Finaxe_kleur kleiner formaat

Consultants

Gedreven, enthousiast en persoonlijk

Gedreven, enthousiast en persoonlijk zijn we in Noord- en Midden-Nederland onze klanten van dienst. Successen worden met elkaar gevierd en teleurstellingen gedeeld. We zijn een team en veroveren gezamenlijk de wereld! We zorgen voor elkaar en helpen elkaar. Werken bij Finanxe is werken vol vrijheid en verantwoordelijkheid. We zijn jong en ambitieus. Finanxe groeit en dat biedt onze medewerkers ook volop mogelijkheden.

Wie zijn we?

Martijn Bakker - Owner & Consultant @ Finanxe

Martijn Bakker - Owner & Consultant

+31 (0)6 2877 6301

Energiek, enthousiast en gedreven dat ben ik ten voeten uit. Veeleisend, resultaatgericht en elke dag weer boordevol ideeën. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Ik ben een tikkeltje eigenwijs, recalcitrant en dwars, maar vooral ook iemand die oprecht, eerlijk en vooral nieuwsgierig is.

Ik houd van uitdagingen zowel in mijn werk als sport. Ik wil winnen en kan dan ook slecht tegen mijn verlies. Actief voetballen is en blijft mijn passie, maar vooral ook de gezelligheid van een 3e helft. De verbondenheid, saamhorigheid, maar vooral de humor en plezier binnen een team zijn uniek en puur! Dit maakt voor mij Finanxe ook zo bijzonder… Een hecht team dat vrijheid en verantwoordelijkheid neemt, omdat ze allen hetzelfde doel voor ogen hebben: “Wij worden de beste en leukste arbeidsmarktspecialist binnen Finance!”

Jerwin ten Caat - Managing Consultant @ Finanxe

Jerwin ten Caat - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 8389 3181

Ik ben een vriendelijke, proactieve en professionele verbinder. Door mijn jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling binnen finance weet ik klanten en finance professionals goed te doorgronden en de échte behoefte en ambitie bloot te leggen. Het verder denken dan morgen stelt mij in staat om te anticiperen op de arbeidsmarkt in de toekomst. Als persoon ben ik direct, doe ik mijn werk met een stuk humor en past het credo “what you see is what you get” erg goed bij mij. Verder ben ik een Bourgondiër pur sang, heb ik veel sociale contacten, houd ik van fanatiek sporten en ben ik altijd in voor een goed feest.

Mark Naberman

Mark Naberman - Managing Consultant - Finanxe Groningen

+31 (0)6 4121 5645

Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling. Woorden die mij omschrijven zijn flexibel, proactief en commercieel. Daarnaast ben ik assertief en een tikkeltje eigenwijs. Ik ben ondernemend en kan niet stilzitten, afwisseling en hectiek in mijn werk vind ik heerlijk. Bij Finanxe heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dat past goed bij me.

De diversiteit van mensen die ik spreek vind ik geweldig, van starters tot ervaren mensen. Het creëren van een win-win situatie, een tevreden klant en kandidaat, is mijn streven. Ik hecht waarde aan een goede werksfeer en blijf in mijn communicatie open en eerlijk. Ondernemend ben ik ook buiten mijn werk, ik houd van reizen, stedentrips, snowboarden, dagjes weg. Daarnaast ga ik graag met vrienden naar foodfestivals en ben regelmatig op een dancefestival te vinden. 

Bas Sikkema - Managing Consultant - Finanxe

Bas Sikkema - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 1466 0092

Mijn drive is om kwaliteit te leveren, de beste oplossing voor zowel kandidaten als bedrijven. Ik ben nooit met half werk gelukkig, het moet gewoon goed zijn. Ik ben gedreven, energiek en recht door zee. Als je met mij werkt weet je hoe ik over dingen denk. Succes is een keuze en ik word blij van successen, bijvoorbeeld als ik een kandidaat kan begeleiden bij een mooie stap in zijn carriere.

Bij Finanxe vind ik het leuk dat we met een klein team veel vrijheid hebben en zelf onze koers bepalen. De nieuwe generatie finance professionals is een waanzinnig leuke groep om mee te werken. Het zijn jonge, frisse, communicatief vaardig mensen met verstand van hun vak, die zorgvuldig hun carrièrepad kiezen. Heel leuk om met die mensen te levellen en in gesprek te zijn.

Finanxe Marijke_0484

Marijke Lamberink - Medewerker Marketing & Communicatie - Finanxe

+31 (0)38 202 2257

Met veel plezier ondersteun ik Finanxe op het gebied van (online) communicatie. Het is erg leuk om de mooie dienstverlening, het enthousiasme en het succes van Finanxe aan de buitenwereld te laten zien. Samen zetten we Finanxe via onze website en social media online op de kaart! Ik lever kwaliteit en vind het belangrijk om op professionele wijze het communicatievak uit te voeren. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en geniet van een collegiale, goede sfeer.

Finanxe Marjon_0454

Marion Kok - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 5359 3730

Nuchter, ambitieus en gedreven dit zijn kenmerken die mij als persoon en mijn werkwijze omschrijven. Ik word enthousiast van uitdagende opdrachten/vacatures en gesprekken met finance professionals. Het bij elkaar brengen van deze twee partijen, niet alleen op basis van harde criteria maar ook als het gaat om competenties, dromen en ambities, is waar ik elke dag blij van word en veel energie uit haal. Finanxe geeft mij de vrijheid en ruimte om dit op een ondernemende, zelfstandige manier te doen. Ik werk met een leuke en enthousiaste groep collega’s aan hetzelfde doel: 'het verschil maken'.

Waar ik verder gelukkig van word? De zon, een goed glas wijn & heerlijk eten (het liefst een combinatie van bovenstaande). Daarnaast probeer ik twee keer per week op het voetbalveld te zijn om te sporten.

Bart Verplak - Managing Consultant - Finanxe

Bart Verplak - Managing Consultant - Finanxe Arnhem

+31 (0)6 4984 7373

Een enthousiaste, gedreven jonge vent, altijd vrolijk en positief ingesteld. Dat is wie ik ben. Verder ben ik resultaatgericht en proactief ingesteld en houd ik ervan om successen te boeken. Met mijn 10 jaar ervaring ken ik het reilen en zeilen binnen de uitzendbranche.

Ik ben gek op spelletjes en wil altijd winnen. Vroeger heb ik op een redelijk niveau getennist en gevoetbald maar tegenwoordig volg ik bijna alle sporten (volgens mijn vrouw dan) op de televisie. Ook duik ik graag met vrienden de kroeg in om een lekker biertje te drinken.
Lieke Brummel - Marketing & Communicatie @ Finanxe

Lieke Brummel - Marketing & Communicatie

+31 (0)6 5795 6755

Sociaal, empathisch en nuchter. Dat is kenmerkend voor mij. Met veel plezier en enthousiasme ondersteun ik Finanxe op het gebied van marketing en communicatie. Samen werken aan een doel, collega's ondersteunen door Finanxe aan de buitenwereld te laten zien, dat drijft me. Ik ga graag in gesprek met klanten om te horen en zien wat er zo gaaf is aan hun organisatie en waarom Finanxe hier een passende medewerker voor moet zoeken. Uiteraard spreek ik ook graag met collega's om hun ervaringen in het werkveld te horen. Dit alles om gave content te maken en Finanxe verder op de kaart te zetten.

Guy van hal - Finanxe

Guy van Hal - Managing Consultant - Finanxe Utrecht

+31 (0)624521202

Ik heb een avontuurlijk karakter, en duik graag om de paar jaar graag in het diepe. Ik voel me prettig bij een goede team spirit, ben direct en transparant in de communicatie, houd van een geintje als het kan, serieus en resultaatgericht als het moet. Ik ben in mijn privéleven behoorlijk competitief met sporten, houd van het aangaan van uitdagingen, en probeer die drive ook in de werksfeer te etaleren. Ik ben graag omringd met andere energieke mensen om zo elke dag met plezier naar mijn werk te gaan en te werken aan mooie doelen. 

Ik woon (nog wel) in het leukste huisje van Amsterdam, in een kleine gezellige rosse buurt, hou veel van reizen (heb twee keer een mooie lange reis van meer dan zes maanden gemaakt). In mijn vrije tijd sport ik veel (hardlopen en wielrennen), en daarin vind ik het leuk om ergens naar toe te werken. Ik heb een aantal marathons gelopen, en mijn sportieve hoogtepunt was het fietsen van de Tour de France 2012, één dag voor de profs uit. 

John van Dalen - Managing Consultant - Finanxe

John van Dalen - Managing Consultant - Finanxe Groningen

+31 (0)6 4234 6620

Ik ben een nuchter, sociaal, maar ook doelgericht persoon die graag resultaten boekt. Door mijn achtergrond in de topsport weet ik wat er van je verwacht wordt als je dagelijks moet presteren. Als team een doel hebben en hier voor de volle 100% voor gaan is wat me in de sport, maar ook bij Finanxe enorm aanspreekt. Uiteraard in combinatie met een gezonde dosis humor, sfeer en plezier, want dat vind ik zeker zo belangrijk.

Het leukste aan mijn werk vind ik om zowel met klanten als met kandidaten een relatie op te bouwen. In gesprek zijn met professionals en kijken wat je voor die persoon kunt betekenen, daar krijg ik energie van. Buiten mijn werk ben ik te vinden op het voetbalveld, doe ik leuke dingen met mijn gezin of drink ik een biertje met vrienden.

Margreet Reijs - Adviseur HR & Development - Finanxe

Margreet Reijs - Adviseur HR & Development

+31 (0)6 4840 8938

Met enthousiasme streef ik mijn doelen na. Ik ben overtuigend, durf zaken bespreekbaar te maken en vind het heerlijk om aan een gezamenlijk doel te werken. Binnen Finanxe begeleid ik Professionals op het gebied van HR. Ik vind het geweldig om jonge talenten aan ons te binden en medewerkers te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben daadkrachtig, eerlijk en oplossingsgericht. Verder hou ik erg van gezelligheid en vind het belangrijk dat er veel gelachen wordt in het leven. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn gezin en daarnaast is een hapje/drankje doen met vrienden favoriet. Om een beetje fit te blijven doe ik aan body pump en hardlopen.

Arjen Baarda - Managing Consultant - Finanxe

Arjen Baarda - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 3499 3349

Boven het maaiveld uitsteken, dat doen onze klanten én onze professionals. Het is aan ons om de beste financials een waardevolle volgende stap in hun carrière te bieden en te verbinden aan topklanten als Vitens, Abott, Euromaster en Wehkamp. Een typische Finanxe professional beschikt over lef, durft te veranderen, denkt buiten de gebaande paden en maakt makkelijk contact. Onze interimmer is een vooruitstrevende gespreks- en sparringspartner voor onze klanten, die net iets meer meebrengt. Met veel energie en enthousiasme zet ik mij in voor deze verbinding. Ik heb een scherp oog voor talent en een sterk luisterend oor naar de markt, gecombineerd met de nodige dosis humor en een winnaarsmentaliteit. Onze mensen, onze cultuur en het met veel plezier echt willen samenwerken aan duurzame relaties, halen het beste in mij naar boven.

Philip Ties - Managing Consultant - Finanxe

Philip Ties - Managing Consultant - Finanxe Utrecht

+31 (0)6 1009 4770

Energiek, sociaal  nuchter en oog voor kwaliteit zijn kenmerken die mij omschrijven. Ik ben commercieel en competitief ingesteld en daarnaast vraag ik iedere dag het uiterste van mezelf. Door mijn jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling weet ik wat er binnen onze dienstverlening wordt gevraagd en ben ik in staat snel te kunnen schakelen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Mijn topsport achtergrond en mijn hierin opgedane ervaring door het continue moeten presteren weet ik wat het is om snel te schakelen en ten alle tijden kwaliteit te blijven leveren. Daarnaast ben ik een echte teamplayer en vind ik het altijd weer een uitdaging om samen met de mensen om me heen grenzen te verleggen. Bij Finanxe Utrecht bouw ik binnen een leuke organisatie, samen met leuke collega’s, aan een nieuw topteam. 

Buiten mijn werk voetbal ik 4 keer in de week op het hoogste amateurniveau bij SV Spakenburg, sla ik sinds kort weer een balletje op de tennisbaan en de overige vrije tijd breng ik graag samen met mijn gezin door.

Anne Bongers - Marketing & Communicatie @ Finanxe

Anne Bongers - Managing Consultant - Finanxe Academy

+31 (0)6 3091 8158

Enthousiast, creatief en vol inspiratie, dat is de beste omschrijving. Geef mij een leeg notitieblok en een pen en ik ga vol met mijn ideeën aan de slag. Dat past niet alleen bij mij maar ook bij Finanxe, we werken samen met passie aan het beste resultaat.

De Academy voor iedereen toegankelijk te maken, verder uitbreiden en professionaliseren, dat is mijn grootste uitdaging. De Academy biedt enorm veel mogelijkheden en dat gaat er zeker aan bijdragen dat we als Finanxe de beste en leukste arbeidsmarktspecialist binnen Finance worden en blijven.

In mijn vrije uren breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin en vrienden. Een goed wijntje, lekker koken, eten en een avond vol gezelligheid en ik ben weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week.

Jeroen Daalmeijer - Managing Consultant - Finanxe

Jeroen Daalmeijer - Managing Consultant - Finanxe Arnhem

+31 (0)6 4171 2160

Mensen met de klant, met de organisatie of met elkaar in verbinding brengen, dat is wat ik graag doe. Doorgronden wat een klant precies nodig heeft en wat hem bezig houdt. De juiste match maken met een professional die de juiste achtergrond heeft en past bij de cultuur van het bedrijf. Ik krijg er energie van om bij te dragen aan een oplossing voor de klant en om mensen en organisaties te helpen in hun ontwikkeling. Dit doe ik vanuit mijn resultaatgerichtheid, proactiviteit, enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid. Ik ken het vakgebied want ik ben al 12 jaar bezig met deze dienstverlening en het bemiddelen van mensen. Ik heb daarnaast zelf als interim professional gewerkt: ik weet wat mijn interim collega's meemaken als ze bij onze klanten werken. 

Ik hou van gezelligheid en een goede sfeer, zowel op het werk als privé. Mijn passie is muziek, ik speel gitaar in een coverband waarmee ik zo’n 20 tot 25 keer per jaar optreedt. Om een beetje fit te blijven, sla ik graag een balletje op de squashbaan. Daarnaast bezoek ik graag een festival of concert en houd ik van een hapje en een drankje met vrienden. 

Robert van Bruggen - Managing Consultant Finanxe

Robert van Bruggen - Managing Consultant Finanxe Groningen

+31 (0)6 1761 6457

Samenwerken, betrokkenheid en vrijheid vormen voor mij dé manier om het verschil te maken. Dit doe ik op mijn eigen wijze door de juiste mensen om mij heen te verzamelen en verantwoordelijkheid te nemen. 

Vanuit mijn ervaring als trainer en consultant wil ik het verschil maken om onze professionals te laten ontwikkelen naar de juiste werkplek die bij ze past. Dit doe je niet alleen door naar ervaring te kijken maar ook naar de persoon achter een CV. Wat maakt jou nu echt gelukkig om vol energie te starten op je nieuwe werkplek? Werken bij Finanxe betekent in een klein team het verschil maken voor professionals en onze klanten. Dat is een gave uitdaging! 
 
In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin en zit ik graag op de fiets voor zowel een ontspannen rondje als een  rondje koers. 
 
Mark van Rooijen - Managing Consultant - Finanxe

Mark van Rooijen - Managing Consultant - Finanxe Utrecht

+31 613903126

Nieuwsgierig, enthousiast en gedreven zijn woorden die mij omschrijven. Met inmiddels ruim vier jaar ervaring in arbeidsbemiddeling ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk om de match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Ik sta altijd open om te sparren over jouw ambities voor de toekomst en de weg hier naartoe, want met een doel voor ogen en de juiste strategie kun je (bijna) overal komen!

 

Angela Jongman - Managing Consultant - Finanxe

Angela Jongman - Managing Consultant - Finanxe Zwolle

+31 (0)6 2958 6655

Resultaatgericht, ambitieus en nuchter zijn woorden die kenmerkend voor mij zijn. Het is mijn kracht om relaties op- en uit te bouwen en mensen met elkaar te verbinden. Ik ben altijd op zoek naar de 100% match. Hierbij kijk ik verder dan alleen het cv, denk hierbij aan een combinatie van competenties, kwaliteiten en persoonlijkheid. Bij Finanxe krijg ik de mogelijkheid en vrijheid om dit op mijn eigen manier te doen, wat ontzettend fijn is. Samen met alle gedreven en enthousiaste collega’s maken we er iedere dag weer een feest van en weten we het verschil te maken.

Ik hou van gezelligheid; een goed glas wijn, lekker eten met familie en vrienden klinkt voor mij als muziek in mijn oren!

Evelien Swart - Managing Consultant @Finanxe

Evelien Swart - Managing Consultant - Finanxe Groningen

+31 (0)6 5150 2859

Met mijn ruime ervaring in de werving en selectie help ik onze financials graag naar de volgende stap. Ik ben een echte verbinder, ben nieuwsgierig en maak gemakkelijk contact. Ik heb een passie voor het maken van de beste match tussen klant en financial. Met mijn enthousiasme weet ik mensen te stimuleren en motiveren. Ik spiegel, adviseer en voel aan wat iemand nodig heeft. Dat doe ik altijd op een constructieve en positieve manier, zodat we samen het beste resultaat behalen. Met mijn creatieve blik zie ik altijd mogelijkheden en nieuwe kansen.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, drink ik een goed glas wijn met mijn vrienden en ben ik veel op Vlieland te vinden.

Els Klok - Marketing & Communicatie @ Finanxe

Els Klok - Marketing & Communicatie

+31 (0)6 4566 4311

Samen naar een doel werken, als team, daar word ik heel enthousiast van. Ik ondersteun Finanxe op het gebied van marketing en communicatie en door samen te werken met de consultants, onze klanten en de professionals wil ik Finanxe op de kaart zetten. Voor de buitenwereld, maar ook intern. Finanxe heeft een prachtig verhaal te vertellen en ik ben er trots op dat ik dat met iedereen kan delen. Kwaliteit is voor mij belangrijk. Daarnaast ga ik gedreven, enthousiast en creatief te werk.  

Nienke Kuik - Adviseur HR & Development - Finanxe

Nienke Kuik - Adviseur HR & Development

06-48529738

Mijn uitdaging is om jou het beste uit jezelf te laten halen en vol plezier en energie je werk te kunnen doen! Zelf krijg ik energie van wintersport, van een dans festival, van goede gesprekken met vriendinnen, ook van een sauna bezoek of een lekker potje klaverjassen.

Michelle Rozenhart - Managing Consultant - Finanxe

Michelle Rozenhart - Managing Consultant - Finanxe Arnhem

+31 (0)6 4302 2691

‘Geen woorden, maar daden.’ Als échte Rotterdamse die inmiddels stevig is geworteld in Arnhem is dat mijn credo. En die mooie daden, dat doen we samen. Ik ben op mijn best als ik mee kan denken over creatieve oplossingen op maat waarmee we samen zorgen voor het beste resultaat. Ik ben gedreven, creatief, klant- en resultaatgericht. 

In mijn vrije tijd trek ik er op uit met mijn gezin en fotografeer ik graag. Het liefst fotografeer ik mensen. Als fotograaf heb je namelijk de kracht om iemand het allerbeste gevoel over zichzelf te geven. Dat kan natuurlijk door de juiste hoek te kiezen, maar ook door de juiste vragen te stellen en op het juiste moment te klikken. Die nieuwsgierigheid naar iemands verhaal en dat oog voor detail neem ik ook mee naar mijn werk. 

Bouwina Hoekstra - Managing Consultant - Finanxe

Bouwina Hoekstra - Managing Consultant - Finanxe Heerenveen

0653865521

Het is mijn kracht om relaties op- en uit te bouwen en mensen met elkaar te verbinden. Vanuit mijn rol als managing consultant binnen Finanxe ben ik hier dan ook met veel enthousiasme iedere dag weer mee bezig. In gesprek met jou als financial over jezelf, je ambities en de weg ernaar toe. In gesprek met jou als opdrachtgever over de organisatie, ontwikkelingen, toekomst en knelpunten. Het is mijn doel om de perfect match te creëren tussen kandidaat en opdrachtgever en zo bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling en het oplossen van een (capaciteits)vraagstuk. Echt iets voor iemand kunnen betekenen en hierin het verschil maken, daar krijg ik energie van.