Website  Header website  (3)

Voor opdrachtgevers

Let's grow together

Wij zijn Finanxe.

Een bruisende community van talenten en steengoede professionals in de finance. Finanxe blijft zichzelf continu uitdagen op een vooruitstrevende manier, daar staan wij bekend om. Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen op die manier een oplossing kunnen bieden voor ieder financieel vraagstuk binnen een organisatie en klaar zijn voor de toekomst.

Wij investeren in de ontwikkeling van onze mensen en daarmee in de oplossing die wij onze opdrachtgevers kunnen bieden. Wij willen de financial van morgen inspireren en helpen ontwikkelen. Samen als één team werken bij aan onze ambities, waarbij de Finance Professional de inhoudelijke oplossing biedt en onze consultants de juiste match weten te maken. Wij gaan door waar anderen stoppen. Daar kan je op rekenen.

 

Ons sterke regionale karakter met kantoren in Heerenveen, Groningen, Zwolle, Arnhem, Utrecht en Twente is kenmerkend en onze kracht. Daarnaast hebben we met onze eigen ACADEMY alle facetten in huis om van een samenwerking een partnership te maken. Een partnership is meer dan een zakelijke overeenkomst. Finanxe is zich daarvan bewust, wij zijn in staat om het verschil te maken. De Finanxe Academy biedt onze collega's en opdrachtgevers ontwikkeling, kennis en groei. Groeien doen wij samen. Samen met onze professionals en opdrachtgevers. Wij kijken ernaar uit om die stap samen met jou te nemen.

 

LEES MEER OVER ONZE ACADEMY

 

Maak kennis met onze professionals 

 

Website - voor opdrachtgevers

 

 

Waar wij jou mee kunnen helpen:

Interim vraagstuk

Tijdelijke ondersteuning

Onze Finance Professionals staan voor je klaar. Onze collega’s zijn direct en allround inzetbaar op diverse opdrachten. Dit kunnen korte en langdurige projecten zijn. Vaak ontstaat dit n.a.v. een acute uitdaging. Wij inventariseren jouw behoefte en kijken welke collega past bij het vraagstuk. Heeft iemand precies hetzelfde vraagstuk eerder gehad? Nee vaak niet. Maar hij/zij heeft de juiste competenties en kennis om jou te helpen. Een deel van de opdracht zal nieuw zijn voor onze collega, maar wij hebben de volle vertrouwen dat de opdracht succesvol afgerond zal worden, want wij kennen onze mensen goed. Dat een deel nieuw is houdt een professional scherp en biedt hem/haar de kans te excelleren. Dit zal ervoor zorgen dat verwachtingen worden overtroffen.  Ook hebben onze professionals een vangnet klaarstaan van meer dan 100 finance collega’s, een coach en onze Academy. 

Werving en selectie

Toptalent zelf aannemen

Bij een W&S vraagstuk zullen wij optreden als een verlengstuk van je organisatie. Wij zorgen dat jou verhaal bij de juiste “potentiele” nieuwe collega terecht komt. Wij hebben inmiddels een enorm netwerk opgebouwd in de regio waar jij zoekt naar jou nieuwe collega. Wij zorgen ervoor dat we precies weten wat jij zoekt. Wat de cultuur is binnen jullie organisatie. Zodat de juiste persoon kunnen matchen. 

 

Young Talent Program

Maak kennis met talent

Het Young Talent Program is dé plek waar je als organisatie kunt kennismaken met financieel toptalent in de regio. Wij bieden talentvolle HBO- en WO-afgestudeerden een uitdagend traject: een mooie opdracht bij een gerenommeerde organisatie en daarnaast een ontwikkelprogramma gericht op soft skills en business skills.  

Deze ambitieuze financials zijn bij Finanxe in dienst en worden op projectbasis ingezet binnen jouw organisatie. Talentvolle starters die gaan innoveren en een waardevolle bijdrage leveren. Kortom: een uitstekende kans om kennis te maken met jong talent en je als werkgever te profileren. 

 

Hoe wij werken.

Hoe wij werken