GroepsfotoFD

Persbericht: Finanxe promoveert bij de uitreiking van de FD Gazellen Award: vorig jaar zilver, dit jaar Goud!

8 november 2019

UitreikingAwardVolgens het FD is de stad Groningen een goede voedingsbodem voor snelgroeiende bedrijven. Bijna de helft van de FD Gazellen uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe is in de Groningse hoofdstad gevestigd, zo bleek tijdens de tweede regio-uitreiking van de FD Gazellen 2019. En dat kan Martijn Bakker, directeur van Finanxe Management, alleen maar beamen. Finanxe Management ging er in de categorie middelgroot (€2 mln tot €10 mln) met de Gouden Gazelle vandoor. Daarmee maakt de aanbieder van tijdelijke businesscontrollers en andere financiële specialisten promotie, nadat het vorig jaar nog de Zilveren Gazelle in de wacht sleepte.

Volgens directeur Martijn Bakker hét bewijs dat de omslag van aanbieder van flexibele arbeid naar interim-bureau voor financials zijn vruchten afwerpt: 

FINANCIËLE SPECIALISTEN ZIJN ENORM LASTIG TE VINDEN’, ZEGT HIJ. ‘DOOR ZE IN VASTE DIENST TE NEMEN, KUNNEN WE ONZE MENSEN ZELF ONTWIKKELEN EN ZE BIJ DIVERSE ORGANISATIES INZETTEN. EN ZO EEN STERK MERK BOUWEN.

Kenmerkende werkwijze 

Finanxe bemiddelt finance professionals. Zes jaar geleden werd de organisatie in Groningen opgericht. De werkwijze van de arbeidsmarktspecialist kenmerkt zich door regionale betrokkenheid. Eigenaar Martijn Bakker: “De kern van het droomplaatje waar we zes jaar geleden mee begonnen staat nog steeds overeind. Een regionaal gefocust bemiddelingsbureau gericht op financials, dat laagdrempelig, persoonlijk en resultaatgericht is.” Sinds de oprichting weet Bakker in de concurrerende markt zijn jonge onderneming flink te laten groeien. Al snel volgden kantoren in Zwolle, Utrecht, Arnhem en per 1 januari komt daar nog een vestiging bij. Aan ambitie geen gebrek: “Het vak verandert en er zijn talloze invloeden van buitenaf, maar die gaan ons juist verder helpen in onze missie: we worden de beste en leukste arbeidsmarktspecialist in finance."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Bakker  of telefonisch 06 28 77 63 01 
of met Marion Kok  of telefonisch 06 53 59 37 30