Headers website nieuwe stijl (1)

Finance Professional 

maak jij het verschil?

Wil jij als interim finance professional het verschil maken bij gerenommeerde organisaties Nederland? Ben jij op zoek naar werk dat uitdaagt en inspireert? Dan zijn wij op zoek naar jou. Finanxe is specialist in bemiddeling van HBO en WO finance professionals. We zijn een energieke en gedreven organisatie, vol ervaring en met een passie voor financieel talent!

Finanxe wil de beste en leukste (arbeids)-intermediair worden, zijn en blijven binnen de wereld van finance professionals. We werken op een vooruitstrevende manier om onze collega's en opdrachtgevers verder te helpen. We maken dit passend binnen de huidige tijdsgeest: kwalitatief, verbindend en duurzaam. Gericht op morgen en overmorgen om klaar te zijn voor de toekomst.

Onze ambities zijn groot. We zijn specialisten, bieden kwaliteit, zijn een fijne werkgever en (business) partner. We creëren een plek waar het leuk en bijzonder is en waar kennis en kunde te vinden is.

 

 

Wat kun je verwachten?

 • Je werkt bij verschillende toonaangevende organisaties aan uitdagende tijdelijke opdrachten. Van middelgroot MKB tot multinational, in onder andere; productie, healthcare, onderwijs, handel, industrie en zakelijke dienstverlening. De opdrachten wisselen van finance & accounting, reporting en controlling tot (internal) audit. 
 • ​Je komt bij Finanxe in dienst. Alle voordelen van een contract en daarnaast: een diversiteit aan uitdagende opdrachten, opleidingen en trainingen en een relevant netwerk. Jij speelt de hoofdrol. Is specialisatie je wens? Een bepaald vakgebied of een bepaalde branche? Er is veel mogelijk.
 • Je krijgt toegang tot onze FINANXE ACADEMY Waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen en kennis en kunde tot je beschikking hebt door middel van E-learnings en Xperiences. 
 • Naast dat er hard wordt gewerkt, vinden we ontspanning belangrijk. Je kunt dan ook regelmatig deelnemen aan leuke uitjes met je Finanxe collega's. 
 • Ons ideaalplaatje is een long-term commitment waarbij we samen talloze mooie projecten uitvoeren. Je bent mede ambassadeur van Finanxe, onze eigen collega, werkzaam bij onze opdrachtgevers.

Finance Professionals aan het woord:

Issey Tsuneta vierkantIssey Tsuneta, interim professional bij Finanxe

Voordat ik bij Finanxe startte heb ik bijna 7 jaar bij een Big Four accountantskantoor in de controlepraktijk gewerkt, eerst als assistent en later als controleleider. Het leukste vind ik dat ik nu op een nieuwe manier met cijfers bezig ben. Als controlerend accountant controleerde ik de jaarrekening op een, gevoelsmatiger, hoger niveau, wat ik nu doe is veel gedetailleerder. Het geeft nieuwe inzichten, bijvoorbeeld over hoe je met de administratie om kunt gaan, hoe je het beheerst en uiteindelijk ook hoe je het leest. Ik heb mijn registeraccountant-titel (RA) behaald en  wil de komende jaren doorgroeien in de richting van een rol als business- of financial-controller of internal auditor bij een mooi bedrijf in de regio.

Janneke Boersma - Interim Finance ProfessionalJanneke Boersma, interim professional bij Finanxe

In september 2016 ben ik gestart als interim professional bij Finanxe. En dat bevalt goed! Ik heb zeven jaar in de accountancy gewerkt en in 2014 de stap naar het bedrijfsleven gemaakt. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te doen en te leren. Het projectmatige komt terug als je op interimbasis werkt en daarom ben ik heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ik vind het een uitdaging om me constant te verdiepen in nieuwe materie en ik hoop bij elk bedrijf een bepaalde toegevoegde waarde te bieden, elk bedrijf een stukje mee te helpen. Ik ben constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil mezelf altijd ontwikkelen, daar haal ik de meeste energie uit. En daarom vind ik het zo leuk om als interim professional aan de slag te zijn!

Jij maakt als Interim Professional het verschil!

Martijn Bakker - Directeur

"Finanxe gelooft in talent. De zoektocht naar echt talent is ons vak en daar zijn we goed in. De ambities en wensen van onze professionals nemen een belangrijke plaats in. Met uitdagende opdrachten, opleidingen en trainingen boeien we onze finance professionals. We zijn trots op ze! Het zijn onze eigen collega's die op interim basis bij onze klanten direct en allround inzetbaar zijn. We streven ernaar om gezamenlijk mooie en uitdagende opdrachten te realiseren en onze professionals te begeleiden in hun ontwikkeling  door middel van onze Academy".

 

Martijn Bakker

Wij zoeken

 • Jij hebt de x-factor in financieel talent! Je durft je hoofd boven het maaiveld uit te steken en je kunt pieken op het juiste moment. Jij haalt van nature 100% uit jezelf en uit je omgeving
 • Je hebt een HBO of WO accountancy, controlling, bedrijfskunde of bedrijfseconomie afgerond
 • Je hebt gedegen ervaring binnen de accountancy of binnen een FSSC of andere complexe financiële omgeving
 • Je bent van nature proactief en communicatief sterk

Jij krijgt

 • Een uitdagende, dynamische loopbaan bij een professionele en informele werkgever
 • Uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties
 • Toegang tot de Finanxe Academy
 • Een jaarcontract met de intentie tot een langdurige samenwerking
 • Mogelijkheid tot opleiding en een relevant netwerk
 • Een marktconform salaris en representatieve lease auto
 • A great place to work!

Wil jij als Finance Professional aan de slag? Stuur ons je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. Meer informatie? Neem contact met ons op.

 

SOLLICITEER DIRECT