Roeland Bruins

What's in the nickname: Roeland Bruins

11 april 2022

‘Ski-enthousiasteling’ Roeland

What's in the nickname


Roeland Bruins is een paar maanden voor Finanxe aan het werk. Heeft ‘Bedrijfseconomie’ gestudeerd én de masteropleiding ‘Finance’ in de pocket. Momenteel werkt hij op een crediteurenadministratie. “Een goede eerste start”, vindt hij. Deze klus loopt bijna af en hij heeft wel weer zin in de volgende uitdaging. Hij heeft juist gekozen voor interimwerk, zodat hij op veel werkervaring krijgt en beter weet wat hij écht leuk vindt. Ook zinvol om bij verschillende opdrachtgevers in de keuken te kijken en hun ‘cultuur’ te leren kennen.

Waarom deze nickname? Roeland wordt héél blij van skiën. Deze hobby ontdekte hij een aantal jaren geleden toen hij met zijn broers en een vriend voor het eerst op wintersport ging. Hij was direct om. Een paar lessen verder en hij gleed zo met zijn lange latten de piste af. Zijn favoriete gebied is Saalbach Hinterglemm in Oostenrijk. Daar is de keuze reuze wat betreft pistes. Van blauw tot zwart. De zwarte piste is dan ook zijn volgende doel. Maar geen wintersport zonder aprés-ski. Ook niet voor Roeland! Na het skiën gaan ze direct door. Zeker als je helemaal tot in het dorp kunt afdalen. Dan zetten ze de latten buiten en duiken zo de kroeg in.

De laatste keer stond het Oostenrijkse Sölden op de planning. Het is trouwens niet zo dat Roeland zijn zomervakantie ervoor opgeeft. Nee, dat niet. “Vakantie in het algemeen is gewoon leuk”, zegt hij. Zo heeft hij met zijn vriendin door Italië, Kroatië en Slovenië rondgereisd. Vooral de natuur in Slovenië was geweldig; zo groen! Maar zijn woonplaats Groningen is ook tof. Af en toe met vrienden naar het terras is óók leuk!

 

X Roeland Bruins

In het kort

  • Roeland Bruins
  • Ski-enthousiasteling
  • Werkzaam bij Finanxe sinds 2021

Your personality counts.

Je persoonlijkheid maakt wie jij bent. Sociaal en ambitieus. Gedreven. Het is onze drijfveer om te ontwikkelen en te ontdekken. Om de beste te zijn. Persoonlijk én professioneel. Dat zijn wij. Professionals met persoonlijkheid.

Wij zijn Finanxe. Een club waar je bij wil horen. Klik hier voor meer informatie.