Groepsfoto Finanxe

Voor opdrachtgevers

Aangenaam! Wij zijn Finanxe

Finanxe is 'het interim' bureau voor finance professionals. We zijn een herkenbare, energieke en gedreven organisatie met ruime ervaring in de bemiddeling van financieel talent. We beschikken over een groot team eigen finance professionals, direct en allround inzetbaar. Finanxe bemiddelt van startend talent tot de ervaren financial in zowel specialistische als management rollen. Wij leveren 'maatwerk' oplossingen tot aan de invulling van grotere capaciteitsvraagstukken.  

Een organisatie waar trots, vertrouwen en geborgenheid de basis vormen. We hebben een 'topsport' mentaliteit, lopen altijd een stap harder en blijven verbeteren, uitdagen en inspireren. Een veel gehoorde uitspraak bij ons is 'Samen is niet alleen'. Ook groeien doe je samen, met nieuwe collega's en nieuwe opdrachtgevers. We kijken ernaar uit om die stap samen met jou te nemen.

 

wij willen de financial van morgen inspireren en helpen ontwikkelen

Ons sterke regionale karakter met kantoren in Heerenveen, Groningen, Zwolle, Arnhem en Utrecht is kenmerkend en onze kracht. Daarnaast hebben we met o.a. de Finanxe Academy, extra facetten in huis om van een samenwerking een partnership te maken. Een partnership is meer dan een zakelijke overeenkomst. Finanxe is zich daarvan bewust, wij zijn in staat om het verschil te maken en dat te laten zien aan onze opdrachtgevers. Een partnership aangaan met Finanxe, betekent een relatie opbouwen waarbij je op ons kunt rekenen en vertrouwen.

 

 

 


Specialist & adviseur

Finanxe is specialist, richt zich specifiek op finance. Onze kennis en expertise op het gebied van Finance is groot, simpelweg omdat we daar elke dag mee bezig zijn. Kwaliteit en een duurzame arbeidsrelatie gaan bij Finanxe hand in hand. Wij hebben ruim 100 financiële interim collega’s (talenten en finance professionals) die op basis van een vaste aanstelling bij ons in dienst zijn. Op deze manier creëren wij voor collega’s en opdrachtgevers continuïteit en zekerheid. Voor de medewerker in de vorm van baangarantie en voor de opdrachtgever in opdrachtgarantie.

 

Salesmagazine

Stappenplan

Onze dienstverlening:

Finance Professionals en Young Talent

Tijdelijk ondersteuning door toptalent? Naast ons uitgebreide netwerk van finance connecties heeft Finanxe een team van eigen interim finance professionals en talenten in dienst. Deze professionals zijn direct en allround inzetbaar op diverse opdrachten. Dit kunnen korte en langdurige projecten zijn.

Flexibiliteit, maar toch ook de zekerheid dat het project wordt afgerond, geen risico lopen en waar mogelijk uitbesteden. Klinkt goed? Dan is onze manier van detachering voor jullie de ideale oplossing. Finanxe is werkgever en draagt het risico, jullie hebben de garantie dat het project wordt afgerond.

Onze professionals en talenten krijgen een ontwikkelingsprogramma aangeboden vanuit de Finanxe Academy en het Young Talent Program en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. 

Werving & Selectie

Op zoek naar zekerheid en continuïteit? Liever de energie van het zoeken naar de juiste collega gebruiken voor de dagelijkse business?

Finanxe biedt werving & selectie aan. Wij vinden de meest geschikte finance professional tegen een afgesproken fee. Hierbij hanteren we heldere en transparante afspraken.

Binnen deze werving worden diverse tools ingezet om de ‘perfect match’ te realiseren. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in de werving van professionals.

De kandidaat treedt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Finanxe Academy

FINANXE ACADEMY (1)

FINANXE ACADEMY (3)