What's in the nickname - Iris de Jong

What's in the nickname: Iris de Jong

21 december 2021

 

Ze is één van onze nieuwe ‘young talents’. Sinds een half jaar heeft ze haar diploma Bedrijfseconomie op zak en werkt nu ongeveer drie maanden op de crediteurenadministratie bij @Vitens. Mooie start om te ontdekken wat ze leuk vindt. Iris kan een uitdaging wel aan. Zo zijn sommigen facturen een hele puzzel. Ze vindt het heerlijk om daarin te duiken. 

‘Zonnanbiddende’ Iris

What's in the nickname


Waar houdt Iris nog meer van? Dat is een makkie…de zon! Die is in Nederland soms ver te zoeken. Daarom viert ze haar vakanties in zonnige oorden. Zo maakte ze Lloret de Mar onveilig; overdag lekker bakken en braden op het strand en ’s avonds feesten. Maar ook Frankrijk, Griekenland en Curaçao staan op haar lijstje. Gelukkig verbrandt ze niet snel en begint ze altijd trouw met factor 30. Maar of ze daar ook mee eindigt…? Twee jaar geleden vertrok ze met drie vriendinnen naar de andere kant van de wereld: Australië. Wat een gave reis. Ook al werden het door corona geen vijf maanden, maar zes weken. Ze kochten een auto en verkenden op de bonnefooi de hele Oostkust. Van Adelaide naar Brisbane. Helaas gingen Thailand en Bali niet door, maar die staan nog op haar bucketlist. Vlak voordat ze terugvlogen naar huis, moest de auto natuurlijk weer verkocht worden. Dat is gelukt, maar vraag niet hoe! Ze zijn opgelicht. Gelukkig wel thuisgekomen!

Iris zit thuis, in het Friese Koudum, niet stil. Zo volleybalt ze in de 1e klasse en is daar 3x per week druk mee. Twee keer trainen en in het weekend een wedstrijd. Aansluitend een gezellig drankje, hoort er ook bij. “Alleen ligt het nu door alle maatregelen stil. Ik probeer in het weekend te sporten. Maar dat is toch anders.”

 

 

De Jong, Iris

In het kort

  • Iris de Jong
  • Zonaanbiddster
  • Werkzaam bij Finanxe sinds 2021

Your personality counts.

Je persoonlijkheid maakt wie jij bent. Sociaal en ambitieus. Gedreven. Het is onze drijfveer om te ontwikkelen en te ontdekken. Om de beste te zijn. Persoonlijk én professioneel. Dat zijn wij. Professionals met persoonlijkheid.

Wij zijn Finanxe. Een club waar je bij wil horen. Klik hier voor meer informatie.