Website - voor opdrachtgevers 11

Finance Professional 

Together we make the future count.

Wil jij als interim finance professional het verschil maken bij gerenommeerde organisaties Nederland? Ben jij op zoek naar werk dat uitdaagt en inspireert? Dan zijn wij op zoek naar jou. Finanxe is specialist in bemiddeling van HBO en WO finance professionals. We zijn een energieke en gedreven organisatie, vol ervaring en met een passie voor financieel talent!

We werken op een vooruitstrevende manier om onze collega's en opdrachtgevers verder te helpen. We maken dit passend binnen de huidige tijdsgeest: kwalitatief, verbindend en duurzaam. Gericht op morgen en overmorgen om klaar te zijn voor de toekomst.

Onze ambities zijn groot. We zijn specialisten, bieden kwaliteit, zijn een fijne werkgever en (business) partner. We creëren een plek waar het leuk en bijzonder is en waar kennis en kunde te vinden is.

 

 

 

Wat kun je verwachten?

 • Je werkt bij verschillende toonaangevende organisaties aan uitdagende tijdelijke opdrachten. Van middelgroot MKB tot multinational, in onder andere; productie, healthcare, onderwijs, handel, industrie en zakelijke dienstverlening. De opdrachten wisselen van finance & accounting, reporting en controlling tot (internal) audit. 
 • ​Je komt bij Finanxe in dienst. Alle voordelen van een contract en daarnaast: een diversiteit aan uitdagende opdrachten, opleidingen en trainingen en een relevant netwerk. Jij speelt de hoofdrol. Is specialisatie je wens? Een bepaald vakgebied of een bepaalde branche? Er is veel mogelijk.
 • Je krijgt toegang tot onze FINANXE ACADEMY Waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen en kennis en kunde tot je beschikking hebt.
 • Naast dat er hard wordt gewerkt, vinden we ontspanning belangrijk. Je kunt dan ook regelmatig deelnemen aan leuke uitjes met je Finanxe collega's. 
 • Ons ideaalplaatje is een long-term commitment waarbij we samen talloze mooie projecten uitvoeren. Je bent mede ambassadeur van Finanxe, onze eigen collega, werkzaam bij onze opdrachtgevers.

Finance Professional aan het woord:

Issey Tsuneta vierkantIssey Tsuneta, interim professional bij Finanxe

Voordat ik bij Finanxe startte heb ik bijna 7 jaar bij een Big Four accountantskantoor in de controlepraktijk gewerkt, eerst als assistent en later als controleleider. Het leukste vind ik dat ik nu op een nieuwe manier met cijfers bezig ben. Als controlerend accountant controleerde ik de jaarrekening op een, gevoelsmatiger, hoger niveau, wat ik nu doe is veel gedetailleerder. Het geeft nieuwe inzichten, bijvoorbeeld over hoe je met de administratie om kunt gaan, hoe je het beheerst en uiteindelijk ook hoe je het leest. Ik heb mijn registeraccountant-titel (RA) behaald en  wil de komende jaren doorgroeien in de richting van een rol als business- of financial-controller of internal auditor bij een mooi bedrijf in de regio.

 

Jij maakt als Interim Professional het verschil!

Martijn Bakker Martijn Bakker - Directeur

"Finanxe gelooft in talent. De zoektocht naar echt talent is ons vak en daar zijn we goed in. De ambities en wensen van onze professionals nemen een belangrijke plaats in. Met uitdagende opdrachten, opleidingen en trainingen boeien we onze finance professionals. We zijn trots op ze! Het zijn onze eigen collega's die op interim basis bij onze klanten direct en allround inzetbaar zijn. We streven ernaar om gezamenlijk mooie en uitdagende opdrachten te realiseren en onze professionals te begeleiden in hun ontwikkeling  door middel van onze Academy".

Wij zoeken

 • Je hebt een HBO of WO accountancy, controlling, bedrijfskunde of bedrijfseconomie afgerond
 • Je hebt gedegen ervaring binnen de accountancy of binnen een FSSC of andere complexe financiële omgeving
 • Je bent van nature proactief en communicatief sterk

Jij krijgt

 • Een uitdagende, dynamische loopbaan bij een professionele en informele werkgever
 • Uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties
 • Toegang tot de Finanxe Academy
 • Direct vast contract
 • Mogelijkheid tot opleiding en een relevant netwerk
 • Een marktconform salaris en representatieve lease auto
 • A great place to work!

Wil jij als Finance Professional aan de slag? Stuur ons je CV en motivatie en wij nemen contact met je op. Meer informatie? Neem contact met ons op.

 

SOLLICITEER DIRECT