Headers website nieuwe stijl

Referenties

Onze tevreden opdrachtgevers

Mark van Lier - Manager Bedrijfsvoering
debinnenbaan.nl

De Binnenbaan

‘’Vooral de snelheid van Finanxe was de doorslaggevende factor om te gaan samenwerken en de samenwerking bevalt tot nu toe erg goed. Finanxe weet onze wensen en behoeftes erg goed te vertalen in Professionals die bij ons passen.’’ 

Rick Linssen - Manager FSSC
www.forfarmersgroup.eu

ForFarmers

“Finanxe is een fijne partner waarmee we graag samenwerken. Ze weten onze behoeftes goed te vertalen in geschikte professionals om ons te ondersteunen. Dat Finanxe investeert in persoonlijke ontwikkeling zien we terug in de professionals die ze leveren: ze staan stevig in hun schoenen en zijn vaak verder dan andere professionals met vergelijkbare ervaring.”

Wilfred Beltman - Manager Trade Finance
www.vmi-group.com

VMI Group BV

“We hebben in het verleden altijd goed contact gehad met Finanxe, maar eerder was er vanuit ons nog geen behoefte aan nieuw personeel. Toen dat afgelopen jaar veranderde en we vier nieuwe medewerkers zochten, hebben we contact gelegd met Finanxe. We kenden de mensen bij Finanxe en daarnaast sprak hun manier van werken ons erg aan en dat is waarom we toen voor Finanxe hebben gekozen. Dat is een goede keuze gebleken want inmiddels zijn drie van de vier vacatures vervuld. We zijn erg blij met de mensen die Finanxe heeft aangedragen en de nieuwe collega’s die nu bij ons werken. In de toekomst zullen we daarom zeker voor Finanxe blijven kiezen.”

Alle-Xander Antonisse - Manager Finance & Control
www.energiewacht.nl

Energiewacht

“Sinds 2016 hebben er meer dan 10 professionals van Finanxe opdrachten bij ons gedaan, en altijd wisten ze de financial te vinden die goed bij ons past. Aan de ene kant komt dat omdat je al langer samenwerkt, maar ik denk dat het vooral de manier van werken van Finanxe is. Je merkt dat ze bij Finanxe verder kijken dan alleen een studie, cv of werkervaring. Het karakter van de professional is ook echt belangrijk. Het zijn dan ook stuk voor stuk mensen die goed op de afdeling passen en bijdragen aan goede sfeer. En het zijn mensen die kritische vragen durven stellen, waardoor je uitgedaagd wordt om processen te blijven verbeteren. Het is erg mooi dat we op een prettige manier samenwerken met een bedrijf als Finanxe en de professionals die ze bij ons aandragen.”

Nick Renema - Financial Controller
www.metos.nl

Metos

“Toen wij op zoek moesten naar een tijdelijke kracht, stond de naam Finanxe nog op mijn netvlies. Onze Assistent Controller verliet het bedrijf en we moesten op zoek naar een partij die snel iemand kon bieden. Ik heb het contact met Finanxe als erg positief en goed ervaren. Ik had in eerste instantie in de vakantie contact gelegd met een eerder aanspreekpunt. Zij was met vakantie, maar heeft mij gelukkig snel in contact kunnen brengen met een collega. Deze persoon heeft snel geschakeld waardoor we in een korte periode tot iemand zijn gekomen. Naast de snelle werkwijze was er ook een ruim en divers aanbod met meerdere personen die geschikt zouden zijn voor de functie. Het is natuurlijk fijn dat je meerdere opties hebt en daaruit kan kiezen. Zo was er bijvoorbeeld een junior en een senior professional beschikbaar. We hebben op dit moment iemand in dienst met goede capaciteit en hij past goed binnen de organisatie. Dat er ook nog een evaluatiemoment is met de professional en het aanspreekpunt is erg prettig.”

 

Karin Schouten - Finance Manager
www.troostwijkauctions.com

Troostwijk Auctions

‘’Het is makkelijk wanneer je met een partner samenwerkt die jouw bedrijfscultuur begrijpt. Een partner die kijkt naar wat ik nodig heb en snapt welke uitdagingen ik als manager heb. Finanxe is zo’n partij. Ze spreken dezelfde taal, schakelen snel en weten welke professionals goed passen binnen onze organisatie. Dat maakt onze samenwerking zo sterk!’’

Ben Geuke - CFO-Controller / HR Manager
www.craftsportswear.nl

Craft Sportswear Benelux

“Ik wil altijd graag de mens zien waar ik mee samenwerk. Met Maarten, Managing Consultant in Zwolle kon ik deze directe, persoonlijke klik snel vinden waardoor samenwerking soepel verliep. Ik had een verwachting dat Finanxe best wel een potentieel aan kandidaten had waar ik krachtig gebruik van zou kunnen maken. Het contact met Finanxe ervaar ik als positief. Onze vraag was anders dan wat jullie normaal doen. Daarin hebben jullie meebewogen en het was fijn dat jullie ons daarin konden tegemoetkomen. Finanxe is een informele organisatie die toch professioneel is. Dit met in mijn beeld soms relatief veel jonge mensen is een doelgroep die ik als persoon fijn vindt. Je spreekt met mensen die toch een bepaalde basis hebben, er niet helemaal blank in gaan en ook kun je van hen een bepaalde professionaliteit vragen. Wij zijn een handelsbedrijf en hebben behoefte aan iemand die snel en adequaat reageert en dit was bij Finanxe het geval. Wat ook prettig is, is dat jullie in onze buurt zitten (natuurlijk op meerdere plekken) en dit zo ook aansloot bij de cultuur.”

René Gardien - Controller
www.dssmith.com

DS Smith Paper Mill De Hoop B.V.

“Het eerste contact liep in eerste instantie via mijn leidinggevende en daarna heb ik het contact met Finanxe als goed ervaren. De werkwijze van Finanxe is erg helder en erg overzichtelijk. Vooral als je kijkt naar de urenverantwoording en de afhandeling daarvan. De communicatie is daarnaast erg prettig en de dienstverlening is erg adequaat. We zijn erg blij met de persoon die bij ons in dienst is. Hoewel je hoge verwachtingen hebt gezien de opleiding en achtergrond van de professional, pakt deze persoon het snel op en doet alles goed.”

Guus Peters - CFO
www.protifarm.com

Proti-Farm Holding NV

“Bij Protifarm zijn we actief in een duurzame en snelgroeiende markt; door de snelle groei is ook de organisatie volop en blijvend in ontwikkeling. Deze dynamiek vraagt inzetbaarheid op verschillende kennisgebieden en processen van onze mensen, ook op financieel gebied. Wij zochten een partner om goede krachten aan te kunnen reiken en iemand die ons snel en flexibel kon helpen. Via ons netwerk kwamen wij in gesprek met Finanxe en dat gaf snel een prettige klik. Het contact met Finanxe is er wanneer het nodig is en op een prettige manier. De Finanxe professionals die bij ons werken (en werkten) zijn op een goede manier deel geworden van onze bedrijfsvoering en ons team. Een extra pluspunt is dat ze ook hun weg weten te vinden binnen het Finanxe netwerk, waardoor ze extra expertise kunnen ‘aanboren’ wanneer het nodig is. Mede hierdoor zijn we in staat geweest om niet alleen te kunnen varen op de expertise van de collega zelf, maar ook op de extra expertise die zij konden benaderen. In ons geval zijn we, als een relatief jonge organisatie, in staat om buiten het eigen ervaringsgebied wat relevante kennis en ervaring op te halen.” 

Jeroen Troost - Group Controller
www.dunlopboots.com

Dunlop Protective Footwear

“Een prettige samenwerking met een succesvolle uitkomst. Inmiddels zijn onze tweede en derde collega via Finanxe gestart, dat geeft wel aan dat we hartstikke tevreden zijn. De vernieuwende aanpak helpt, denk ik. Persoonlijk, enthousiast en met een leuk achtergrondinterview bij de vacature. We waren eerst wat sceptisch, ‘waarom gaan ze niet gewoon zoeken?’, maar inmiddels zijn we fan. Als je zelf enthousiast bent kun je het ook overbrengen op kandidaten. Zo werkt het.”

Elwin Roelfsema - Directeur
www.rusthoven.com

Machinefabriek Rusthoven

‘’Het succes achter de samenwerking met Finanxe komt omdat ze de situatie goed hebben aangevoeld en ontzettend scherp waren op wat we als bedrijf nodig hadden. Uiteraard speelt een klein beetje geluk ook mee, maar zowel de Professional voor tijdelijke ondersteuning als de Professional voor de vaste rol pasten goed bij waar we naar op zoek waren.’’

Gerben Posthumus - Finance Manager
www.thermofisher.com

Thermo Fisher Scientific

"Na mijn promotie als Finance Manager had ik een vervanger nodig voor de positie die ik voorheen invulde. Zodoende kwam ik bij Finanxe terecht. Ik heb het contact als heel prettig ervaren. Doorslaggevend voor mijn keuze in Finanxe is het snel kunnen schakelen in combinatie met het voorstellen van bekwame finance professionals. Vaak heb je een tijdelijke kracht op een korte termijn nodig en dat kunnen jullie faciliteren. De finance professional die destijds mijn rol heeft overgenomen, heeft een juiste manier van werken en contactleggen. Al met al ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van Finanxe”

Riny Zweers - Concerncontroller
www.jados.nl

Jados

“Op het moment dat ik Finanxe leerde kennen lag er geen concreet vraagstuk. Maar, als iemand een positieve indruk achterlaat dan onthoud je dat. Er werd niet gepusht en de communicatie was altijd open, eerlijk en transparant. Dat waardeer ik. Als het lijntje er ligt gaat de gunfactor spelen wanneer het moment daar is. Finanxe vond voor ons een uitstekende interim Power-BI specialist die een fantastisch dashboard opleverde. We zijn zeer tevreden over het proces én het eindresultaat.”

Nienke Casteleijn - HR Businesspartner Huhtamaki
www.huhtamaki.com

Huhtamaki

“Inmiddels zijn via Finanxe vier collega’s bij ons gestart, dat geeft wel aan dat ze over het juiste netwerk beschikken. Ik werk graag met gespecialiseerde bureaus, de kennis van het vakgebied maakt dat je snel op het goede spoor zit. De kracht van onze relatie met Finanxe is de openheid en transparantie. Dat schakelt prettig. De consultants zijn niet pusherig. Als er wat nodig is dan weten we elkaar te vinden.”

Jeroen Straathof - CFO
www.ridder.com

Ridder Group

De afgelopen jaren heeft Finanxe meerdere nieuwe collega’s voor ons gevonden, vast en interim. Finanxe weet goede kandidaten voor te stellen die echt bij onze organisatie passen. De zorgvuldige manier waarop ze met kandidaten omgaan onderscheidt Finanxe van andere partijen. Als jij goed contact hebt met je mensen weet je wat ze kunnen en willen. En daarmee vind je voor organisaties zoals wij precies de juiste collega.

Nannet Aarts - Controller
www.veluwseonderwijsgroep.nl

Veluwse Onderwijsgroep

Gemoedelijk, laagdrempelig en niet pushen. Dat zijn de woorden die bij mij opkomen als ik ons contact met Finanxe omschrijf. Via LinkedIn waren we al een aantal jaren verbonden en toen wij concreet een interim collega zochten heb ik bij Finanxe en een aantal andere bureaus een verzoek neergelegd. Er volgde een persoonlijk gesprek en daarin viel mij vooral op dat interim financial Arjen veel ruimte en regie kreeg. Hij kon echt onderzoeken of onze organisatie en deze functie bij hem passen en zichzelf laten zien. Dat gaf mij als klant veel vertrouwen, er werd niet gepusht. Finanxe heeft onze behoefte goed uitgevraagd en een zeer gewaardeerde interim collega gevonden.

Marie Hartmann - Adviseur P&O
www.domesta.nl

Domesta

Op onze afdeling bedrijfsceconomische zaken hadden wij extra ondersteuning nodig in verband met piekdrukte. We hebben prettig met Finanxe samengewerkt en goede interimmers kunnen inzetten. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en ik stel de directe communicatie op prijs. 

Ik heb de indruk dat Finanxe voortdurend op zoek is naar nieuwe talenten. Dat is ook voor ons een goede zaak want hoog opgeleide financials zijn op dit moment moeilijk te vinden.

Jan Schippers - Hoofd Administratie
www.oim.nl

OIM Orthopedie

Het contact met Finanxe is laagdrempelig en ik kan goed met ze sparren. De consultants zijn echt goed op de hoogte van de arbeidsmarkt. Ze voorspelden vooraf dat niet de juiste kandidaten op de door ons uitgezette vacature ‘Hoofd administratie’ zouden reageren en dat bleek ook het geval. Finanxe begreep goed wat wij nodig hadden en stelde passende kandidaten voor met een goed CV. Uiteindelijk hebben we dan ook voor een van deze kandidaten gekozen! 

Jan Willem Venema - HR Business partner
www.covestro.com

Covestro

Omdat onze vaste recruitment partner niet de juiste persoon kon vinden, heb ik Finanxe ingeschakeld. Finanxe vond al heel vlot de juiste kandidaten, die exact voldeden aan onze criteria. Er werd snel gehandeld en er is een uitstekende match gemaakt: de geplaatste kandidaat past heel goed bij onze organisatie.

De samenwerking heb ik als constructief en prettig ervaren. Uiteindelijk gaat het mij om een goede prijs-kwaliteitverhouding en verwacht ik dat het proces soepel wordt doorlopen, dat afspraken worden nagekomen. Ik werk het liefst samen met partners / vaste leveranciers, waarmee je een band opbouwt. Op die manier begrijpen ze de organisatie en weten ze wat wij zoeken. Aan Finanxe merkte ik dat ze een samenwerking voor de lange termijn op prijs stellen.

Arjen van der Wal - HR-manager Veenendaal & people development manager metal NL
www.ardaghgroup.com

Ardagh

Voor onze fabriek in Veenendaal zochten we in samenwerking met een aantal gerenommeerde, landelijk opererende bureaus al enige tijd naar een Plant Controller. Zij konden niet de juiste kandidaat voor ons vinden en het begon echt een hoofdpijndossier te worden. We beseften ons dat we het schaap met de vijf poten zochten, maar toen Finanxe voor ons op zoek ging kwamen ze toch direct met onze gedroomde kandidaat. Het kan een toevalstreffer zijn, maar ik denk zelf dat Finanxe daadwerkelijk goed luisterde en keek naar welk type wij zochten. Daarnaast hebben ze snel geschakeld en was Finanxe flexibel door bijvoorbeeld ook ’s avonds af te spreken. Dat soort dingen maken het verschil. Recruitment is een vak apart en ik ben buitengewoon tevreden over de dienstverlening van Finanxe.

Erwin Westerveld - Manager Finance & Control
www.vitens.nl

Vitens

Ik heb met heel veel detacherings- en inleenorganisaties contact. Het draait om de persoonlijke klik die je hebt met een consultant. Als diegene daarnaast de optimale combinatie kan maken tussen het type bedrijf en type kandidaat dan ben ik tevreden. Bij de eerste procedure leverde Finanxe de juiste kandidaten dus bij volgende procedures wist ik ze te vinden!

Het snelle schakelen van Finanxe en de flexibiliteit in contractvormen maken hun inzet voor ons praktisch toepasbaar. De lokale verankering vind ik daarnaast erg belangrijk, de contacten die ze hebben met kandidaten in onze omgeving. 

Joke van der Worp - Manager financien & ondersteuning
www.woonborg.nl

Woonborg

Bij Woonborg zochten we een medewerker planning & control. Onze inzet was om de werving zelf uit te voeren, maar er kwamen niet voldoende passende reacties op deze vacature. Finanxe kon ons vervolgens aan twee goede kandidaten voorstellen en één daarvan is nu onze collega. Finanxe heeft een goede inschatting gemaakt van de kandidaat die wij zochten. Daarnaast waardeer ik het prettige persoonlijke contact en is Finanxe onderscheidend wat betreft snelheid. De vlotte communicatie en het snelle schakelen maakten dat de procedure soepel verliep.

 

Trijntje Hummel - Controller
www.rademakersgieterij.com

Rademakers Gieterij

Voor onze financiële afdeling waren we met spoed op zoek naar ondersteuning. De aanvraag stond al bij meerdere partijen uit zonder resultaat.  Finanxe heeft snel geschakeld en daar was ik heel erg blij mee. Ze leverden snel CV's en een van deze kandidaten is inmiddels bij ons aan de slag. De consultants van Finanxe denken mee,  vragen goed uit waar de echte behoefte ligt en luisteren 'tussen de regels door'. Ik had een bepaald profiel in gedachten maar uiteindelijk is een kandidaat met een heel ander profiel gestart. Achteraf ben ik heel blij met wat ik nu aan ondersteuning heb.
 

Yvette Dijkshoorn (YD-effect.nl) - Business Consultant

RELCO Europe

Bij RELCO waren we op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega, liefst iemand die binnen 1,5 maand kon starten. Dat is natuurlijk erg snel, maar Finanxe was bereid de deadline na te streven en heeft deze ook behaald. Ik vind het prettig dat de consultants van Finanxe de functies echt begrijpen. Een vacature is bij hen meer dan een standaard lijstje met werkzaamheden. Ze vragen door naar wat voor persoon je precies nodig hebt en snappen dat niet iedere financiële functie hetzelfde is.

Pieter Vonk - Teamleider Accounting
www.vwpfs.nl

Volkswagen Pon Financial Services

De samenwerking met Finanxe ervaar ik als bijzonder prettig. Finanxe communiceert direct en kan snel schakelen. Binnen een paar dagen was het rond, daar houd ik van. Ik heb contact met diverse bureaus maar Finanxe onderscheidt zich door transparantie, duidelijkheid en korte lijnen. Afspraak is afspraak. Bovendien hebben ze een kandidaat geleverd waarover we buitengewoon tevreden zijn!

Gert Tjalsma - Hoofd Administratie
www.energiewacht.nl

Energiewacht Groep

Bij Energiewacht Groep zochten we een medewerker crediteuren die in een korte periode kon worden ingewerkt en die hebben we via Finanxe gevonden. ‘We staan achter de kandidaten die we aanbieden’, werd er door Finanxe gezegd, en dat is ook wel gebleken. Voor ons is het prettig dat er een goede preselectie werd gemaakt.

De samenwerking verliep uitstekend, we hebben voorafgaand een prettig gesprek gehad en de communicatie per e-mail verliep prima. Ook de website voor fiattering van uren werkt perfect. Bij Finanxe is de kwaliteit van de dienstverlening gewoon goed, zoals het hoort te zijn.

Klaas de Haan - Controller
www.osg-sevenwolden.nl

Sevenwolden

Bij Sevenwolden zochten we onlangs een senior administrateur. We waren erg blij dat Finanxe reageerde op onze oproep op LinkedIn. De samenwerking met Finanxe hebben we als plezierig ervaren, met name de korte communicatielijnen. Je kunt altijd direct bij je vaste contactpersoon terecht. Finanxe is proactief en heeft goede kandidaten in haar bestand, die aan ons profiel voldoen.

Janneke Pouwels - Secretaresse - Wansink & Partner
www.wansink-partner.nl

Wansink & Partner

In 2015 hebben wij voor het eerst samengewerkt met Finanxe. Wij hebben deze samenwerking als zeer positief ervaren en wij hebben er een hele fijne collega aan overgehouden.
Onze ervaring is dat Finanxe erg flexibel en meedenkend is en dat zijn voor ons grote pluspunten. Daarnaast is de communicatie met Finanxe ook erg prettig. Het contact wordt goed onderhouden en wij worden tussentijds van alles op de hoogte gehouden, iets wat wij erg waarderen in een samenwerkingspartner.

Rolien Woudberg - Personeelsadviseur - ZZWD
www.zzwd.nl

ZZWD

Een goed advies en een juiste match is wat je kan verwachten van Finanxe. Wij hebben Finanxe gevraagd mee te denken in de toekomstige inrichting van control en financieel beheer binnen ZZWD.

Finanxe dacht met ons mee, stelde kritische vragen. Finanxe gaf ons verschillende opties in overweging, maar ook een concreet en onderbouwd advies vanuit hun deskundigheid. Finanxe heeft vervolgens voor ons de juiste match gemaakt en inmiddels is onze nieuwe collega een aantal maanden naar volle tevredenheid bij ons aan het werk.

Foelien Iedema - Human Resources
www.oosterhof-holman.nl

Oosterhof Holman

Normaalgesproken vullen wij zelf onze vacatures in, maar voor een groter aanbod aan kwalitatieve kandidaten hebben we Finanxe ingeschakeld. Ik vond het prettig dat de consultants van Finanxe voorafgaand aan de procedure langskwamen om een beeld te krijgen van ons bedrijf en vraagstuk. Dit maakte dat ze echt doorhadden wat voor persoon wij zochten, de voorgestelde kandidaten pasten dan ook allemaal goed bij ons bedrijf. Finanxe heeft daarmee de gewenste kwaliteit geleverd, er gaat een nieuwe collega bij ons starten waar we veel vertrouwen in hebben. 

Eva van der Veeken - General Manager
www.autotrust.nl

Autotrust

Ik houd van doen waar het om gaat en dat doen ze goed bij Finanxe. Ze zijn professioneel zonder dat daar een hele poespas van gemaakt wordt. Flexibiliteit, snel schakelen en korte lijnen zijn zaken die ik bij de samenwerking Finanxe ervaren heb.   

Finanxe is laagdrempelig en heeft ondernemerschap in zich. Ik denk dat ze goed weten wat voor type persoon bij hun opdrachtgevers past. 

Edwin Kool - Business Controller
www.kalsbeek.net

Kalsbeek

De snelheid van Finanxe vind ik een belangrijk positief punt. Daarnaast leverde Finanxe de best passende kandidaat. De samenwerking was prima, de interactie, het persoonlijke contact heb ik als positief ervaren. 

Henk Hokse - Partner Assurance - EY Zwolle
www.ey.com

EY Zwolle

Het mooiste vind ik dat Finanxe 'out of the box' denkt, buiten de gebaande paden. Er is oog voor diversiteit, dat vind ik belangrijk. Finanxe zoekt breed en ze laten me diverse profielen zien, een ander type mensen dan je in eerste instantie verwacht. Bijvoorbeeld iemand die de overstap van accountancy naar bedrijfsleven gemaakt heeft maar toch terug gaat. Dat is bijzonder en dat soort mensen passen goed bij ons! Ik doe nu een paar jaar zaken met Finanxe en dat bevalt erg goed. Als er een vacature vrij komt duikt Finanxe er gelijk bovenop. Ze zijn superfanatiek en die gedrevenheid waardeer ik zeer.

Fieke Kolk - Senior Financieel Medewerker
www.coda-apeldoorn.nl

Coda

Onze controller had positieve ervaring met Finanxe in Groningen dus toen we in Apeldoorn tijdelijk een financiële kracht zochten hebben we Finanxe Zwolle ingeschakeld. Inmiddels heeft Finanxe twee collega’s voor ons gevonden en beide keren beviel dat goed. Het is prettig dat ze zich verdiepen in onze organisatie, wat we zoeken en wat we niet zoeken. Wij zijn tevreden!

Roelie Lubbers - Hilbrands - Partner, drs. RA - Deloitte
www2.deloitte.com

Deloitte

Transparant, eerlijk en snel, zo kan ik Finanxe omschrijven. We zochten acuut een aantal nieuwe medewerkers en ik kreeg bij Finanxe gelijk reactie en een aantal CV’s. Het contact met Finanxe is goed, ze handelen snel en denken mee. Ook de communicatie rond een procedure verloopt vlot, dat is fijn voor ons, maar zeker ook voor kandidaten.

Robert L’Herminez - Teamleider Operations
www.lacent.nl

Lacent

We hebben Finanxe ingeschakeld omdat we een aantal nieuwe medewerkers zochten. Finanxe is een betrokken partij. Ze hebben goed geluisterd naar wat wij zoeken en hebben vanaf het eerste moment kandidaten aangeleverd die voldoen aan ons gewenste profiel. Finanxe schakelt snel en communiceert duidelijk. Ze zijn makkelijk benaderbaar en er zijn korte lijntjes. Finanxe is gedreven om de goede kandidaten te leveren en ze komen afspraken na. Ze doen wat ze beloven en daar hecht ik zelf veel waarde aan.

Willy Elsinga - P&O Officer

Antonius zorggroep

We hebben Finanxe ingeschakeld omdat er bij Antonius zorggroep meerdere vacatures openstonden die we zelf moeilijk konden invullen. De samenwerking was prima. Finanxe onderscheidt zich doordat ze volhardend blijven zoeken in een markt waar het lastig is om geschikte kandidaten te vinden. Ondanks die krapte in de markt wisten zij ons steeds kandidaten voor te stellen waardoor de vacatures uiteindelijk zijn ingevuld, Finanxe weet ze dus wel te vinden!

Hans Boogers - Teamleider credit control
www.royalhaskoningdhv.com

Royal-haskoningDHV

Bij Royal HaskoningDHV waren we tijdelijk op zoek naar een credit controller. We hebben Finanxe een duidelijke opdracht gegeven, maximaal twee kandidaten die echt goed zijn en die voldoen aan ons profiel. En dat gebeurde, er werden twee goede personen voorgesteld en een van hen is bij ons aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het feit dat Finanxe de wens die wij hadden goed heeft kunnen vertalen naar een geschikte kandidaat. Het resultaat was goed en daar gaat het om.

Danielle Heijnen - Teammanager Planning & Control - Actium Wonen
www.actiumwonen.nl

Actium Wonen

Sterk punt van Finanxe vind ik dat ze goed luisteren naar wat er echt nodig is. De gedrevenheid van Finanxe zit ´m niet in het vinden van een kandidaat, maar het vinden van precies de juiste kandidaat. Bij Actium waren we op zoek naar een manager die het nieuwe team, ontstaan na een reorganisatie, zou kunnen vormen en bouwen. Een coach, een teambuilder en ook nog met de nodige financiële kennis. Geen gemakkelijke combinatie….maar Finanxe heeft deze collega gevonden!

Wilbert Eggenkamp - Concerncontroller - Cosis (fusieorganisatie van Promens Care en Novo)
www.cosis.nu

Cosis

Wat ik merk aan Finanxe is dat ze gedreven en ambitieus zijn. Ze zijn bezig een echt goed netwerk van mogelijke kandidaten op te bouwen. Ik kan merken dat Finanxe heel actief is op dit gebied.

Bij Cosis (voorheen Promens Care) plaatsen we vaak eerst zelf een vacature. Wanneer daar na een sollicitatieronde geen geschikte kandidaten uit komen schakelen we meerdere bureaus in. Inmiddels heb ik Finanxe meerdere keren gevraagd om een nieuwe medewerker voor ons te vinden. Dat heeft inmiddels geleid tot meerdere succesvolle matches. Ik vind het mooi dat Finanxe ook in een best moeilijke arbeidsmarktperiode kansen zien in de Finance markt!

Tom Boerema - Raad van Bestuur - EOC Scheepsverzekeringen
www.eoc.nl

EOC Scheepsverzekeringen

Finanxe heeft ons bijgestaan in de werving van een Financial controller. In een aantal persoonlijke gesprekken hebben ze ons ondersteund bij het opstellen van het zoekprofiel. Aansluitend heeft Finanxe een aantal goede kandidaten voorgesteld waaruit wij een uitstekende nieuwe financal controller hebben kunnen selecteren. Finanxe laat zich het beste omschrijven als professioneel, persoonlijk contact, ter zake kundig en snel.

Ybele van der Veen - Vestigingsmanager - Helder Onderwijs
www.helder-onderwijs.nl

Helder Onderwijs

Op samenwerking met Finanxe heb ik als positief ervaren. Helder Onderwijs verzorgt de (o.a. financiële) administratie van diverse onderwijsinstellingen. We zochten op korte termijn naar twee personeelsleden en Finanxe heeft daarvoor goede kandidaten voorgesteld. Mijn verzoek werd ingevuld op een voor mij uitstekende termijn!

Stefanie Stam - Manager HR - Mid Ocean Brands
www.midoceanbrands.com

Mid Ocean Brands

Hoe prettig is het dat je met 1 telefoontje weet dat het geregeld wordt. Daarom streven we bij Mid Ocean Brands naar een duurzame samenwerking met een gespecialiseerde partij om onze financiële vacatures in te vullen. En die hebben we met Finanxe gevonden. Finanxe zorgt voor een goede afstemming met kandidaten en werkt op een hele prettige persoonlijke manier.

Finance is een apart vakgebied met een eigen taal, manier van werken en type mensen. Samenwerken met een gespecialiseerde partner als Finanxe is daarin erg fijn. Daarnaast weet ik uit ervaring hoeveel werk een werving- en selectieprocedure met zich meebrengt, Finanxe ontzorgt ons daarin. Finanxe presenteert kandidaten die in principe allemaal voldoen, wij hoeven alleen nog te kiezen wie het beste bij ons past.

Ilonka Hut - Personeelsfunctionaris - Score
www.scorenl.com

Score

Bij Score kwam een tijdelijke vacature vrij, vervanging in verband met ziekte. Ik heb Finanxe gebeld en het probleem voorgelegd, gevraagd of ze iets voor ons konden betekenen. De procedure werd vrij snel opgestart en ik kreeg een aantal goede CV’s toegestuurd. Daaruit hebben we een keuze kunnen maken en inmiddels is onze nieuwe collega gestart!

Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Met name de vlotte behandeling van de aanvraag vond ik plezierig. Finanxe is een specialistisch bureau, dat merk je doordat ze meedenken, direct goed inschatten wat je nodig hebt en je vlot passende CV’s te zien krijgt.

Calvin Qiu - CFO
tanatexchemicals.com

Tanatex Chemicals B.V.

“Het draait allemaal om ‘fit for purpose’. Finanxe luistert echt naar wat je als klant nodig hebt en biedt vervolgens een oplossing op maat. Ze investeren in de klantrelatie en dat vind ik heel waardevol. De consultants en interim financials laten commitment zien en komen niet met standaard oplossingen. Finanxe biedt jong talent een plek binnen haar organisatie en daar sta ik volledig achter. Tanatex is een bedrijf dat constant verandert en altijd in beweging is. Gemotiveerde young professionals die zich willen ontwikkelen passen daar heel goed bij. Met Björn en Ingeborg hebben we kennis in huis gehaald die we nog niet hadden. Beide collega’s hebben hun werk fantastisch gedaan en ik ben heel blij  met deze samenwerking.”

Annette van den Born - HR adviseur
www.nnpc.nl

NNPC

Ik kwam in contact met Finanxe via internet. Voor onze afdeling Finance waren wij op zoek naar ondersteuning voor de financieel medewerker. Naast het ondersteunen lag ook een spoedklus klaar. Binnen een paar dagen hadden wij 3 CV’s  en een van deze kandidaten is 2 weken later bij ons aan het werk gegaan. Het eerste gesprek was prettig en de samenwerking verloopt goed. Wat mij aanspreekt is de snelheid in reactie, de duidelijke communicatie en een goede selectie van kandidaten.