Newyorkbijgesneden.jpg

Finanxe Finance Professionals

Wie zijn ze, wat kunnen ze?

IStock_72232901_XXXLARGE

Naast ons uitgebreide netwerk van finance connecties heeft Finanxe een team van 'eigen’ interim finance professionals in dienst. Deze interim professionals zijn direct en allround inzetbaar op diverse opdrachten,  zowel korte als langdurige projecten. 

Finanxe finance professionals zijn niet zomaar collega's, ze hebben iets speciaals, durven hun hoofd boven het maaiveld uit te steken. Het zijn HBO+/WO financials die er van houden om uitgedaagd en geïnspireerd te worden. 

Een Finanxe finance professional is gewend aan de dynamiek van veranderende omgevingen en gewend om binnen verschillende branches te werken. Interim professionals kunnen werken onder druk en hebben een hoog denk- en kennisniveau. Ze zijn breed inzetbaar in zowel generieke als specialistische rollen.

Wanneer zet ik een Finanxe finance professional in?
Als binnen uw organisatie plotseling een controller uitvalt wegens ziekte kan daar direct een Finanxe interim professional instromen. De werkzaamheden gaan door en de productiviteit blijft gewaarborgd. Gaat uw organisatie over tot de implementatie van een nieuw software systeem en zijn er extra mensen nodig om de dagelijkse werkzaamheden door te laten gaan?  Of is behoefte aan extra ondersteuning omdat bij de oprichting of professionalisering van een shared service centre  diverse administraties worden geimplementeerd? 

Structurele tijdelijke inhuur
Bij veel organisaties is de hoeveelheid werk gedurende het jaar niet gelijk. Binnen een finance afdeling wordt vaak een flexibele schil gecreëerd die mogelijkheid biedt om regelmatig extra capaciteit in te zetten. Ook deze structurele flexibiliteit is uitstekend in te vullen met Finanxe finance professionals.
Allemaal situaties waarin onze interim professionals u uitstekend van dienst kunnen zijn. Het gaat er daarbij met name om dat uw organisatie ervan verzekerd is dat de werkzaamheden op een hoog kwaliteitsniveau worden uitgevoerd.