Nadine van der Vegt - Interim Professional

Even voorstellen: Nadine van der Vegt

5 oktober 2020

Alle blogs

Deze jongedame werd ooit geboren in Italië maar groeide verder op in Harderwijk. Onlangs heeft ze de opleiding Bedrijfseconomie afgerond op het Windesheim en binnenkort start ze in ons Young Talent Program. Enthousiast, leergierig,  sportief en ambitieus omschrijven haar goed en we zijn blij dat we Nadine kunnen  toevoegen aan ons team. Welkom Nadine!

Nadine van der Vegt - Interim Professional

Naam: Nadine van der Vegt

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: Harderwijk

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik sport regelmatig (sportschool) en kijk ook graag naar volleybalwedstrijden. Daarnaast vind ik het ook heel gezellig om lekker met vrienden te borrelen,  familie op te zoeken en met mijn vriend samen op pad te gaan. Sportief en sociaal,  zo ziet mijn vrije tijd er vaak wel uit.

Je bent geboren in Italië, hoe zit dat?

Klopt! Mijn vader voetbalde destijds in Italië en daarvoor zijn mijn ouders daar ook heen verhuisd. Ik ben geboren in zijn periode daar en hoewel ik erg jong was,  weet ik er nog veel van. Maar daardoor heb ik dus de eerste jaren doorgebracht in  het buitenland. Ook daarna zijn we nog jaren terug gegaan in vakanties dus ik ken de omgeving goed en voel mij er ook zeker thuis.

Waar mogen we jou voor wakker maken?

Voor een goed potje volleybal ben ik nog steeds in! Maar ook voor een mooie reis  mag je mij wakker maken. Van Europa heb ik al veel gezien maar ik zou nog graag  een grote, verre reis willen maken. Vooral Oost Azië en Australië spreken ons  heel erg aan. Maar de Malediven ook, dat staat hoog op mijn verlanglijstje.

Vanwaar de keuze voor het finance vakgebied?

Op de middelbare school was ik goed in Economie en Wiskunde, daar lag ook vrij snel mijn interesse en voorkeur wel. Toen ik een studiekeuze moest gaan maken, ben ik verschillende studies gaan bekijken waaronder Bedrijfseconomie. Die opleiding is vrij breed en dat sprak mij aan, ik wilde mij graag breed oriënteren en opleiden. Echt heel gericht een keuze maken voor een rol of vakgebied wilde ik nog niet en daarom sloot deze opleiding het beste aan. En dat is goed bevallen!

Hoe ben je met Finanxe in contact gekomen?

Na mijn afstuderen heb ik een bericht op Linkedin geplaatst en die is (onder  andere) bij Deborah Slofstra (Interim Professional bij Finanxe) voorbij gekomen.  Zij heeft Marion daarin getagd en zo is het balletje gaan rollen.

Leuk! Je start in het Young Talent Program, wat verwacht je?

Ik denk dat ik heel veel ga leren en veel indrukken ga opdoen. Daar kijk ik erg naar uit, ik ben vooral heel benieuwd. Qua masterclasses weet ik dat bijvoorbeeld soft skills naar voren komen, zoals bij Bokscoaching. Ik weet nog niet precies wat ik daarvan moet verwachten maar heb er zeker zin in!