Headers website nieuwe stijl

Young Talent program

Join us!

Start je carrière in het Young Talent Program

En groei sneller

Start na je studie direct met een baan waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Wij snappen namelijk dat je nog niet precies weet wat je wil. Maak kennis met opdrachtgevers in de regio én ontwikkel je razendsnel, zowel professioneel als persoonlijk. In het Young Talent Program ga je aan de slag bij een gerenommeerde organisatie en volg je daarnaast een afwisselend persoonlijk ontwikkeltraject gericht op soft skills en hard skills. Die combinatie maakt dat jij binnen no-time doorgroeit tot een vakvolwassen finance professional. Instroom is op elk moment mogelijk en het programma duurt een jaar. 

Interim Professional Sybrand vertelt je meer over zijn ervaringen met het Young Talent Program: 

Lees het interview

 

Ontdek wat bij je past

Maak je klaar voor de toekomst

Het is belangrijk dat een financial bij de start van zijn/haar carrière ontdekt wat iemand past. Wie jij bent en hoe jouw kwaliteiten en ambities het meest tot hun recht komen. Waar ligt jouw kracht, hoe kun jij van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie en waarin kun je jezelf nog ontwikkelen?

Na het Young Talent Program heeft de professional het antwoord op deze vragen en weet daardoor welke volgende stap gezet moet worden. En niemand doet dit alleen. Want leren doe je niet alleen. Leren doe je met en van elkaar. Samen hoor je meer, zie je meer en ervaar je meer. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom werken we in vaste leergroepen van 14 tot 18 deelnemers. Stuk voor stuk gelijkgestemden waarmee opleidingsdagen gevolgd worden, ervaringen gedeeld, vriendschappen mee sluit, lacht en beleeft. Ontwikkelen is leuk. En het wordt nóg leuker als je dit samen doet.

Daarnaast wordt iedereen gekoppeld aan een senior Finance Professional die gedurende het jaar als mentor functioneert én tegelijkertijd intervisie begeleidt waarvan iedereen binnen het programma deel uit maakt. En niet te vergeten, na dit jaar zijn er volop mogelijkheden om door te groeien. 


Bekijk alle programma's binnen onze Finanxe Academy en zie welke doorgroeimogelijkheden jij krijgt:

 

Ga naar de Academy

 


Praatplaat young talent program (8)

Wil jij in aanmerking komen voor deze kans?

 

SOLLICITEER DIRECT

What’s in it for you?

  • Direct vast contract
  • Goed salaris 
  • Persoonlijke coaching 
  • Doorgroeimogelijkheden 
  • Profiteer mee van ons waardevolle finance netwerk

Jouw ontwikkeling

Jij hebt de leiding over jouw carrière. Wij bieden begeleiding en ondersteuning zodat jij je in hoog tempo ontwikkelt. Vergelijkbaar als binnen een traineeship. Het ontwikkelen van competenties is maatwerk. Onze professionele coaches begeleiden jou daarbij. Daarnaast ga je aan de slag bij ons gerenommeerde finance netwerk. 

 

Traineeship finance - startersfunctie finance