Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Over Finanxe

Finanxe gelooft in de X factor

Finanxe is specialist op het gebied van detachering, werving & selectie en freelance (zzp) bemiddeling van finance professionals. We zijn een energieke en gedreven organisatie met een ruime ervaring in recruitment van financieel talent. Onze eigen Finance professionals zijn direct en allround inzetbaar. Met daarnaast een uitgebreid kwalitatief netwerk binnen de sector, zijn wij in staat om voor elk financieel capaciteitsvraagstuk de oplossing te bieden. 

Samen is niet alleen - Slogan Finanxe

Finanxe bemiddelt startend talent tot de ervaren finance professional in zowel specialistische als management rollen. Wij leveren 'maatwerk' oplossingen, tot aan de invulling van grotere capaciteitsvraagstukken op de volgende gebieden:

  • Accounting
  • Reporting & Consolidation
  • Financial Control
  • Business Control
  • Audit en Advisory

Samen is niet alleen

Onze ambities zijn groot. We zijn specialisten, bieden kwaliteit, zijn een fijne werkgever en (business) partner. We creëren een plek waar het leuk en bijzonder is en waar kennis en kunde te vinden is.

Een organisatie waar trots, vertrouwen en geborgenheid de basis vormen. We hebben een 'topsport' mentaliteit, lopen altijd een stap harder en blijven verbeteren, uitdagen en inspireren.

Een veel gehoorde uitspraak bij ons is 'Samen is niet alleen'. Ook groeien doe je samen, met nieuwe professionals en nieuwe opdrachtgevers. We kijken ernaar uit om die stap samen met jou te nemen.

 

Talent

Finanxe staat voor ‘talent’. Ieder mens, jong of oud, beschikt over unieke talenten. Wij zijn op zoek naar deze talenten, naar die mensen die hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken. Wij zien ze als een bron van inspiratie, waaraan anderen zich optrekken. Finanxe gelooft in de X-factor, het talent dat elk individu uniek maakt.

"Talent, gedrevenheid en persoonlijkheid maken de x-factor in financieel talent"

De zoektocht naar echt talent is ons vak en daar zijn we goed in. De ambities en wensen van onze professionals nemen een belangrijke plaats in. Met uitdagende opdrachten, opleidingen en trainingen boeien we onze Finanxe finance professionals. We dagen ze uit en bieden daarnaast een relevant netwerk, waarin iedereen zelf de hoofdrol kan en mag spelen. Om zo het verschil te maken!

Gedreven

Ondernemend en ambitieus. Finanxe wil de beste zijn in het bemiddelen van  financieel toptalent.  Wij doen wat we zeggen: we vinden de perfecte kandidaat voor onze klanten en de ideale baan voor onze professionals.

We geloven in de kracht van talent. Maar financieel talent alleen is niet genoeg. Wanneer je talent combineert met passie en plezier dan creëer je iets unieks. Die combinatie van talent, passie en plezier staat centraal binnen Finanxe. Het is onze drijfveer om elke dag weer vol energie aan de slag te gaan om het verschil te maken en uw ambities waar te maken.  

We staan 16/7 voor onze klanten en talenten klaar, want wie wil presteren moet ook rusten. Samen met u ondernemen en de top bereiken, het vraagt commitment en wij geven u die graag. 

Persoonlijk

Finanxe gelooft in persoonlijk contact en regionale betrokkenheid. We kennen de markt en weten wat er speelt.

Heb je als professional een ideale werkplek in gedachten? Jouw wens staat centraal en vanuit ons relevante netwerk vinden we voor jou de perfecte organisatie.

U zoekt een nieuwe collega voor uw finance afdeling? Wij zijn elke dag bezig met het actief recruiten van financieel talent, kennen de markt en maken voor u de 100% match.

De zoektocht naar talent slaagt alleen wanneer wij onze klanten leren kennen, wanneer we weten wat ze zoeken en waarom. We willen ons 'het verhaal' van een organisatie en functie eigen maken. Zo slagen we in onze missie: “Het vinden van het juiste talent“.