Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Finanxe Academy - volop in ontwikkeling- 1 mei start selectieprocedure trainees

10 april 2017

Alle blogs

We zijn druk aan het voorbereiden want in september gaat het eerste Finanxe Academy traineeship van start! Een team van talentvolle trainees start bij diverse gerenommeerde organisaties met de uitvoering van finance opdrachten. Een uitdagend traineeship, dat professionals de kans geeft om ervaring op te doen en kennis te maken met verschillende organisaties, collega’s, systemen en werkmethodes.

Finanxe Academy 22Bedrijven, RUG, hogescholen
We voeren momenteel gesprekken met organisaties die willen gaan deelnemen en zijn blij met hun enthousiasme. Daarnaast zijn we in gesprek met de Rijksuniversiteit Groningen en verschillende hogescholen over hun eventuele participatie. Ook daar krijgen we volop positieve reacties. 


Zorgvuldig selectietraject met inspirerende selectiedag ‘The Game’
In mei starten we met de selectieprocedure voor trainees. Een plek bij de Finanxe Academy is alleen weggelegd voor de allerbesten. Wij hanteren daarom een zorgvuldig en uniek selectietraject, met als belangrijk onderdeel selectiedag ‘The Game’. Op een inspirerende locatie ontmoeten kandidaten Finanxe, deelnemende organisaties en andere finance specialisten. Organisaties presenteren zichzelf en elke kandidaat laat zich van zijn beste kant zien tijdens zijn of haar persoonlijke 'pitch'. Tijdens The Game gaan kandidaten in een projectgroep op verschillende niveaus in gesprek met professionals, om een relevant vraagstuk vorm te geven en te presenteren. Op basis van alle bovenstaande onderdelen wordt een selectie gemaakt van de meest geschikte talenten die mogen deelnemen aan de Finanxe Academy!


Solliciteren of participeren?
Heb je interesse om deel te nemen aan een Finanxe Academy traineeship? Of wilt u toptalent verwelkomen binnen uw organisatie? Neem voor meer informatie contact op met Finanxe, meer informatie vindt u op deze pagina over de Finanxe Academy