Over finanxe - Consultants en staff

team

Gedreven, enthousiast en mensgericht

Gedreven, enthousiast en mensgericht  gaan wij met elkaar te werk. Successen worden gevierd en teleurstellingen gedeeld. We zijn een team en veroveren gezamenlijk de wereld! We zorgen voor elkaar en helpen elkaar. We zijn jong en ambitieus. Finanxe groeit en dat biedt onze medewerkers ook volop mogelijkheden.

Wie zijn we?

Martijn Bakker

Martijn Bakker - Managing Director

+31 (0)6 2877 6301

Energiek, enthousiast en gedreven dat ben ik ten voeten uit. Veeleisend, resultaatgericht en elke dag weer boordevol ideeën. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ik ben een tikkeltje eigenwijs, recalcitrant en dwars, maar vooral ook iemand die oprecht, eerlijk en vooral nieuwsgierig is.

Ik houd van uitdagingen zowel in mijn werk als sport. Ik wil winnen en kan dan ook slecht tegen mijn verlies. Actief voetballen is en blijft mijn passie, maar vooral ook de gezelligheid van een 3e helft. De verbondenheid, saamhorigheid, maar vooral de humor en plezier binnen een team zijn uniek en puur! Dit maakt voor mij Finanxe ook zo bijzonder… Een hecht team dat vrijheid en verantwoordelijkheid neemt, omdat ze allen hetzelfde doel voor ogen hebben: “Wij worden de beste en leukste arbeidsmarktspecialist binnen Finance!”

Jerwin ten Caat

Jerwin ten Caat - Business Consultant

+31 (0)6 8389 3181

Ik ben een vriendelijke, proactieve en professionele verbinder. Door mijn jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling binnen finance weet ik klanten en finance professionals goed te doorgronden en de échte behoefte en ambitie bloot te leggen. Het verder denken dan morgen stelt mij in staat om te anticiperen op de arbeidsmarkt in de toekomst. Als persoon ben ik direct, doe ik mijn werk met een stuk humor en past het credo “what you see is what you get” erg goed bij mij. Verder ben ik een Bourgondiër pur sang, heb ik veel sociale contacten, houd ik van fanatiek sporten en ben ik altijd in voor een goed feest.

Mark Naberman

Mark Naberman - Business Manager

+31 (0)6 4121 5645

Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling. Woorden die mij omschrijven zijn flexibel, proactief en commercieel. Daarnaast ben ik assertief en een tikkeltje eigenwijs. Ik ben ondernemend en kan niet stilzitten, afwisseling en hectiek in mijn werk vind ik heerlijk. Bij Finanxe heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat past goed bij me.

De diversiteit van mensen die ik spreek vind ik geweldig, van starters tot ervaren mensen. Het creëren van een win-win situatie, een tevreden klant en kandidaat, is mijn streven. Ik hecht waarde aan een goede werksfeer en blijf in mijn communicatie open en eerlijk. Ondernemend ben ik ook buiten mijn werk, ik houd van reizen, stedentrips, snowboarden, dagjes weg. Daarnaast ga ik graag met vrienden naar foodfestivals en ben regelmatig op een dancefestival te vinden. 

Bas Sikkema

Bas Sikkema - Business Manager

+31 (0)6 1466 0092

Mijn drive is om kwaliteit te leveren, de beste oplossing voor zowel kandidaten als bedrijven. Ik ben nooit met half werk gelukkig, het moet gewoon goed zijn. Ik ben gedreven, energiek en recht door zee. Als je met mij werkt weet je hoe ik over dingen denk. Succes is een keuze en ik word blij van successen, bijvoorbeeld als ik een kandidaat kan begeleiden bij een mooie stap in zijn carriere.

Bij Finanxe vind ik het leuk dat we met een klein team veel vrijheid hebben en zelf onze koers bepalen. De nieuwe generatie finance professionals is een waanzinnig leuke groep om mee te werken. Het zijn jonge, frisse, communicatief vaardig mensen met verstand van hun vak, die zorgvuldig hun carrièrepad kiezen. Heel leuk om met die mensen te levellen en in gesprek te zijn.

Marion Kok

Marion Kok - Business Manager

+31 (0)6 5359 3730

Nuchter, ambitieus en gedreven dit zijn kenmerken die mij als persoon en mijn werkwijze omschrijven. Ik word enthousiast van uitdagende opdrachten/vacatures en gesprekken met finance professionals. Het bij elkaar brengen van deze twee partijen, niet alleen op basis van harde criteria maar ook als het gaat om competenties, dromen en ambities, is waar ik elke dag blij van word en veel energie uit haal. Finanxe geeft mij de vrijheid en ruimte om dit op een ondernemende, zelfstandige manier te doen. Ik werk met een leuke en enthousiaste groep collega’s aan hetzelfde doel: 'het verschil maken'.

Waar ik verder gelukkig van word? De zon, een goed glas wijn & heerlijk eten (het liefst een combinatie van bovenstaande). Daarnaast probeer ik twee keer per week op het voetbalveld te zijn om te sporten.

Bart verplak

Bart Verplak - Business Consultant

+31 (0)6 4984 7373

Een enthousiaste, gedreven jonge vent, altijd vrolijk en positief ingesteld. Dat is wie ik ben. Verder ben ik resultaatgericht en proactief ingesteld en houd ik ervan om successen te boeken. Met mijn 10 jaar ervaring ken ik het reilen en zeilen binnen de uitzendbranche.

Ik ben gek op spelletjes en wil altijd winnen. Vroeger heb ik op een redelijk niveau getennist en gevoetbald maar tegenwoordig volg ik bijna alle sporten (volgens mijn vrouw dan) op de televisie. Ook duik ik graag met vrienden de kroeg in om een lekker biertje te drinken.
John van Dalen

John van Dalen - Business Consultant

+31 (0)6 4234 6620

Ik ben een nuchter, sociaal, maar ook doelgericht persoon die graag resultaten boekt. Door mijn achtergrond in de topsport weet ik wat er van je verwacht wordt als je dagelijks moet presteren. Als team een doel hebben en hier voor de volle 100% voor gaan is wat me in de sport, maar ook bij Finanxe enorm aanspreekt. Uiteraard in combinatie met een gezonde dosis humor, sfeer en plezier, want dat vind ik zeker zo belangrijk.

Het leukste aan mijn werk vind ik om zowel met klanten als met kandidaten een relatie op te bouwen. In gesprek zijn met professionals en kijken wat je voor die persoon kunt betekenen, daar krijg ik energie van. Buiten mijn werk ben ik te vinden op het voetbalveld, doe ik leuke dingen met mijn gezin of drink ik een biertje met vrienden.

Margreet Reijs

Margreet Reijs - Sr. People & Development Consultant

+31 (0)6 4840 8938

Met enthousiasme streef ik mijn doelen na. Ik ben overtuigend, durf zaken bespreekbaar te maken en vind het heerlijk om aan een gezamenlijk doel te werken. Binnen Finanxe begeleid ik Professionals op het gebied van HR. Ik vind het geweldig om jonge talenten aan ons te binden en medewerkers te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben daadkrachtig, eerlijk en oplossingsgericht. Verder hou ik erg van gezelligheid en vind het belangrijk dat er veel gelachen wordt in het leven. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn gezin en daarnaast is een hapje/drankje doen met vrienden favoriet. Om een beetje fit te blijven doe ik aan body pump en hardlopen.

Philip portret 2

Philip Ties - Business Manager

+31 (0)6 1009 4770

Energiek, sociaal  nuchter en oog voor kwaliteit zijn kenmerken die mij omschrijven. Ik ben commercieel en competitief ingesteld en daarnaast vraag ik iedere dag het uiterste van mezelf. Door mijn jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling weet ik wat er binnen onze dienstverlening wordt gevraagd en ben ik in staat snel te kunnen schakelen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Mijn topsport achtergrond en mijn hierin opgedane ervaring door het continue moeten presteren weet ik wat het is om snel te schakelen en ten alle tijden kwaliteit te blijven leveren. Daarnaast ben ik een echte teamplayer en vind ik het altijd weer een uitdaging om samen met de mensen om me heen grenzen te verleggen. Bij Finanxe Utrecht bouw ik binnen een leuke organisatie, samen met leuke collega’s, aan een nieuw topteam. 

Buiten mijn werk voetbal ik 4 keer in de week op het hoogste amateurniveau bij SV Spakenburg, sla ik sinds kort weer een balletje op de tennisbaan en de overige vrije tijd breng ik graag samen met mijn gezin door.

Anne-goed (1)

Anne Bongers - Recruitment Marketeer

+31 (0)6 27081499

Enthousiast, creatief en vol inspiratie, dat is de beste omschrijving. Geef mij een leeg notitieblok en een pen en ik ga vol met mijn ideeën aan de slag. Dat past niet alleen bij mij maar ook bij Finanxe, we werken samen met passie aan het beste resultaat.

De Academy voor iedereen toegankelijk te maken, verder uitbreiden en professionaliseren, dat is mijn grootste uitdaging. De Academy biedt enorm veel mogelijkheden en dat gaat er zeker aan bijdragen dat we als Finanxe de beste en leukste arbeidsmarktspecialist binnen Finance worden en blijven.

In mijn vrije uren breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin en vrienden. Een goed wijntje, lekker koken, eten en een avond vol gezelligheid en ik ben weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week.

Jeroen Daalmeijer

Jeroen Daalmeijer - Business Manager

+31 (0)6 4171 2160

Mensen met de klant, met de organisatie of met elkaar in verbinding brengen, dat is wat ik graag doe. Doorgronden wat een klant precies nodig heeft en wat hem bezig houdt. De juiste match maken met een professional die de juiste achtergrond heeft en past bij de cultuur van het bedrijf. Ik krijg er energie van om bij te dragen aan een oplossing voor de klant en om mensen en organisaties te helpen in hun ontwikkeling. Dit doe ik vanuit mijn resultaatgerichtheid, proactiviteit, enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid. Ik ken het vakgebied want ik ben al 12 jaar bezig met deze dienstverlening en het bemiddelen van mensen. Ik heb daarnaast zelf als interim professional gewerkt: ik weet wat mijn interim collega's meemaken als ze bij onze klanten werken. 

Ik hou van gezelligheid en een goede sfeer, zowel op het werk als privé. Mijn passie is muziek, ik speel gitaar in een coverband waarmee ik zo’n 20 tot 25 keer per jaar optreedt. Om een beetje fit te blijven, sla ik graag een balletje op de squashbaan. Daarnaast bezoek ik graag een festival of concert en houd ik van een hapje en een drankje met vrienden. 

Robert van Bruggen

Robert van Bruggen - Business Consultant

+31 (0)6 1761 6457

Samenwerken, betrokkenheid en vrijheid vormen voor mij dé manier om het verschil te maken. Dit doe ik op mijn eigen wijze door de juiste mensen om mij heen te verzamelen en verantwoordelijkheid te nemen. 

Vanuit mijn ervaring als trainer en consultant wil ik het verschil maken om onze professionals te laten ontwikkelen naar de juiste werkplek die bij ze past. Dit doe je niet alleen door naar ervaring te kijken maar ook naar de persoon achter een CV. Wat maakt jou nu echt gelukkig om vol energie te starten op je nieuwe werkplek? Werken bij Finanxe betekent in een klein team het verschil maken voor professionals en onze klanten. Dat is een gave uitdaging! 
 
In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin en zit ik graag op de fiets voor zowel een ontspannen rondje als een  rondje koers. 
 
Jeroen Ouwerling

Jeroen Ouwerling - Business Consultant

06-82063753

Vanuit passie, doorzettingsvermogen en oprechte interesse in de ambities en persoonlijke ontwikkeling van kandidaten wil ik graag bijdragen aan het realiseren van de beste match, de win-win voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Hierbij speelt naast inhoudelijke ontwikkeling en ambitie ook het persoonlijke aspect een zeer belangrijke factor om deze optimale match te realiseren!

 

Mensen omschrijven mij als doelgericht, enthousiast, daadkrachtig, positief kritisch en een doorzetter. Dit zijn ook kenmerken die ik graag zie terugkomen in het werk dat ik doe en dit sluit erg goed aan bij Finanxe en haar ambities. Jezelf kunnen zijn en vanuit eerlijkheid en oprechtheid kandidaten en opdrachtgevers proactief begeleiden in het komen tot oplossingen geeft mij heel veel energie. Het leren kennen van de organisatie en vanuit daar de juiste kandidaat hierop laten aansluiten is voor mij een drijfveer om organisaties keer op keer te ondersteunen / ontzorgen bij de financiële vraagstukken die er spelen. Hierin streef ik naar een duurzame relatie en het leveren van toegevoegde waarde.

 

In mijn vrije tijd ben ik zowel actief en passief bezig met sporten (bootcamp, fietsen en squash) maar hou ik ook erg van gezelligheid door met mijn vriendin uit eten te gaan en om met vrienden de kroeg in te duiken. Daarnaast hou ik van reizen en andere culturen leren kennen maar een rustige avond thuis op de bank is soms ook heerlijk!

Maarten Bos

Maarten Bos - Business Consultant

+31 651169949

Ik ben een resultaatgericht, sociaal en nuchter persoon die op een professionele en betrokken manier relaties kan op- en uitbouwen en mensen met elkaar weet te verbinden. Waar het kan probeer ik hierbij een gezonde dosis humor te gebruiken, maar uiteraard vanuit een professionele en zakelijke  basis.  Het mooie aan mijn werk vind ik dat je zowel voor de klant als voor de professional van toegevoegde waarde kan zijn en dat je met beiden een relatie kunt opbouwen.

Ik vind het belangrijk dat je voor de professional écht het verschil kunt maken in diens carrière. Je kunt hen mooie kansen op niveau bieden en verder helpen in hun loopbaan. Samen met alle gedreven collega’s weten we dit verschil daadwerkelijk te maken.

Regelmatig ben ik op de tennisbaan te vinden en vindt tennis een heel mooi spelletje om te doen. Op de baan ben ik behoorlijk fanatiek, maar de gezelligheid na de tijd in de kantine of op het terras is belangrijker. Ik houd van een lekker biertje en mag graag met vrienden voetbal kijken. Leuke dingen doen (lekker eten, borrelen, weekendjes weg en vakantie) met mijn gezin en familie is belangrijk en dit moet je koesteren.

 

Eva van der Veeken

Eva van der Veeken - Director Marketing & Business Development

+31 624407433

Ik woon samen met zoon Guus, dochter Julia en hond Bruno in Groningen. Van origine ben ik Brabantse en dol op alles wat met lekker eten en koken te maken heeft. Ik hockey en wil nog wel eens een balletje slaan op de tennisbaan. Ik ben een echt buitenmens en houd van dieren.

Woorden die Eva omschrijven: daadkrachtig, doelgericht, scherp op kwaliteit, vooruitstrevend met focus op mensen. 

Karin van der Velde

Karin van der Velde - Programmamanager Academy

+31 (0)6 1512 5082

Bij ons hing er vroeger een tegeltje aan de muur met de tekst: ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Een tegeltjes-wijsheid waar naar geleefd werd en die mij met de paplepel werd ingegoten. De waarden die er voor mij bij horen zijn; oog hebben voor elkaar, verbinding, verantwoordelijkheid en echt contact. Dat neem ik mee in alles wat ik doe, dus ook in mijn werk voor Finanxe.

Ik ben geboren en getogen in Zeeland en naar Groningen verhuisd voor mijn studie Spaans aan de RUG. Na een tijdje in Mexico te hebben gewerkt ben ik in het executive onderwijs terecht gekomen. Inmiddels maak ik al zo’n twintig jaar opleidingen voor mensen die werken. Het leuke aan dit werk is dat ik altijd in contact ben met geïnspireerde mensen, die zich verder willen ontwikkelen met een werkend leven ernaast. Het zijn daadkrachtige mensen, die een visie op hun toekomst hebben en studeren zien als een manier om daar te komen.

Ik ben getrouwd met Mark en we wonen met onze kinderen Nouska en Donaes in Groningen. Ik hou enorm van de natuur. Liefst de combinatie van bos en zee. Dus als het even kan reizen we naar plekken waar we dat vinden. En het liefst ben ik dan ook alleen maar buiten bezig. Lekker rennen, wandelen, klimmen, mountainbiken of paardrijden

Angela Jongman

Angela Jongman - Business Consultant

+31 (0)6 2958 6655

Resultaatgericht, ambitieus en nuchter zijn woorden die kenmerkend voor mij zijn. Het is mijn kracht om relaties op- en uit te bouwen en mensen met elkaar te verbinden. Ik ben altijd op zoek naar de 100% match. Hierbij kijk ik verder dan alleen het cv, denk hierbij aan een combinatie van competenties, kwaliteiten en persoonlijkheid. Bij Finanxe krijg ik de mogelijkheid en vrijheid om dit op mijn eigen manier te doen, wat ontzettend fijn is. Samen met alle gedreven en enthousiaste collega’s maken we er iedere dag weer een feest van en weten we het verschil te maken.

Ik hou van gezelligheid; een goed glas wijn, lekker eten met familie en vrienden klinkt voor mij als muziek in mijn oren!

Els Klok

Els Klok - Specialist Branding & Identity

+31 (0)6 4566 4311
Samen naar een doel werken, als team, daar word ik heel enthousiast van. Ik denk dat je meer kan creëren als je samenwerkt. Ik heb een passie voor beeld en vormgeving en ondersteun Finanxe dan ook op het gebied van Branding & Identity. Finanxe tot een sterk merk maken is mijn doel.
 
Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Zuidlaren waar ik regelmatig een rondje door het bos loop met de mannen, Ik vind het heerlijk om buiten te zijn! In mijn vrije tijd rijd ik paard en ik houd van een sociaal leven. Kan bijvoorbeeld enorm genieten van een avondje dineren met vrienden en een goed glas wijn of een avondje dansen met vriendinnen.

 

Daisy Kooij-Roest

Daisy Kooij-Roest - People & Development Consultant

0646288851

Mensen kennen mij als energiek, positief en toegankelijk. Ik krijg energie van het coachen van onze professionals en hen de juiste handvatten te bieden zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat ik als HR-adviseur een bijdrage mag leveren aan de persoonlijke- en professionele ontwikkeling vind ik dan ook super tof!    

Stilzitten is één van mijn mindere kwaliteiten. In mijn vrije tijd ben ik graag druk met mijn gezin, borrels en etentjes met vrienden en (het plannen van) leuke uitstapjes en reizen. Daarnaast handbal ik zelf, maar begeleid ik ook een team met handballers met een beperking. 

 

Sascha Geven

Sascha Geven - Business Consultant

06-81408677

Een vrolijke, zeer sociale jonge man, die altijd oprecht geïnteresseerd is in de dingen die anderen drijft. Dat is wat mij omschrijft. Daarnaast ben ik proactief ingesteld en wil ik altijd leren van de mensen om mij heen. Dit is ook goed te zien in mijn huidige functie als Business consultant. Ondanks het feit dat ik nog niet heel lang werkzaam ben in de arbeidsbemiddeling, leer ik snel en probeer ik van iedereen binnen Finanxe iets op te steken, van zowel onze Finance Professionals als onze Business Consultants.

Ik speel heel graag spelletjes en wil hier ook altijd winnen. Ik heb vroeger altijd veel gesport en ook op hoog niveau gejudood en gerugbyd. Mede door hardnekkige blessures staat het sporten momenteel op een iets lager pitje, maar probeer ik het nog zo veel mogelijk vanaf de bank te volgen.

Nienke Kuik

Nienke Kuik - People & Development Consultant

06-48529738
Betrokken, vrolijk en verbinder. Vanuit mijn drive en oprechte interesse in mensen kan ik alles uit mijn werk bij Finanxe halen. Achterhalen wat mensen beweegt en samen ontdekken waar iemand het best tot zijn/haar recht komt. Ik krijg ontzettend veel energie van het werken met mensen, soms net dat zetje geven waardoor ze vol energie en zelfvertrouwen elke klus aangaan en dit ook uitstralen als (interim) professional. Precies daar kunnen ze het verschil maken!
 
Woonachtig in Meppel. Hier ben ik ook opgegroeid. Na mijn studie HRM heb ik verschillende functies bekleed en aanvullende trainingen gevolgd. Dit heeft mij veel bagage gegeven bij het coachen van mensen en ook hoe organisaties werken.
 
Mijn vrije tijd breng ik door met veel gezelligheid en bedrijvigheid. Met mijn gezin, of met vrienden. Ook kan ik het heerlijk vinden om alleen te zijn met een boek of een podcast. Verder ben ik een gelegenheidssporter, mijn prioriteit verschuift al snel naar lekker uiteten gaan ;-).
 
Sander Alberink

Sander Alberink - Business Consultant

06-51068896

De leukste en de beste willen zijn; Dat waren de eerste woorden die mij ter ore kwamen bij mijn kennismaking bij Finanxe. Dat zijn termen die mij op het lijf geschreven zijn.

Ik ben een commercieel ingesteld persoon en ga altijd voor het beste resultaat en ben erg gedreven. Ik houd ervan om met mensen in gesprek te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. Dat past dus perfect in mijn nieuwe rol bij Finanxe. Ik ga er met enthousiasme en plezier alles aan doen om Finanxe in de regio Twente op de kaart te zetten en samen met mijn collega’s te ontwikkelen tot een topteam!

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om lekker uit (eten) te gaan of lekker te koken/BBQ-en. Ik spreek ook graag af met vrienden en sport ontzettend graag. Ik voetbal al ruim 30 jaar en houd er daarnaast van om hard te lopen of te wandelen. Eigenlijk vind ik bijna alle sporten heel erg leuk. En natuurlijk breng ik graag tijd door met mijn gezin en ga ik met hen graag op vakantie. Lekker skiën of de zon opzoeken.

Joyce Box

Joyce Lammers - Box - Director People & Culture

0634219374

Wat mensen beweegt vind ik interessant, in het werk- prive en andere op plekken op de wereld. Ik vind het heerlijk om samen naar een doel en resultaat te werken. Binnen Finanxe ben ik, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor HR.

Mensen om mij heen omschrijven mij als; een verbinder, resultaatgericht, een doorzetter, iemand met een warme en creatieve persoonlijkheid. Naast het werk ben ik actief en sportief samen met mijn zoontje van 6, mijn man en onze hond Eppo.

Floor van der Woude

Floor van der Woude - Jr. Specialist Branding & Identity

0651705367

Als ik mezelf zou moeten omschrijven vind ik mijzelf innovatief, behulpzaam, doordacht en leergierig. Ik ben begonnen bij Finanxe als stagiair en mag mezelf nu met trots Jr Specialist Branding & Identity noemen. Ondertussen ben ik nog druk bezig met mijn studie, Communicatie.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Ik houd er van om op stap te gaan met vriendinnen maar ik ben sinds corona tijd voor mezelf ook steeds meer gaan waarderen.

Nienke Dogger

Nienke Dogger - Jr. Programmamanager Academy

06 57116985

Samen groeien is iets wat mij aansprak toen ik mijn stage in september 2021 mocht gaan lopen bij Finanxe. Groeien en ontwikkelen is iets wat ik erg belangrijk vind. Daar heb ik dan ook de ruimte voor gekregen en heeft mij gebracht waar ik mij nu bevind binnen Finanxe. Ik ben nu verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Academy op gebied van communicatie en informatie als Jr. programmamanager.

Naast dit ben ik ook nog aan het studeren, namelijk, Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik vind het leuk om naast mijn studie af te spreken met m’n vriendinnen en te sporten. 

Ik ben een enthousiast, sociaal en ambitieus persoon. Ik houd van aanpakken en ga vaak uitdagingen niet uit de weg. Verder vind ik het leuk om te organiseren, schrijven en ben ik vaak bezig met wat mensen drijft en aanzet tot bepaald gedrag. Ik word enthousiast van anderen mensen om mij heen. Samen raak je nooit uitgeleerd!

Berkan Demirhan

Berkan Demirhan - Business Consultant

0636370435
Kunnen helpen in de ontwikkeling van een ander, beweegredenen achterhalen en het binden van leuke mensen aan toffe opdrachtgevers, dat is waar ik energie van krijg. In mijn rol als Business Consultant ben ik altijd op zoek naar gedreven professionals en staat de professional centraal. Juiste match maken op basis van niet alleen het cv maar ook op basis van persoonlijkheid en ambitie is dan ook mijn doel.
 
In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden, maar vind ik het ook leuk om op stedentrips te gaan, zon vakanties  te houden en te genieten van het leven.
Adri Nugter

Adri Nugter - Business Consultant

06-20374060

Enthousiast, energiek en erg sportief zijn wel de kenmerken die passen bij mij. Commercieel en (resultaat) gedreven zou ik daar aan toevoegen om het plaatje compleet te maken. Ik vind zowel zakelijk als privé gezelligheid en humor erg belangrijk. Gezelligheid zoek ik dan ook graag op en anders wil ik er mijn steentje aan bijdragen. Verder dus een sportieve jongen. Ik voetbal in een vriendenteam, heb ‘vroeger’ wedstrijden gereden als wielrenner en hedendaags nog altijd een fanatieke hobby fietser. Ergens voor gaan en trainen om iets te bereiken zit er wel in.

Ik heb inmiddels een jaar of zes ervaring in de arbeidsbemiddeling en dat wil ik meenemen in mijn rol bij Finanxe. Gesprekken voeren met klanten en kandidaten, en daarbij het zien en creëren van kansen, vind ik het leukst.

Danielle Slotenma - Hartman

Daniëlle Slotema-Hartman - Business Consultant

0651894934

Zomaar wat termen die mij omschrijven: nuchter, sociaal, vrolijk, positief, creatief, samenwerken, het verschil willen maken, behulpzaam en uitdagingen niet uit de weg gaan.

Wat mij aansprak in deze rol binnen Finanxe is om echt iets voor iemand te kunnen betekenen, hem/haar te helpen ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ik vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan en nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen. Hoe leuk is het om dan uiteindelijk te juiste match te maken en te zien dat iemand helemaal op zijn plek zit bij een toffe opdrachtgever. Daar krijg ik energie van en is wat mij motiveert.

Samen met mijn man Rink en onze kinderen Kyan & Sem woon ik in Drachten. Ik ben echt een buitenmens en ga er dus graag op uit samen met het gezin en onze hond Pip maar ook mooie reizen maken, paardrijden en wandelen. Daarnaast hou ik van lekker eten, goede wijntjes en gezelligheid.

Ik kijk er naar uit mij verder te ontwikkelen binnen dit vakgebied en om leuke nieuwe mensen en organisaties te leren kennen.

Kim Wierenga

Kim Wierenga - Business Consultant

0619257880

Hoe ik mezelf zou omschrijven is: sociaal, gedreven en een resultaatgericht persoon. Ik ben commercieel en competitief ingesteld en leg de lat elke keer weer een stukje hoger. Daarnaast ben ik een echte teamspeler. Ik hou er van om samen te werken naar een bepaald doel en haal daar ook mijn motivatie uit! Samen maak je het verschil!

Waar ik verder enthousiast van word is het opbouwen van relaties met de klant zowel de professionals. Het helpen van professionals met een nieuwe stap in hun carrière en daarnaast de klant helpen met een bepaald vraagstuk. Ik kijk er naar uit om mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen binnen dit vakgebied. Finanxe geeft je de vrijheid en mogelijkheid om dit te doen, wat ik super fijn vind!

Verder word ik erg gelukkig van gezelligheid, spelletjes, eten en drinken! Ik hou daarnaast ook van reizen, nieuwe steden en culturen ontdekken.

Stefano Assenberg

Stefano Assenberg - People & Development Consultant

06-48040509

Een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Plezier in je werk is voor mij daarom enorm belangrijk. Ik krijg er energie van om mensen verder te helpen in hun carrière. Wie ben je? Waar word je blij van en wat drijft je zijn daarbij belangrijke vragen.

 
Samen met mijn zoon Duuk van 7 en dochter Nola van 4 woon ik in het mooie Meppel. In mijn vrije tijd volg ik regelmatig een Crossfit les, spreek ik graag af met vrienden en familie en kan ik genieten van een wandeling in de natuur. Regelmatig ben ik ook te vinden op het voetbalveld. Na mijn eigen actieve voetbal ’carrière’ ben ik trainer geworden van het voetbalteam van mijn zoon.
 
Kenmerken: Teamspeler, doelgericht, vriendelijk (hoop ik), betrouwbaar en altijd in voor een geintje.
Bouwina Hoekstra

Bouwina Hoekstra - Business Manager

0653865521

Het is mijn kracht om relaties op- en uit te bouwen en mensen met elkaar te verbinden. Vanuit mijn rol als managing consultant binnen Finanxe ben ik hier dan ook met veel enthousiasme iedere dag weer mee bezig. In gesprek met jou als financial over jezelf, je ambities en de weg ernaar toe. In gesprek met jou als opdrachtgever over de organisatie, ontwikkelingen, toekomst en knelpunten. Het is mijn doel om de perfect match te creëren tussen kandidaat en opdrachtgever en zo bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling en het oplossen van een (capaciteits)vraagstuk. Echt iets voor iemand kunnen betekenen en hierin het verschil maken, daar krijg ik energie van.