Wouter Herms - Interim Finance Professional

Welkom bij Finanxe: Wouter Herms

21 juni 2019

Wie is Wouter?

Wouter Herms - Interim Finance ProfessionalIk ben Wouter, 24 jaar oud en ik woon in Epe. Ik ben gezellig en enthousiast, ga graag met vrienden op stap in het weekend en ben veel te vinden op de voetbalclub. Daar ben ik leider van een team en draai ik af en toe een bardienst. Een film of leuke serie kijk ik graag en in de zomer geniet ik ervan om een festival te bezoeken met mijn vrienden. Ik ben sociaal, wil anderen graag helpen en ik ben iemand die ook het uiterste uit zichzelf wil halen.

Hoe ben je in de financiële wereld terecht gekomen?

Na het afronden van de havo koos ik voor de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Windesheim. Geldstromen en de manier waarop cijfers tot stand komen hebben me altijd al geïnteresseerd. Mijn afstudeerscriptie rondde ik af bij Hollander Techniek en vervolgens ben ik daar blijven plakken als administratief medewerker. Maar, na een half jaar was ik wel toe aan iets anders.

 

Hoe kwam je bij Finanxe terecht?

Tijdens mijn afstuderen was ik al eens via LinkedIn benaderd door Arjen Baarda van Finanxe Zwolle. Dit is altijd in mijn hoofd blijven rond spelen en daarom ben ik recent met Arjen en Marion in gesprek gegaan. Die gesprekken maakten me enthousiast over het Young Talent Program en dus ben ik onlangs in dienst getreden!

Wat vind je het leukste aan je werk?

Dat je door het analyseren en verklaren van cijfers conclusies kunt trekken en beslissingen kunt nemen.

Wat zijn je ambities?

Ik wil graag over een aantal jaar doorgroeien in de richting van Business Controller of Financial Controller.

Waar mogen we je voor wakker maken?

Voor een tripje naar New York!!!