Remco Burm

What's in the nickname: Remco Burm

26 april 2022

Remco is een ‘Varende Fries mét voetbalskills’

What's in the nickname

Remco zit graag op het water. Uiteraard in een boot! Hoe kan het ook anders als echte Fries. Het is hem met de paplepel ingegoten, zijn opa en oma hadden een motorboot en hij weet niet beter dan dat zij samen aan het varen waren. Als jongetje van 12 mocht hij al achter het roer.

Hij deelt zijn passie met zijn vriendin. Ze hebben samen geen boot, maar haar vader heeft een speedboot én een zeilboot. Vorig jaar heeft Remco zijn vaarbewijs gehaald dus hij kan alle kanten op. Met 60 tot 70 km/u scheurt hij soms met de speedboot over de Waddenzee. De zeilboot ligt vlakbij Sneek, lekker dichtbij huis. Af en toe gaat hij met vrienden een weekendje varen. Naar Grou of Akkrum; haren in de wind, gezellig zitten op het achterdek, aanmeren op een rustig eilandje en daar de BBQ aansteken. Mooier wordt het niet!

Maar Remco is van meer markten thuis. Zo voetbalt hij ook nog. In een vriendenelftal dat al een tijdje bestaat. Elke zondag tijdens de wedstrijd gaan ze los om daarna extra te genieten van een biertje. En samen met zijn pa en broertje moedigen ze elke thuiswedstrijd SC Heerenveen aan. Friesland is zijn thuis.

X Remco Burm

 

In het kort

  • Remco Burm 
  • Varende Fries met voetbalskills 
  • Werkzaam bij Finanxe sinds 2021

Your personality counts.

Je persoonlijkheid maakt wie jij bent. Sociaal en ambitieus. Gedreven. Het is onze drijfveer om te ontwikkelen en te ontdekken. Om de beste te zijn. Persoonlijk én professioneel. Dat zijn wij. Professionals met persoonlijkheid.

Wij zijn Finanxe. Een club waar je bij wil horen. Klik hier voor meer informatie.