Jeroen Meesterberends Finanxe

What's in the nickname: Jeroen Meesterberends

22 juli 2022

Alle blogs

Hij woont in Dalfsen, is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. Jeroen Meesterberends groeide op in Twente en studeerde Economie in Groningen.

 'FC Twente supporter' Jeroen Meesterberends

What's in the nickname


De Grolsch Veste

Naast zijn vrouw is FC Twente zijn grote liefde. Hij ging vanaf zijn 5e al met zijn vader mee naar de club (hij is nu 37). Sinds het nieuwe stadion in 1998, dat toen ‘Het Arke Stadion’ heette en sinds 2007 ‘De Grolsch Veste’, heeft hij een seizoenkaart en nóg steeds. Een trouwe supporter dus!

Hij was erbij toen ze in 2009 landskampioen werden. Jeroen woonde in die tijd in Antwerpen, reed naar Enschede waar de supportersbus vertrok, hup door naar Breda waar de wedstrijd was en via Enschede weer terug naar Antwerpen. Hij had er alles voor over. De liefde voor de club deelt hij met zijn vader en oom, die beiden ook een seizoenkaart hebben. En zijn zoontje van 6 wil ook al mee en heeft zelfs al een FC Twente-rugzak. Daar loopt de kleine man als enige mee door Dalfsen. Een supporter in de dop!

Voordat de kinderen waren geboren, ging hij ook naar uitwedstrijden. En niet alleen in Nederland. Tijdens de Champions League in Arsenal, Londen en Marseille zat hij op de bühne om zijn cluppie aan te moedigen.

Jeroen heeft zelf altijd gevoetbald, maar door veel blessures moest hij stoppen. In de winter is hij nu in de sportschool te vinden en als het voorjaar aanbreekt, springt hij graag op de racefiets.

Jobhoppen

Hoe verloopt zijn carrière? Hij werkte voordat hij voor Finanxe bij verschillende bedrijven in vaste loondienst. Maar toch zat het interim-werk altijd in zijn achterhoofd. Hij houdt van afwisseling en uitdaging. Zogezegd, zo gedaan. Inmiddels werkt hij meer dan 1,5 jaar voor Finanxe. Wat vindt hij zijn werkgever? Jeroen: “Een leuke en jonge organisatie waar de lijnen kort zijn en het contact onderling heel gemoedelijk is. Er is veel oog voor betrokkenheid en elkaar leren kennen. Er wordt via van alles georganiseerd: bingo, borrels, uitjes. Die saamhorigheid spreekt mij enorm aan.”

Nadat hij opdrachten bij de RUG, Jan Krediet en Smeding in Friesland heeft afgerond, is hij nu Business Controller van het onderdeel Service & Onderhoud bij de Energiewacht in Zwolle. Wat is zijn kracht? Hij kan goed inschatten hoe hij met verschillende type mensen moet omgaan en dat is zeker handig als je bij externen over de vloer komt. Hij zit liever niet non-stop achter zijn pc en houdt van een gezellig kletspraatje. Maar dan mag het niet over cijfers of KPI’s gaan, daar gaat het al vaak genoeg over!Meesterberends, Jeroen

In het kort

  • Jeroen Meesterberends
  • FC Twente supporter
  • Werkzaam bij Finanxe sinds 2020

Your personality counts.

Je persoonlijkheid maakt wie jij bent. Sociaal en ambitieus. Gedreven. Het is onze drijfveer om te ontwikkelen en te ontdekken. Om de beste te zijn. Persoonlijk én professioneel. Dat zijn wij. Professionals met persoonlijkheid.

Wij zijn Finanxe. Een club waar je bij wil horen. Klik hier voor meer informatie.