Contact  (4)

Controller gezocht voor Polyned

21 juli 2023

Alle blogs

Het is niet een naam die bij de meeste mensen gelijk een belletje doet rinkelen. Maar, toch kent iedereen hun producten. Polyned, gevestigd in Steenwijk, is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van luchthallen en overkappingen. Met een focus op de West-Europese markt en zelfs de Nederlandse Antillen, levert Polyned hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van hun klanten. 

We gaan in gesprek met Bart Stomphorst, CEO van Polyned. Van onderwijs tot energie en van de voedselindustrie tot detachering, als rasechte ondernemer heeft Bart veel werelden leren kennen. Hierdoor leerde hij dat het omvormen van bedrijven een belangrijk aspect is in het ondernemerschap. 

Het creëren van een aangename buitenomgeving

“We hebben best een aantal iconische producten gemaakt” vertelt Bart. “Het meest bekende product van onze hand zijn de witte overkappingen op Schiphol, maar we werken ook veel voor expo-activiteiten en de sportindustrie.”

In een tijd waarin mensen graag tijd buitenshuis willen doorbrengen, speelt Polyned een cruciale rol bij het creëren van aangename buitenomgevingen. Luchthallen en overkappingen bieden de perfecte oplossing wanneer activiteiten niet of niet langer in de open lucht kunnen plaatsvinden. Of het nu gaat om sportevenementen, festivals, beurzen, of andere activiteiten, de luchthallen en overkappingen van Polyned zorgen voor een comfortabele en beschermde ruimte waar mensen kunnen genieten van buitenactiviteiten, ongeacht het weer. 

Vind jij het leuk om je te ontwikkelen in Finance en wil je doorgroeien naar een allround rol? Ben jij lenig van geest, ambitieus en trek je graag de kar? Stap ook op de trein en reis mee naar de volgende fases in ons bedrijf.” 

Een ervaren team in een stimulerende omgeving

Polyned beschikt over een team van ervaren ontwerpers en technici die nauw samenwerken met klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Een bedrijf waarin ‘samen’ een keyword is bij het management. Als Controller heb je de kans om deel uit te maken van een groeiend bedrijf en bij te dragen aan zijn succes. Je krijgt de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische en stimulerende werkomgeving.

“Polyned is een heel uniek, creatief en bijzonder maakbedrijf zoals je maar weinig tegenkomt in Nederland.” 

Jouw taken als ‘hands on’ Controller

Als Controller ben je betrokken bij diverse financiële taken en heb je een hoop verantwoordelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van financiële rapportages, het beheren van budgetten, het uitvoeren van financiële analyses en het ondersteunen van de senior financiële professionals. Deze gevarieerde taken zorgen voor een uitdagende en leerzame ervaring, waardoor je je financiële kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Samenwerken en samen werken

Bart: “Wij hebben helemaal geen grote financiële afdeling. Sterker nog: wij proberen het juist klein te houden. We zoeken juist iemand die administratief goed onderlegd is, maar ook iemand die het leuk vindt om midden in de organisatie te staan.” Als Controller maak je deel uit van een multidisciplinair team en werk je nauw samen met professionals uit verschillende vakgebieden. Dit biedt je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden, van anderen te leren en gezamenlijk doelen na te streven. 

“Polyned heeft inmiddels meer dan 130.000 vierkante meter aan luchthal geplaatst, dat is dertien hectare!” 

Draag bij aan de groei van Polyned

Polyned is op zoek naar een sociale en enthousiaste Controller die wil bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons dynamische bedrijf. Als partner in het team krijg je de verantwoordelijkheid over de betrouwbare en tijdige financiële administratie, waaronder debiteuren-, crediteuren- en salarisadministratie. Daarnaast bewaak je de cash-flow, stel je financiële rapportages op en beheer je het budget. Als Controller bij Polyned krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een team van ongeveer tien professionals bij een dynamische organisatie met een duidelijke visie.

Bart: “Met jouw expertise help je Polyned bij het opstellen van de jaarrekening en onderhoud je contact met externe partijen zoals accountants en financiële specialisten, in binnen- en buitenland.”:

Kortom, waarom wil jij werken bij Polyned? Vanwege de groeimogelijkheden, uitdagende taken, innovatieve werkomgeving en de nadruk op teamwork! Sluit je aan bij ons team en groei mee met Polyned!”

Klik hier voor de vacature.

 

Gekozen foto Eefje vierkant


Interesse of vragen?
Neem contact op met:
Eefje Pol

06-25246202