Finanxe Jeanette Krins banner

Even voorstellen: Jeanette Krins

5 november 2020

Alle blogs

Vandaag heten we onze nieuwe collega Jeanette Krins welkom bij Finanxe. Als interim finance professional verwacht Jeanette veel te leren en veel te zien. Ze omschrijft zichzelf als een echte Bourgondiër en naast restaurants bezoeken met vrienden heeft ze de afgelopen jaren veel geklust. We stellen deze enthousiaste finance professional graag aan je voor via deze korte introductie!

.Finanxe Jeanette Krins GROOT

Naam: Jeanette Krins 

Leeftijd: 29

Woonplaats: Diepenveen

 

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

De afgelopen tijd stond voor mij in het teken van het verbouwen van ons huis. Na twee jaar klussen is het huis nu bijna klaar! Daarnaast ben ik gek op paardrijden. Ik rij op dit moment twee paarden. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig met vrienden in een restaurant te vinden. 

Waar mogen we jou voor wakker maken?

Ik ben een echte Bourgondiër, dus voor lekker eten en een goed glas wijn kan je mij altijd wel wakker maken.

Waarom de keuze voor het Finance vakgebied?

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in cijfers. Dit ligt mij beter dan het talengebied. Ik vind het heel interessant om te zien hoe je als finance professional een bedrijf aan de hand van cijfers verder kan helpen groeien.

Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik merkte dat ik in mijn huidige baan was uitgegroeid en ben daarom gaan rond kijken naar een nieuwe uitdaging. Mijn vriend vertelde dat hij ooit door Finanxe benaderd was en dat het misschien wel bij mij zou passen. Ik heb toen contact opgenomen met Finanxe en na een heel leuk gesprek met Marion en Bas was ik overtuigd dat het werken als interim wel iets voor mij is.

Wat zijn je verwachtingen van het interim?

Ik verwacht veel te leren en veel te zien. Ik vind het nog moeilijk om te bepalen welke richting ik op wil, omdat er veel facetten zijn die mij aanspreken. Ik wil door het werken als interim kijken wat ik echt leuk vind.