Contact

Assistent Controller gezocht voor Agrimass

17 juli 2023

Alle blogs

Wil jij werken bij een groen, snelgroeiend en internationaal bedrijf in Raalte? Lees dan snel verder!

Als professionele speler voor de verwerking van reststromen en het proces van vergisting is Agrimass van begin tot eind aangesloten in een optimaal functionerende en transparante keten. De kernwaarden; betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit, weerspiegelen de identiteit en werkwijze van hun hechte team. Agrimass is een internationaal bedrijf dat snel groeit en over een jarenlange kennis en ervaring beschikt. Door deze groei is het bedrijf op zoek naar een Assistent Controller om de financiën in goede banen te leiden. 

Wat kun je als Assistent Controller bij Agrimass verwachten? 

We gaan in gesprek met Franck Markerink, CEO van Agrimass. Franck: “Onze missie is om een impactvolle bijdrage te leveren aan de vergroening en verduurzaming van onze wereld, we hebben er per slot van rekening maar één wereld. Wij voegen waarde toe aan agrarisch en biochemisch afval voor vergisting. Biomassa is de toekomst en wij doen er alles aan om het weggooien van restproducten te beperken.” 

Met energie aan de slag bij Agrimass

Bij Agrimass zien zij reststromen, zowel agrarisch als afkomstig uit de biochemische industrie, niet als afval, maar als volwaardige grondstoffen. Het is hun passie om deze waardevolle producten in de markt te zetten. Ze blijven innoveren en verdiepen, zodat reststromen optimaal ingezet kunnen worden voor de productie van biomassa.

Lever een substantiële bijdrage aan verduurzaming

Bij Agrimass worden nieuwe grondstoffen grondig geanalyseerd en getest voordat zij ze naar de vergistingsmarkt brengen. Het ervaren logistieke team zorgt ervoor dat het laden en lossen soepel verloopt, terwijl de kwaliteit van het product onderweg gecontroleerd wordt. “Bovendien regelen wij alle benodigde juridische documentatie” legt Franck uit. “Van marketing tot analyse, vervoer en documentatie, onze partners kunnen erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Agrimass beschikt over eigen opslaglocaties waar droge bulk en bulkvloeistoffen opgeslagen kunnen worden. Indien de klant lokale opslag nodig heeft, maken wij gebruik van ons internationale netwerk.” 

Draag persoonlijk bij aan het opbouwen van een circulaire economie.

Versterk het financiële team van Agrimass als Assistent Controller!

Franck: “Als Assistent Controller ben jij de spil in de financiële huishouding van Agrimass. Je maakt deel uit van een hecht team van zo’n tien gedreven werknemers. Bij ons mag jezelf zijn, wie of wat je ook bent. Wij willen samen onze successen vieren, vaak doen we dit met gebak en zijn we trots op wat we samen bereikt hebben”.

Je werkt vanuit het kantoor in Raalte en je bent verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie, het boeken van inkomsten, uitgaven en banktransacties. Daarnaast zorg je voor een tijdige en nauwkeurige verwerking van facturen, betalingen en het bijhouden van de voorraad in de financiële boekhouding.

Als Assistent Controller, voer je financiële analyses uit en ben je in staat om mogelijke verbeteringen en kostenbesparingen te signaleren. Door jouw scherpe oog voor detail en analytische vaardigheden, draag je bij aan het succes van Agrimass en help je de financiële processen te optimaliseren.

Verantwoordelijkheid en vertrouwen

Als Assistant Controller werk je nauw samen met andere afdelingen binnen Agrimass, zoals de commerciële- en de operationele afdeling. Je onderhoudt contacten in binnen- en buitenland, dus Engels spreken is een must. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van betalingen, het correct en volledig bijhouden van de financiële administratie en het opstellen van financiële rapportages en analyses. Daarnaast beheer je de voorraden en verwerk je in- en verkoopfacturen.

“Het matchen van vraag en aanbod is altijd een prachtige uitdaging voor ons” vertelt Franck. “Wij verhandelen 150.000 ton product per jaar, dit doen wij zo bewust mogelijk. Wij zijn er trots op dat wij deel uitmaken van het wereldwijde duurzaamheidscertificeringssysteem, ISCC. Jaarlijks worden wij getoetst om te garanderen dat wij voldoen aan hun standaard. Deze certificering is wereldwijd toepasbaar en laat zien dat Agrimass zich inzet voor een duurzamere wereld.”

Ga aan de slag bij Agrimass

Samen kunnen we een impactvolle bijdrage leveren aan de vergroening en verduurzaming van onze wereld. Jij als Assistent Controller verstrekt ons team bij het behalen van dit gezamenlijke doel. Krijg jij energie van groene energie, ben jij een tovenaar op financieel gebied en wil jij werken in een hecht en ambitieus team? Solliciteer dan direct! Klik hier voor de vacature. 

Voldoe jij niet aan alle functie-eisen, maar lijkt deze functie je wel op het lijf geschreven? Schroom dan niet om contact op te nemen! 

 

Gekozen foto Eefje vierkant


Interesse of vragen?
Neem contact op met:
Eefje Pol

06-25246202