Website  Header (4)

We are finanxe

your personality counts

Wie wij zijn.

We are Finanxe

Een bruisende community van talenten en steengoede professionals in de finance. Bij ons groei je sneller. Hier zet je de volgende stap in je carrière. Van young talents tot leiders die de toekomst bepalen. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop. Onze Academy zorgt voor de beste opleidingstrajecten, helemaal op maat. Daar kan je op rekenen.

Samen maken we het verschil bij de mooiste opdrachtgevers. Hier maken we impact door iedere dag keiharde waarde toe te voegen. Als professional en als mens. Met het vermogen om verder te denken en te gaan. Daarom zijn wij de beste. En ondertussen maken we finance nog leuk ook. 

De beste en leukste klanten zoeken de beste en leukste mensen.

Wat wij doen.

Samen maken we het verschil

Finanxe bemiddelt startend talent tot de ervaren finance professional in zowel specialistische als management rollen. Wij leveren 'maatwerk' oplossingen, tot aan de invulling van grotere capaciteitsvraagstukken. Wij werken aan zowel interim vraagstukken als W&S oplossingen. 

 

We houden van persoonlijk contact:

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

 

Samen groei je sneller.

Let's grow together

Sinds 2013 zijn onze ambities zijn groot. We zijn specialisten, bieden kwaliteit, zijn een fijne werkgever en (business) partner. We creëren een plek waar het leuk en bijzonder is en waar kennis en kunde te vinden is. Dit alles kunnen wij waarmaken door samen als één team te functioneren. Iedereen voegt op zijn/haar eigen unieke manier iets toe aan onze community. Daardoor staan wij sterk en maken wij onze ambities waar. 

Groeien doen wij samen. Samen met onze professionals en opdrachtgevers. Wij kijken ernaar uit om die stap samen met jou te nemen.

 

Onze kernwaarden:

Being the best counts.

Wij willen de beste zijn. In alles wat we doen. We gaan altijd voor het maximale resultaat.

Having fun counts.

Wij doen alles voor een positieve vibe. Werken moet leuk zijn. En dat is het bij ons.

Personality counts.

Wij geloven in de kracht van karakter. Aandacht hebben voor elkaar en ambitie tonen. Altijd gefocust op de persoon. Want mensen maken het verschil.

Exploring counts.

Waar iedereen links gaat, durven wij rechts te gaan. Wij verdiepen ons constant in nieuwe kansen en ontwikkelingen.

Zo blijven wij als koplopers gefocust op kansen in de toekomst.