What's in the nickname - Issey Tsuneta

What's in the nickname: Issey Tsuneta

13 december 2021

Onze eerste senior interim finance professional is een fanatiekeling! Issey daagt zichzelf minimaal twee keer per week uit met een pittige bootcamp training. Roeien met elastieken om een boomstam, tekeergaan met battle ropes of zware ballen door het bos gooien: hij gaat er 100% voor. Omdat hij jong zijn arm brak, zijn vooral de armoefeningen een uitdaging. Push-ups doet hij daarom gewoon met één arm. Topper.

‘Bootcamp warrior’ Issey

What's in the nickname

Voordat Issey een bootcamp-strijder werd, tenniste hij. Meer dan 25 jaar stond hij op het tennisveld. Vanwege een verhuizing hing hij zijn racket in de wilgen en ging hij op zoek naar een krachtsport, want dat miste hij wel bij tennis. Zo kwam hij bij bootcamp terecht. Eerst bij een andere sportclub, maar toen deze door coronapandemie failliet ging, zette drie trainers hun eigen bedrijf ‘FitFam Leeuwarden’ op. En daar ging de bootcamp groep verder. “Omdat er meerdere trainers zijn, is trainen op verschillende dagen mogelijk. Maar ik ga meestal op dinsdag en donderdag. Zolang het thuis ook maar kan. We hebben een kleine en mijn vriendin vindt het ook leuk om dingen ondernemen.”

Hij vindt in de frisse lucht trainen heerlijk. Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. “Door mijn kantoorbaan ben ik altijd binnen en zit ik bijna de hele dag. “Bootcamp is echt een uitlaatklep en hét moment om mijn hoofd leeg te maken.”

Een andere link naar de nickname ‘warrior’ is zijn werk. Het zelfstandig werken, de verschillende opdrachten: alles is leuk. Als registeraccountant gaat hij dan ook elke dag strijdvaardig bij klanten aan de slag!

 

 

Tsuneta, Issey

In het kort

  • Issey Tsuneta
  • Bootcamp warrior
  • Werkzaam bij Finanxe sinds 2016

Your personality counts.

Je persoonlijkheid maakt wie jij bent. Sociaal en ambitieus. Gedreven. Het is onze drijfveer om te ontwikkelen en te ontdekken. Om de beste te zijn. Persoonlijk én professioneel. Dat zijn wij. Professionals met persoonlijkheid.

Wij zijn Finanxe. Een club waar je bij wil horen. Klik hier voor meer informatie.