Over finanxe - Consultants en staff

team

Gedreven, enthousiast en mensgericht

Gedreven, enthousiast en mensgericht  gaan wij met elkaar te werk. Successen worden gevierd en teleurstellingen gedeeld. We zijn een team en veroveren gezamenlijk de wereld! We zorgen voor elkaar en helpen elkaar. We zijn jong en ambitieus. Finanxe groeit en dat biedt onze medewerkers ook volop mogelijkheden.

Wie zijn we?

Martijn Bakker

Martijn Bakker - Owner & Consultant

+31 (0)6 2877 6301

Energiek, enthousiast en gedreven dat ben ik ten voeten uit. Veeleisend, resultaatgericht en elke dag weer boordevol ideeën. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ik ben een tikkeltje eigenwijs, recalcitrant en dwars, maar vooral ook iemand die oprecht, eerlijk en vooral nieuwsgierig is.

Ik houd van uitdagingen zowel in mijn werk als sport. Ik wil winnen en kan dan ook slecht tegen mijn verlies. Actief voetballen is en blijft mijn passie, maar vooral ook de gezelligheid van een 3e helft. De verbondenheid, saamhorigheid, maar vooral de humor en plezier binnen een team zijn uniek en puur! Dit maakt voor mij Finanxe ook zo bijzonder… Een hecht team dat vrijheid en verantwoordelijkheid neemt, omdat ze allen hetzelfde doel voor ogen hebben: “Wij worden de beste en leukste arbeidsmarktspecialist binnen Finance!”

Jerwin ten Caat

Jerwin ten Caat - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 8389 3181

Ik ben een vriendelijke, proactieve en professionele verbinder. Door mijn jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling binnen finance weet ik klanten en finance professionals goed te doorgronden en de échte behoefte en ambitie bloot te leggen. Het verder denken dan morgen stelt mij in staat om te anticiperen op de arbeidsmarkt in de toekomst. Als persoon ben ik direct, doe ik mijn werk met een stuk humor en past het credo “what you see is what you get” erg goed bij mij. Verder ben ik een Bourgondiër pur sang, heb ik veel sociale contacten, houd ik van fanatiek sporten en ben ik altijd in voor een goed feest.

Mark Naberman

Mark Naberman - Managing Consultant - Finanxe Groningen

+31 (0)6 4121 5645

Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling. Woorden die mij omschrijven zijn flexibel, proactief en commercieel. Daarnaast ben ik assertief en een tikkeltje eigenwijs. Ik ben ondernemend en kan niet stilzitten, afwisseling en hectiek in mijn werk vind ik heerlijk. Bij Finanxe heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat past goed bij me.

De diversiteit van mensen die ik spreek vind ik geweldig, van starters tot ervaren mensen. Het creëren van een win-win situatie, een tevreden klant en kandidaat, is mijn streven. Ik hecht waarde aan een goede werksfeer en blijf in mijn communicatie open en eerlijk. Ondernemend ben ik ook buiten mijn werk, ik houd van reizen, stedentrips, snowboarden, dagjes weg. Daarnaast ga ik graag met vrienden naar foodfestivals en ben regelmatig op een dancefestival te vinden. 

Bas Sikkema

Bas Sikkema - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 1466 0092

Mijn drive is om kwaliteit te leveren, de beste oplossing voor zowel kandidaten als bedrijven. Ik ben nooit met half werk gelukkig, het moet gewoon goed zijn. Ik ben gedreven, energiek en recht door zee. Als je met mij werkt weet je hoe ik over dingen denk. Succes is een keuze en ik word blij van successen, bijvoorbeeld als ik een kandidaat kan begeleiden bij een mooie stap in zijn carriere.

Bij Finanxe vind ik het leuk dat we met een klein team veel vrijheid hebben en zelf onze koers bepalen. De nieuwe generatie finance professionals is een waanzinnig leuke groep om mee te werken. Het zijn jonge, frisse, communicatief vaardig mensen met verstand van hun vak, die zorgvuldig hun carrièrepad kiezen. Heel leuk om met die mensen te levellen en in gesprek te zijn.

Marion Kok

Marion Kok - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 5359 3730

Nuchter, ambitieus en gedreven dit zijn kenmerken die mij als persoon en mijn werkwijze omschrijven. Ik word enthousiast van uitdagende opdrachten/vacatures en gesprekken met finance professionals. Het bij elkaar brengen van deze twee partijen, niet alleen op basis van harde criteria maar ook als het gaat om competenties, dromen en ambities, is waar ik elke dag blij van word en veel energie uit haal. Finanxe geeft mij de vrijheid en ruimte om dit op een ondernemende, zelfstandige manier te doen. Ik werk met een leuke en enthousiaste groep collega’s aan hetzelfde doel: 'het verschil maken'.

Waar ik verder gelukkig van word? De zon, een goed glas wijn & heerlijk eten (het liefst een combinatie van bovenstaande). Daarnaast probeer ik twee keer per week op het voetbalveld te zijn om te sporten.

Bart verplak

Bart Verplak - Managing Consultant - Finanxe Arnhem

+31 (0)6 4984 7373

Een enthousiaste, gedreven jonge vent, altijd vrolijk en positief ingesteld. Dat is wie ik ben. Verder ben ik resultaatgericht en proactief ingesteld en houd ik ervan om successen te boeken. Met mijn 10 jaar ervaring ken ik het reilen en zeilen binnen de uitzendbranche.

Ik ben gek op spelletjes en wil altijd winnen. Vroeger heb ik op een redelijk niveau getennist en gevoetbald maar tegenwoordig volg ik bijna alle sporten (volgens mijn vrouw dan) op de televisie. Ook duik ik graag met vrienden de kroeg in om een lekker biertje te drinken.
John van Dalen

John van Dalen - Managing Consultant - Finanxe Groningen

+31 (0)6 4234 6620

Ik ben een nuchter, sociaal, maar ook doelgericht persoon die graag resultaten boekt. Door mijn achtergrond in de topsport weet ik wat er van je verwacht wordt als je dagelijks moet presteren. Als team een doel hebben en hier voor de volle 100% voor gaan is wat me in de sport, maar ook bij Finanxe enorm aanspreekt. Uiteraard in combinatie met een gezonde dosis humor, sfeer en plezier, want dat vind ik zeker zo belangrijk.

Het leukste aan mijn werk vind ik om zowel met klanten als met kandidaten een relatie op te bouwen. In gesprek zijn met professionals en kijken wat je voor die persoon kunt betekenen, daar krijg ik energie van. Buiten mijn werk ben ik te vinden op het voetbalveld, doe ik leuke dingen met mijn gezin of drink ik een biertje met vrienden.

Margreet Reijs

Margreet Reijs - Adviseur HR & Development

+31 (0)6 4840 8938

Met enthousiasme streef ik mijn doelen na. Ik ben overtuigend, durf zaken bespreekbaar te maken en vind het heerlijk om aan een gezamenlijk doel te werken. Binnen Finanxe begeleid ik Professionals op het gebied van HR. Ik vind het geweldig om jonge talenten aan ons te binden en medewerkers te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben daadkrachtig, eerlijk en oplossingsgericht. Verder hou ik erg van gezelligheid en vind het belangrijk dat er veel gelachen wordt in het leven. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn gezin en daarnaast is een hapje/drankje doen met vrienden favoriet. Om een beetje fit te blijven doe ik aan body pump en hardlopen.

Philip portret 2

Philip Ties - Managing Consultant - Finanxe Utrecht

+31 (0)6 1009 4770

Energiek, sociaal  nuchter en oog voor kwaliteit zijn kenmerken die mij omschrijven. Ik ben commercieel en competitief ingesteld en daarnaast vraag ik iedere dag het uiterste van mezelf. Door mijn jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling weet ik wat er binnen onze dienstverlening wordt gevraagd en ben ik in staat snel te kunnen schakelen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Mijn topsport achtergrond en mijn hierin opgedane ervaring door het continue moeten presteren weet ik wat het is om snel te schakelen en ten alle tijden kwaliteit te blijven leveren. Daarnaast ben ik een echte teamplayer en vind ik het altijd weer een uitdaging om samen met de mensen om me heen grenzen te verleggen. Bij Finanxe Utrecht bouw ik binnen een leuke organisatie, samen met leuke collega’s, aan een nieuw topteam. 

Buiten mijn werk voetbal ik 4 keer in de week op het hoogste amateurniveau bij SV Spakenburg, sla ik sinds kort weer een balletje op de tennisbaan en de overige vrije tijd breng ik graag samen met mijn gezin door.

Anne-goed (1)

Anne Bongers - Communicatie - Employer Branding

+31 (0)6 27081499

Enthousiast, creatief en vol inspiratie, dat is de beste omschrijving. Geef mij een leeg notitieblok en een pen en ik ga vol met mijn ideeën aan de slag. Dat past niet alleen bij mij maar ook bij Finanxe, we werken samen met passie aan het beste resultaat.

De Academy voor iedereen toegankelijk te maken, verder uitbreiden en professionaliseren, dat is mijn grootste uitdaging. De Academy biedt enorm veel mogelijkheden en dat gaat er zeker aan bijdragen dat we als Finanxe de beste en leukste arbeidsmarktspecialist binnen Finance worden en blijven.

In mijn vrije uren breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin en vrienden. Een goed wijntje, lekker koken, eten en een avond vol gezelligheid en ik ben weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week.

Jeroen Daalmeijer

Jeroen Daalmeijer - Managing Consultant - Finanxe Arnhem

+31 (0)6 4171 2160

Mensen met de klant, met de organisatie of met elkaar in verbinding brengen, dat is wat ik graag doe. Doorgronden wat een klant precies nodig heeft en wat hem bezig houdt. De juiste match maken met een professional die de juiste achtergrond heeft en past bij de cultuur van het bedrijf. Ik krijg er energie van om bij te dragen aan een oplossing voor de klant en om mensen en organisaties te helpen in hun ontwikkeling. Dit doe ik vanuit mijn resultaatgerichtheid, proactiviteit, enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid. Ik ken het vakgebied want ik ben al 12 jaar bezig met deze dienstverlening en het bemiddelen van mensen. Ik heb daarnaast zelf als interim professional gewerkt: ik weet wat mijn interim collega's meemaken als ze bij onze klanten werken. 

Ik hou van gezelligheid en een goede sfeer, zowel op het werk als privé. Mijn passie is muziek, ik speel gitaar in een coverband waarmee ik zo’n 20 tot 25 keer per jaar optreedt. Om een beetje fit te blijven, sla ik graag een balletje op de squashbaan. Daarnaast bezoek ik graag een festival of concert en houd ik van een hapje en een drankje met vrienden. 

Robert van Bruggen

Robert van Bruggen - Managing Consultant Finanxe Groningen

+31 (0)6 1761 6457

Samenwerken, betrokkenheid en vrijheid vormen voor mij dé manier om het verschil te maken. Dit doe ik op mijn eigen wijze door de juiste mensen om mij heen te verzamelen en verantwoordelijkheid te nemen. 

Vanuit mijn ervaring als trainer en consultant wil ik het verschil maken om onze professionals te laten ontwikkelen naar de juiste werkplek die bij ze past. Dit doe je niet alleen door naar ervaring te kijken maar ook naar de persoon achter een CV. Wat maakt jou nu echt gelukkig om vol energie te starten op je nieuwe werkplek? Werken bij Finanxe betekent in een klein team het verschil maken voor professionals en onze klanten. Dat is een gave uitdaging! 
 
In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin en zit ik graag op de fiets voor zowel een ontspannen rondje als een  rondje koers. 
 
Jeroen Ouwerling

Jeroen Ouwerling - Consultant - Finanxe

06-82063753

Vanuit passie, doorzettingsvermogen en oprechte interesse in de ambities en persoonlijke ontwikkeling van kandidaten wil ik graag bijdragen aan het realiseren van de beste match, de win-win voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Hierbij speelt naast inhoudelijke ontwikkeling en ambitie ook het persoonlijke aspect een zeer belangrijke factor om deze optimale match te realiseren!

 

Mensen omschrijven mij als doelgericht, enthousiast, daadkrachtig, positief kritisch en een doorzetter. Dit zijn ook kenmerken die ik graag zie terugkomen in het werk dat ik doe en dit sluit erg goed aan bij Finanxe en haar ambities. Jezelf kunnen zijn en vanuit eerlijkheid en oprechtheid kandidaten en opdrachtgevers proactief begeleiden in het komen tot oplossingen geeft mij heel veel energie. Het leren kennen van de organisatie en vanuit daar de juiste kandidaat hierop laten aansluiten is voor mij een drijfveer om organisaties keer op keer te ondersteunen / ontzorgen bij de financiële vraagstukken die er spelen. Hierin streef ik naar een duurzame relatie en het leveren van toegevoegde waarde.

 

In mijn vrije tijd ben ik zowel actief en passief bezig met sporten (bootcamp, fietsen en squash) maar hou ik ook erg van gezelligheid door met mijn vriendin uit eten te gaan en om met vrienden de kroeg in te duiken. Daarnaast hou ik van reizen en andere culturen leren kennen maar een rustige avond thuis op de bank is soms ook heerlijk!

Maarten Bos

Maarten Bos - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 651169949

Ik ben een resultaatgericht, sociaal en nuchter persoon die op een professionele en betrokken manier relaties kan op- en uitbouwen en mensen met elkaar weet te verbinden. Waar het kan probeer ik hierbij een gezonde dosis humor te gebruiken, maar uiteraard vanuit een professionele en zakelijke  basis.  Het mooie aan mijn werk vind ik dat je zowel voor de klant als voor de professional van toegevoegde waarde kan zijn en dat je met beiden een relatie kunt opbouwen.

Ik vind het belangrijk dat je voor de professional écht het verschil kunt maken in diens carrière. Je kunt hen mooie kansen op niveau bieden en verder helpen in hun loopbaan. Samen met alle gedreven collega’s weten we dit verschil daadwerkelijk te maken.

Regelmatig ben ik op de tennisbaan te vinden en vindt tennis een heel mooi spelletje om te doen. Op de baan ben ik behoorlijk fanatiek, maar de gezelligheid na de tijd in de kantine of op het terras is belangrijker. Ik houd van een lekker biertje en mag graag met vrienden voetbal kijken. Leuke dingen doen (lekker eten, borrelen, weekendjes weg en vakantie) met mijn gezin en familie is belangrijk en dit moet je koesteren.

 

Eva van der Veeken

Eva van der Veeken - Directeur organisatie & ontwikkeling

+31 624407433

Ik woon samen met zoon Guus, dochter Julia en hond Bruno in Groningen. Van origine ben ik Brabantse en dol op alles wat met lekker eten en koken te maken heeft. Ik hockey en wil nog wel eens een balletje slaan op de tennisbaan. Ik ben een echt buitenmens en houd van dieren.

Woorden die Eva omschrijven: daadkrachtig, doelgericht, scherp op kwaliteit, vooruitstrevend met focus op mensen. 

Karin van der Velde

Karin van der Velde - Projectmanager Finanxe Academy

+31 (0)6 1512 5082

Bij ons hing er vroeger een tegeltje aan de muur met de tekst: ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Een tegeltjes-wijsheid waar naar geleefd werd en die mij met de paplepel werd ingegoten. De waarden die er voor mij bij horen zijn; oog hebben voor elkaar, verbinding, verantwoordelijkheid en echt contact. Dat neem ik mee in alles wat ik doe, dus ook in mijn werk voor Finanxe.

Ik ben geboren en getogen in Zeeland en naar Groningen verhuisd voor mijn studie Spaans aan de RUG. Na een tijdje in Mexico te hebben gewerkt ben ik in het executive onderwijs terecht gekomen. Inmiddels maak ik al zo’n twintig jaar opleidingen voor mensen die werken. Het leuke aan dit werk is dat ik altijd in contact ben met geïnspireerde mensen, die zich verder willen ontwikkelen met een werkend leven ernaast. Het zijn daadkrachtige mensen, die een visie op hun toekomst hebben en studeren zien als een manier om daar te komen.

Ik ben getrouwd met Mark en we wonen met onze kinderen Nouska en Donaes in Groningen. Ik hou enorm van de natuur. Liefst de combinatie van bos en zee. Dus als het even kan reizen we naar plekken waar we dat vinden. En het liefst ben ik dan ook alleen maar buiten bezig. Lekker rennen, wandelen, klimmen, mountainbiken of paardrijden

Angela Jongman

Angela Jongman - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 2958 6655

Resultaatgericht, ambitieus en nuchter zijn woorden die kenmerkend voor mij zijn. Het is mijn kracht om relaties op- en uit te bouwen en mensen met elkaar te verbinden. Ik ben altijd op zoek naar de 100% match. Hierbij kijk ik verder dan alleen het cv, denk hierbij aan een combinatie van competenties, kwaliteiten en persoonlijkheid. Bij Finanxe krijg ik de mogelijkheid en vrijheid om dit op mijn eigen manier te doen, wat ontzettend fijn is. Samen met alle gedreven en enthousiaste collega’s maken we er iedere dag weer een feest van en weten we het verschil te maken.

Ik hou van gezelligheid; een goed glas wijn, lekker eten met familie en vrienden klinkt voor mij als muziek in mijn oren!

Els Klok

Els Klok - Design & Branding

+31 (0)6 4566 4311

Samen naar een doel werken, als team, daar word ik heel enthousiast van. Ik denk dat je meer kan creeren als je samenwerkt. Ik heb een passie voor beeld en vormgeving en ondersteun Finanxe dan ook op het gebied van Branding & Design. Daarin kan ik al mijn creativiteit kwijt. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Zuidlaren waar ik regelmatig een rondje door het bos loop, heerlijk om buiten te zijn! In mijn vrije tijd rijd paard en kan enorm genieten van dansen samen met mijn vrienden of en avondje dineren. 

Daisy Kooij-Roest

Daisy Kooij-Roest - Adviseur HR & Development

0646288851

Mensen kennen mij als energiek, positief en toegankelijk. Ik krijg energie van het coachen van onze professionals en hen de juiste handvatten te bieden zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat ik als HR-adviseur een bijdrage mag leveren aan de persoonlijke- en professionele ontwikkeling vind ik dan ook super tof!    

Stilzitten is één van mijn mindere kwaliteiten. In mijn vrije tijd ben ik graag druk met mijn gezin, borrels en etentjes met vrienden en (het plannen van) leuke uitstapjes en reizen. Daarnaast handbal ik zelf, maar begeleid ik ook een team met handballers met een beperking. 

 

Nienke Kuik

Nienke Kuik - Adviseur HR & Development

06-48529738

Mijn uitdaging is om jou het beste uit jezelf te laten halen en vol plezier en energie je werk te kunnen doen! Zelf krijg ik energie van wintersport, van een dans festival, van goede gesprekken met vriendinnen, ook van een sauna bezoek of een lekker potje klaverjassen.

Aafke Drost

Aafke Drost - Managing Consultant - Heerenveen

+31 (0)655815268

Enthousiast , sociaal en nuchter zijn typerende kenmerken voor mij. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, maar dan wel met veel enthousiasme en graag in het bijzijn van andere mensen. Mijn zelfverzekerdheid, gedrevenheid en doelgerichtheid zijn tot op een sterk gezond niveau aanwezig. Met mijn inmiddels ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling, weet ik deze eigenschappen goed in te zetten om de behoefte van zowel de klant als de professional te achterhalen. Belangrijk vind ik hierbij dat er een vertrouwensband ontstaat en er wordt gestreefd naar een lange termijn relatie.

Samen met mijn zoon Marten woon ik in de stad Groningen. Ik houd enorm van gezelligheid, dus een hapje en drankje met mijn familie en vrienden mogen in mijn leven dan ook zeker niet ontbreken. Ook mag ik graag een dansje doen op een festival. Verder probeer ik zoveel mogelijk te genieten van alle andere mooie en leuke dingen die er in mijn leven op mijn pad komen

Bouwina Hoekstra

Bouwina Hoekstra - Managing Consultant - Finanxe Heerenveen

0653865521

Het is mijn kracht om relaties op- en uit te bouwen en mensen met elkaar te verbinden. Vanuit mijn rol als managing consultant binnen Finanxe ben ik hier dan ook met veel enthousiasme iedere dag weer mee bezig. In gesprek met jou als financial over jezelf, je ambities en de weg ernaar toe. In gesprek met jou als opdrachtgever over de organisatie, ontwikkelingen, toekomst en knelpunten. Het is mijn doel om de perfect match te creëren tussen kandidaat en opdrachtgever en zo bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling en het oplossen van een (capaciteits)vraagstuk. Echt iets voor iemand kunnen betekenen en hierin het verschil maken, daar krijg ik energie van.