Banner Jeroen Meesterberends

Even voorstellen: Jeroen Meesterbeerends

28 oktober 2020

Alle blogs

Jeroen komt uit Twente en is met wat omzwervingen in Dalfsen terecht gekomen. Hij woont daar samen met zijn gezin, een mooie kindervriendelijke omgeving en een mooi startpunt voor zijn wielrenrondes. Iets wat hij graag in zijn vrije tijd doet. Afwisseling en nieuwe dingen ontdekken lopen als een rode draad door alles wat hij doet en daar past het interim vak precies bij. Maak kennis met Jeroen!

.Jeroen Meesterberends

Naam: Jeroen Meesterbeerends

Leeftijd: 35 jaar

Woonplaats: Komt uit Twente, woont tegenwoordig in Dalfsen

.

Als eerste, mogen we jou ergens voor wakker maken?

Ik heb kleine kinderen, van 2 en bijna 5. Dus eigenlijk vind ik mijn slaap momenteel heel belangrijk en zijn we in de afgelopen jaren al vaak genoeg wakker gemaakt. De rustige nachten beginnen net weer wat terug te komen. Maar voor een goede wielerwedstrijd of voetbalwedstrijd  mag je mij wel wakker maken.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik houd er van om leuke dingen te ondernemen met ons gezin en daarnaast zit ik graag op de wielrenfiets. Ook mag ik graag reizen, al is dat tegenwoordig allemaal een beetje anders. Enerzijds door Corona maar ook doordat we kleine kinderen hebben.

Heb je veel gereisd?

Best wel! Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken en juist vakanties te doen waar je normaal niet zo snel aan denkt. Bijvoorbeeld een citytrip naar Tallinn, een reis naar Polen. Ik vind het leuk om nieuw culturen te ontdekken, waar het dus echt anders gaat dan wat we 'gewend' zijn. Die nieuwigheid zoek ik eigenlijk ook in het werk. Afwisseling en nieuwe dingen ontdekken lopen als een rode draad door alles wat ik doe.

Is dat ook een van de redenen dat je nu voor het interim vak kiest?

Zeker! Die afwisseling en diversiteit vind ik mooi. De ene keer aan de slag bij een aannemer of dan juist weer bij een bank. Die verschillen in werelden, daar ben ik naar op zoek. En eerlijk gezegd heb ik dat ook wel nodig haha! Anders slaat de verveling stiekem toch snel toe.

Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik heb een aantal jaren geleden al eens contact gehad met Bas (consultant bij kantoor Zwolle), destijds voor een vaste rol bij een opdrachtgever. Aan het begin van dit jaar kwam ik in contact met Jerwin (consultant kantoor Zwolle) voor een vaste functie. Naar aanleiding daarvan zijn we in gesprek gegaan en hebben we goed over de mogelijkheden gesproken. Diep van binnen wist ik dat het interim vak mij beter zou passen en dat heeft dat gesprek zeker bevestigd. Ik kan wat bieden, heb er al wat vliegjaren op zitten. Een mooi moment dus om ook daadwerkelijk  de stap te zetten.

En nu dus aan de slag als Finance Interim Professional bij Finanxe!

Ja, de organisatie spreekt mij ook heel erg aan. Het is een jonge club, met korte lijntjes. Ik heb het gevoel dat er een goede klik is. Het is geen organisatie waar je 'weggezet' wordt en het zelf moet uitzoeken verder, dat persoonlijke contact blijft en vind ik heel prettig. De combinatie van een stap zetten als Interimmer en Finanxe daarbij voelt goed.

Hoe is de liefde voor het finance vakgebied ontstaan?

De cijfers hebben mij altijd gelegen, dat weet ik al van jongs af aan. Ik heb daarom gekozen voor (eerst) economie en daarna altijd de richting van finance. Inmiddels weet ik ook dat ik, naast de cijfers, het contact met andere(n) afdelingen heel leuk vind. Ik zie dat dit ook steeds belangrijker wordt in organisaties, die verbinding zoeken. Dat past mij goed.

En wat is jouw ambitie?

Ik ambieer niet perse een bepaalde functie maar vind het wel belangrijk dat ik ergens van toegevoegde waarde kan zijn. Dat ik plezier heb in het werk wat ik doe en zowel voor de opdrachtgever iets kan toevoegen als aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.