Website - over finanxe 1

We are finanxe

De beste én leukste in finance

Wij zijn Finanxe

De beste én leukste in finance

Een bruisende community van talenten en steengoede professionals in de finance. Bij ons groei je sneller. Hier zet je de volgende stap in je carrière. Van young talents tot leiders die de toekomst bepalen. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop. 

Samen maken we het verschil bij de mooiste opdrachtgevers. Hier maken we impact door iedere dag keiharde waarde toe te voegen. Als professional en als mens. Met het vermogen om verder te denken en te gaan. Daarom zijn wij de beste. En ondertussen maken we finance nog leuk ook. 

De beste en leukste klanten zoeken de beste en leukste mensen.

 

 

Wat wij doen.

Samen maken we het verschil

Finanxe bemiddelt startend talent tot de ervaren finance professional in zowel specialistische als management rollen. Wij leveren 'maatwerk' oplossingen, tot aan de invulling van grotere capaciteitsvraagstukken. Wij werken aan zowel interim vraagstukken als W&S oplossingen.  

Onze Academy zorgt voor de beste opleidingstrajecten, helemaal op maat. Daar kan je op rekenen.

Er gaat niets boven persoonlijk contact:

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

 

Onze overtuiging.

Mensen maken het verschil. Vooral als mensen samenwerken en elkaar inspireren. Daarom is het ook zo belangrijk om te blijven investeren in jezelf én in elkaar.

Sinds 2013 zijn onze ambities groot. We zijn specialisten, bieden kwaliteit, zijn een fijne werkgever en (business) partner. We creëren een plek waar het leuk is en waar kennis en kunde te vinden is. Want alleen dan kun je de beste zijn. Iedereen voegt op zijn/haar eigen unieke manier iets toe aan onze community. Want wij geloven in mensen. Ieder mens zit vol talent en creativiteit. Als je in je kracht staat, ga je stralen. Zonder twijfel. Dan steek je met kop en schouders boven de rest uit. Die mensen, dat zijn Finanxe mensen.

Together, we make the future count. 


 

Onze kernwaarden:

Being the best counts.

Wij willen de beste zijn. In alles wat we doen. We gaan altijd voor het maximale resultaat.

Having fun counts.

Wij doen alles voor een positieve vibe. Werken moet leuk zijn. En dat is het bij ons.

Personality counts.

Wij geloven in de kracht van karakter. Aandacht hebben voor elkaar en ambitie tonen. Altijd gefocust op de persoon. Want mensen maken het verschil.

Exploring counts.

Waar iedereen links gaat, durven wij rechts te gaan. Wij verdiepen ons constant in nieuwe kansen en ontwikkelingen.

Zo blijven wij als koplopers gefocust op kansen in de toekomst.

Headers website nieuwe stijl  (1)