IMG_0501

Young Talent program

Join us!

Start je carrière in het Young Talent Program  

Een baan waarin je wordt uitgedaagd en waar jouw ontwikkeling centraal staat. Kennismaken met werkgevers in de regio én je razendsnel ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. In het Young Talent Program ga je aan de slag bij een gerenommeerde organisatie en volg je daarnaast een afwisselend persoonlijk ontwikkeltraject. Die combinatie maakt dat jij binnen no-time doorgroeit tot een vakvolwassen finance professional. Instroom is op elk moment mogelijk. 

Ontdekken wat bij je past

Het is belangrijk dat jij bij de start van jouw carrière ontdekt wat bij je past, wie jij bent en hoe jouw kwaliteiten en ambities het meest tot hun recht komen. Waar ligt jouw kracht, hoe kun jij van toegevoegde waarde zijn voor een organisatie en waarin kun je jezelf nog ontwikkelen? Vergelijkbaar met een Finance Traineeship. Na het Young Talent Program heb je antwoord op deze vragen en weet jij welke volgende stap je wilt zetten. Je hebt alle mogelijkheden om door te groeien naar Interim Finance Professional. Velen zijn je al voorgegaan, ontmoet ons team van finance professionals

 

If you want to be the best, learn from the best

Samen is niet alleen

Onze ambities zijn groot. We zijn specialisten, bieden kwaliteit, zijn een fijne werkgever en (business) partner. We creëren een plek waar het leuk en bijzonder is en waar kennis en kunde te vinden is.

Een organisatie waar trots, vertrouwen en geborgenheid de basis vormen. We hebben een 'topsport' mentaliteit, lopen altijd een stap harder en blijven verbeteren, uitdagen en inspireren.

Een veel gehoorde uitspraak bij ons is 'Samen is niet alleen'. Ook groeien doe je samen, met nieuwe professionals en nieuwe opdrachtgevers. We kijken ernaar uit om die stap samen met jou te nemen.

 

Aftermovies

 

Om jou een beter beeld te geven van de masterclasses die we geven hebben van verschillende bijeenkomsten aftermovies gemaakt. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat graag!

@finanxe.nl


Masterclass stralend presenteren 

Xperience bij Wehkamp

Bokscoaching 

 

Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

What’s in it for you?

 • Een jaarcontract bij Finanxe met interessante primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • Goed salaris 
 • Persoonlijke coaching 
 • Doorgroeimogelijkheden 
 • Profiteer mee van ons waardevolle finance netwerk

 

Husband Birthday Card (2)

Jaarprogramma

 • De Kick-off 
 • Bokscoaching 'raken zonder kwetsen'
 • Smeding Xperience
 • Take time 4 feedback
 • Stralend presenteren masterclass
 • Xperience bij Landal GreenParks
 • Zomervakantie

 

Husband Birthday Card (3)

Jouw ontwikkeling
Jij hebt de leiding over jouw carrière. Wij bieden begeleiding en ondersteuning zodat jij je in hoog tempo ontwikkelt. Vergelijkbaar als binnen een traineeship. Een vliegende start van jouw carrière! Het ontwikkelen van competenties is maatwerk. Een professionele coach begeleidt jou vanuit Finanxe. Daarnaast ga je aan de slag bij ons gerenommeerde finance netwerk.

 

Het Young Talent Program, you don't want to miss it!

Wil jij in aanmerking komen voor deze kans?

Solliciteer direct