaak op het voetbalveld te vinden. Ik voetbal in een vriendenteam en ben van jongs af aan supporter van Vitesse. Dat begon 15 jaar geleden samen met mijn vader en nu ga ik zelf met mijn vrienden. Hopelijk kunnen we gauw de wedstrijden écht weer bezoeken."

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven?

"Gezellig en betrouwbaar. Ik moet iemand wel eerst een beetje leren kennen maar dan ben ik heel loyaal."

Mogen we je ergens voor wakker maken?

"Voor een goede wedstrijd van Vitesse natuurlijk! Al zal dat niet zo snel nodig zijn, aangezien ze gewoon overdag voetballen haha!"

En het finance vak, vertel eens waarom past dat zo goed bij je?

"Op de middelbare school koos ik voor het profiel Economie & Management. Dat beviel goed, het werken met cijfers vond ik echt leuk. Na het behalen van mijn HAVO diploma koos ik voor de opleiding Finance & Control. Die studie is altijd goed bevallen en heb ik goed doorlopen. De stages tijdens mijn studie, eerst bij Betuwe Express en daarna bij Bovemij, hebben gezorgd voor de eerste stappen binnen het werkveld. Bij Bovemij ben ik na mijn afstuderen gebleven als Analist Inkomensverzekeringen."

Waarom heb je gekozen voor een rol als Interim Professional?

"De rol die ik nu heb is leuk maar ik mis toch ergens het échte Finance vak. Daarom ben ik gaan solliciteren op vaste rollen binnen dat vakgebied. In die sollicitatieperiode merkte ik dat er vaak wel meer concrete werkervaring nodig is. Ik ben toen in contact gekomen met Finanxe, over een rol als Interim Professional. Het past goed bij de afwisseling waar ik naar op zoek ben, maar ook de snelle ontwikkel/leercurve spreekt me heel erg aan."

Wat zijn jouw toekomstplannen?

"In de toekomst wil ik graag een rol als Financial Controller gaan vervullen. Dat is mijn doel! Misschien wil ik ook nog een master gaan doen maar nu ga ik eerst aan de slag met mijn ontwikkeling binnen Finanxe en de Finanxe Academy."